07 Μαρ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Bio-oil & Lanes

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Διαγωνισμοί Διαβάστηκε 391 φορές

 

Νικήτριες: ΣΥΝΩΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ & ΑΛΜΑΝΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ "ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ":

 

1) Κάνε Like στη σελίδα του Κοσμοράδιο 95.1Like στην ανάρτηση του διαγωνισμού και σχόλιο με το όνομά σου

 

2) ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ την ΠΕΜΠΤΗ 8/3 στις 09:51 ακριβώς στο "Πρωινό στο Κοσμοράδιο 95.1" και αν ακούσεις το όνομά σου κάλεσέ μας στο 2310 253 951 μέσα σε 9 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα για να κερδίσεις το μεγάλο δώρο!

 

Σε περίπτωση που δεν καλέσει ο πρώτος νικητής, ξαναγίνεται κλήρωση με την ίδια διαδικασία!

 

***************************************************************************************************************************

 

Το Κοσμοράδιο 95.1, το Bio-οil και η Lanes χαρίζουν σε 2 τυχερές από ένα σετ προϊόντων αξίας 79 ευρώ. Μπείτε στην επίσημη fan page του αγαπημένου σας σταθμού στο Facebook και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει.

 

Το Bio-oil, το Νο1 προϊόν για ουλές και ραγάδες σε 24 χώρες και η Lanes που εδώ και 36 χρόνια «συμπληρώνει» κάθε ανάγκη μας, προσφέροντάς μας καινοτόμα συμπληρώματα διατροφής, νοιάζονται για εσένα και σε φροντίζουν!

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και 2 τυχερές θα κερδίσουν 2 συσκευασίες από το αγαπημένο σας Bio-Οil, που φροντίζει για την ανάπλαση, την ενυδάτωση και την βελτίωση της όψης του δέρματος σας, και 3 Lanes συμπληρώματα διατροφής! Ένα για να σας υπενθυμίσει ειδικά σήμερα πως πρέπει να φροντίζετε για την υγεία των μαλλιών και των νυχιών σας, ένα για να διατηρείται η επιδερμίδα του προσώπου βελούδινη και λαμπερή και ένα για να είστε κάθε μέρα σε φόρμα!

Αγαπήστε τον εαυτό σας και φροντίστε τον από μέσα προς τα έξω