Basilis Papavasileiou

Basilis Papavasileiou

Write on Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 Κατηγορία Νέα των παραγωγών

ΚΡΙΟΣ:

Αυτή η εβδομάδα θα αποτελέσει τη μετάβαση από την καλοκαιρινή ραστώνη σε ένα πιο απαιτητικό φθινόπωρο και ίσως ήδη να το έχεις καταλάβει μιας και η πολυαστρία που υπάρχει στην Παρθένο, πιθανόν να σου έχει φέρει πολλές δουλειές. Στις 29/8 περνά κι ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου το οποίο κυβερνά και θα βοηθήσει πολύ την επικοινωνία. Ιδιαίτερη εύνοια θα έχει οτιδήποτε σχετίζεται με διευθέτηση εργασιακών ζητημάτων αλλά και υποχρεώσεων της καθημερινότητας. Τώρα επίσης είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να ολοκληρώσεις ένα project το οποίο είχες αναλάβει και μέχρι τώρα σε έχει ζορίσει αρκετά.

SOS: Βάλτα κάτω και κάνε μια νέα αρχή χωρίς πισωγυρίσματα αυτή τη φορά!

ΤΑΥΡΟΣ:

Τα αισθηματικά σου ζητήματα θα βρίσκονται σε προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα καθώς η παρουσία αρκετών πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου θα δημιουργεί κινητικότητα σε αυτά. Ένας νέος έρωτας είναι πολύ πιθανόν να συμβεί και αυτό ισχύει και για εσένα που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός για να αποφύγεις τους πειρασμούς! Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου θα βάλει γερές βάσεις σε ένα νέο ξεκίνημα που θέλεις να κάνεις είτε με ένα νέο σύντροφο αν είσαι ελεύθερος, είτε με το ταίρι σου αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση.

SOS: Δεν θέλω να σε βλέπω αφηρημένο! Συγκεντρώσου όσο μπορείς, εντάξει;

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η εβδομάδα είναι ιδανική για να ανανεώσεις τη σχέση με το σύντροφό σου ετοιμάζοντας ένα δείπνο μόνο για δύο καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στην Παρθένο, δείχνει μία ρομαντική διάθεση. Η είσοδος του Ερμή στο ίδιο ζώδιο στις 29/8 δείχνει επίσης συζητήσεις οι οποίες θα είναι πολύ σημαντικές για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να καταφέρεις να μάθεις αρκετά πράγματα για κάποιον που σε ενδιαφέρει, τα οποία θα σε βοηθήσουν να βγάλεις καλύτερα συμπεράσματα.

SOS: Προσπάθησε να μην καταντάς βαρετός και αναμενόμενος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως θα είναι γεμάτη από συναντήσεις, τηλεφωνήματα και επικοινωνία με φίλους, γνωστούς ακόμα και γείτονες. Μέσα από αυτές τις συναντήσεις θα περάσεις καλά και θα μάθεις και νέα ανθρώπων που βρίσκονται όχι μόνο στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου από τις 29/8 δείχνει ευκαιρίες για υλοποίηση των επαγγελματικών δραστηριοτήτων σου, ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με το εμπόριο. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει σχέδια που σχετίζονται με εκπαιδευτικά ζητήματα.

SOS: Μπαίνουμε σε μήνα με νέα ξεκινήματα κι εσύ ακόμα… κοιμάσαι μωρέ;

ΛΕΩΝ:

Η σκέψη σου θα βρίσκεται στα οικονομικά σου ζητήματα, στις οικονομικές σου διευθετήσεις και στην τακτοποίηση λογαριασμών και υποχρεώσεων καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στην Παρθένο θα σε κάνει να θέλεις να τα βάλεις όλα σε τάξη. Σε αυτήν την πολυαστρία έρχεται να προστεθεί και ο Ερμής από τις 29/8 ο οποίος θα σου χαρίσει εξαιρετική αντίληψη των καταστάσεων που σχετίζονται με τα οικονομικά. Στις 30/8 πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου που δείχνει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξεις τον τρόπο που διαχειρίζεται τα οικονομικά σου ή για να ξεκινήσεις αποταμίευση.

SOS: Προσοχή σε τυχερά παιχνίδια! Μην παρασύρεσαι τόσο εύκολα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα οτιδήποτε σχετίζεται με το σύντροφό σου ή με κάποιον που σου αρέσει χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς θα έχεις μία υπερδιέγερση και θα θελήσεις να διευθετήσεις οποιοδήποτε ζήτημα άμεσα εδώ και τώρα! Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις και σε λάθος εκτίμηση των πραγμάτων. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου στις 29/8 σε καλεί να κάνεις ένα βήμα πίσω ώστε να αντιληφθείς καλύτερα κάποια ζητήματα. Βέβαια θα είσαι σε εξαιρετική επικοινωνιακή φόρμα και αυτό θα σε βοηθήσει να κερδίσεις πολλά!

SOS: Λίγο προσοχή στα νεύρα σου και σε αυτά που βγαίνουν από το στοματάκι σου!

