30 Μαρ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ MLS

Γράφτηκε από Κατηγορία Διαγωνισμοί Διαβάστηκε 1922 φορές

Όνομα νικήτριας: Θεοδωρίδου Σοφία

 

Το Κοσμοράδιο 95.1 και η MLS σας χαρίζουν το MLS Jet. Μπείτε στην επίσημη fan page του αγαπημένου σας σταθμού στο facebook και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει. Ο τυχερός θα ανακοινωθεί on air το Σάββατο 1/4 στην εκπομπή του Γιώργου Τσεσμετζή (10:00-13:00) και μετά εδώ στο site.

Είναι ιδανικό για κύρια χρήση εκτός σπιτιού/γραφείου, καθώς, το µέγεθος και το βάρος του, σου επιτρέπουν να τo έχεις παντού και πάντα μαζί σου!

Το ΜLS Jet 3G διαθέτει Quad Core επεξεργαστή χρονισµένο στα 1,3 GHz, που σε συνδυασµό µε τα 2GB µνήµης RAM, υπόσχεται να µην σε απογοητεύσει στις καθηµερινές σου εργασίες, όσο απαιτητικές και αν είναι αυτές.

Το MLS Jet 3G έχει δύο εγκατεστημένες κάμερες, μια 3,2 MP στο πίσω μέρος και μια 1 MP στην πρόσοψη της συσκευής για να διατηρήσεις με ευκολία όμορφες στιγμές, για βιντεοκλήσεις μέσω Skype αλλά και για να βγάζεις selfie.

Android 5.1 Lollipop που προσδίδει απόλυτη ελευθερία κινήσεων και πληθώρα νέων λειτουργιών, για να µπορέσεις να εκµεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του αγαπηµένου σου tablet. 

Τα 16 GB θα σου προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσεις τα αγαπηµένα σου multimedia αρχεία και εφαρµογές. 

Ιδιαίτερα σηµαντική είναι η µπαταρία του στα 4000mAh που διαθέτει και σύστηµα εξοικονόµησης ενέργειας, για να διαρκεί ακόµα περισσότερο!