Εκτύπωση αυτής της σελίδας

25 Σεπ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ MLS

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Διαγωνισμοί Διαβάστηκε 891 φορές

Όνομα νικητή: ΜΠΟΥΝΤΑΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

1) Κάνε Like στη σελίδα του Κοσμοράδιο 95.1, Like στην ανάρτηση του διαγωνισμού και σχόλιο με το όνομά σου

2) ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/9 στις 09:51 ακριβώς στο "Πρωινό στο Κοσμοράδιο 95.1" και αν ακούσεις το όνομά σου κάλεσέ μας στο 2310 253 951 μέσα σε 9 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα για να κερδίσεις το μεγάλο δώρο!

Σε περίπτωση που δεν καλέσει ο πρώτος νικητής, ξαναγίνεται κλήρωση με την ίδια διαδικασία!

***************************************************************************************************************************

Το Κοσμοράδιο 95.1 και η MLS σας χαρίζουν το MLS ROSE. Μπείτε στην επίσημη fan page του αγαπημένου σας σταθμού στο Facebook και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει.

Είναι ιδανικό για κύρια χρήση εκτός σπιτιού/γραφείου, καθώς, το µέγεθος και το βάρος του, σου επιτρέπουν να τo έχεις παντού και πάντα μαζί σου!

Τα γραφικά στα παιχνίδια ανεβαίνουν σε άλλο επίπεδο, ο χρόνος απόκρισης της συσκευής εκµηδενίζεται και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον προσωπικό σου υπολογιστή! Τετραπύρηνες επιδόσεις στα 1.30 GHz.

Κράτα τις αγαπηµένες σου στιγµές αποτυπωµένες για πάντα, με φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ανάλυσης. ∆ιαθέτει κάµερα 8MP στην πίσω όψη και µπροστινή κάµερα 2MP χρήσιµη για βιντεοκλήσεις και selfie.

Android 5.1 Lollipop που προσδίδει απόλυτη ελευθερία κινήσεων και πληθώρα νέων λειτουργιών, για να µπορέσεις να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του αγαπηµένου σου tablet.

Τα 8GB θα σου προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσεις τα αγαπηµένα σου multimedia αρχεία και εφαρµογές.