23 Μαϊ ONIRAMA - Πού Ήσουν Χτες - Official Music Video

Κατηγορία Cosmo Video Διαβάστηκε 369 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Που Ήσουν Χτες», το οποίο ακούσατε αποκλειστικά στο Κοσμοράδιο 95.1  οπτικοποίησαν οι αγαπημένοι μας ONIRAMA, πριν από λίγες ημέρες. 

Η ιστορία του Video Clip

Στo videoclip, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπενιουδάκη, πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Γιάννης Χατζηγεωργίου και Νατάσα Κηρύκου οι οποίοι υποδύονται ένα ζευγάρι το οποίο βιώνει καταστάσεις έντασης. Ο Θοδωρής Μαραντίνης παίρνει θέση αφηγητή στην αναπάντεχη αυτή ιστορία τους, προσπαθώντας να τους βοηθήσει να το χάσμα που τους χωρίζει και να καλύψουν τις διαφορές τους.

Μάλιστα, λίγες μόνο ώρες πριν κυκλοφορήσει επίσημα το musicvideo του #PouIsounXtes των ONIRAMA, η μπάντα σκέφτηκε ένα όμορφο τρόπο να δει με τους φανς της αποκλειστικά το νέο video clip. Έτσι λοιπόν, παρέα με 20 τυχερούς, οι ONIRAMA είδαν αποκλειστικά σε μία από τις premium αίθουσες GoldClass των VillageCinemas στο The MallAthens, το ολοκαίνουργιο musicvideo του  τραγουδιού «Που Ήσουν Χτες! Οι φανς ξετρελάθηκαν με τις εκπλήξεις που τους περίμεναν καθώς εκτός από φωτογραφίες και αυτόγραφα, πήραν και custom αριθμημένα καπέλα με το Digital Cover του #PouIsounXtes! Και φυσικά γνώρισαν τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στο βίντεο κλιπ Γιάννη Χατζηγεωργίου και Ναταλία Κηρύκου!