ΖΥΓΟΣ:

Η πολυαστρία που υπάρχει αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο της Παρθένου και η είσοδος του Ερμή στο ίδιο ζώδιο από τις 29/8 δείχνει πως θα υπάρξουν αρκετά θέματα τα οποία θα παραμείνουν στο παρασκήνιο. Παρατήρησε τις κινήσεις του συντρόφου σου καθώς είναι πολύ πιθανόν να μην εκφράσει με λόγια κάτι που θέλει αλλά να το δείξει με τις πράξεις του. Αν είσαι ελεύθερος μία νέα γνωριμία μπορεί να συνοδεύεται από αρκετό παρασκήνιο για αυτό δεν θα πρέπει να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

SOS: Μην κολλήσεις όταν ακούσεις κάτι αναπάντεχο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η είσοδος του Ερμή την Παρθένο στις 29/8 έρχεται να προστεθεί στην πολυαστρία που υπάρχει ήδη σε αυτό το ζώδιο και να δημιουργήσει εξωστρέφεια ακόμα και στη σχέση με το σύντροφό σου. Η επαφή σας με κοινούς φίλους και η ενασχόλησή σας με συλλογικές δραστηριότητες θα βοηθήσει πάρα πολύ τη διάθεση και των δύο. Αν είσαι ελεύθερος η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Παρθένο στις 30/8 θα βάλει γερές βάσεις σε μία γνωριμία που θα ξεκινήσει εκείνες τις ημέρες μέσω των προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος.

SOS: Κάνε το καλό και… αχ αυτός ο γιαλός μωρέ, έχει γεμίσει!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα το τι σκέφτεται ο σύντροφός σου για εσένα για αυτό και δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις να βολιδοσκοπείς την κατάσταση. Σε αυτό θα σε βοηθήσει και η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου από τις 29/8 καθώς θα σου χαρίσει το επικοινωνιακό ταλέντο που χρειάζεται για να εκμαιεύσεις αυτά που θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος το ενδιαφέρον κάποιου προσώπου που συνεργάζεσαι μαζί του δεν θα περάσει απαρατήρητο. Μάλιστα η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στην Παρθένο στις 30/8 δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις μία νέα σχέση!

SOS: Πολλές φορές τα πράγματα είναι… όπως φαίνονται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αυτή την εβδομάδα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι μία εκδρομή με το σύντροφό σου ακόμα και αν είναι μονοήμερη καθώς αυτό θα είναι αρκετό για να νιώσεις γεμάτος. Στις 29/8 ο Ερμής περνά στο ζώδιο της Παρθένου και φέρνει συζητήσεις γύρω από αισθηματικά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Στις 30/8 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στην Παρθένο μιλά για μία νέα σχέση.

SOS: Σταμάτα επιτέλους μ’ αυτό το κινητό! Σταμάτα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα το μυαλό σου θα γυρίζει συχνά πυκνά σε ζητήματα του παρελθόντος και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μία σχέση. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στις 29/8 δείχνει πως είναι πιθανόν να επιστρέψει στη ζωή σου ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Ακόμα και αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να σκεφτείς τα υπέρ και τα κατά ενός πισωγυρίσματος. Σε περίπτωση που τα υπέρ είναι περισσότερα η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στην Παρθένο στις 30/8, θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις κάτι νέο και να βάλεις γερές βάσεις.

SOS: Για να στο λένε όλοι… ε! Κάποιο δίκιο θα έχουν!

ΙΧΘΕΙΣ:

Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν έντονα ζητήματα που σχετίζονται με κάτι που απασχολεί τους συνεργάτες σου ή με κάτι που απασχολεί το σύντροφό σου. Η πολυαστρία που υπάρχει στην Παρθένο δείχνει πως θα δώσεις προτεραιότητα σε θέματα τρίτων παρά σε δικά σου θέματα, για αυτό και η επαφή με τους «αγαπημένους σου άλλους» θα είναι στοιχείο της καθημερινότητας. Στις 29/8 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις συζητήσεις για μία νέα προσωπική ή επαγγελματική συμφωνία. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στην Παρθένο στις 30/8 βάζει τη σφραγίδα της σε ένα νέο ξεκίνημα, είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό.

SOS: Πρέπει να δείξεις περισσότερη εμπιστοσύνη στον… εαυτό σου! 

Write on Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 Κατηγορία Νέα των παραγωγών

ΚΡΙΟΣ:

Διανύουμε το πιο όμορφο και τυχερό διάστημα του καλοκαιριού και αυτή την εβδομάδα φίλε μου Κριέ είσαι γεμάτος δράση, ερωτισμό, κέφι, ενώ δέχεσαι ευκαιρίες που σε βοηθούν όχι μόνο να περάσεις καλά αλλά και να αξιοποιήσεις τον παράγοντα της τύχης. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από το Λέοντα σε τρίγωνο με τον Δία, αποτελούν μία όαση στις δυσκολίες που έχεις περάσει και σου δίνουν την δική σου τυχερή στιγμή για να περάσεις μοναδικά!

SOS: Πες ναι σε καινούριες γνωριμίες, έρωτα και πολύ σεξ! Καλά να περάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ:

Η νέα εβδομάδα σε βοηθά να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, να νιώσεις όμορφα με εσένα, να ανακτήσεις τα ψυχικά σου αποθέματα και να έρθεις πιο κοντά στους οικείους σου και στα πρόσωπα που αγαπάς. Αγαπημένε μου Ταύρε νιώθεις πιο δυνατός και με περισσότερη ελπίδα ότι θα τα καταφέρεις. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από το Λέοντα σε τρίγωνο με τον Δία δίνουν ευκαιρίες οικονομικές ή ακόμα και μία επένδυση που την σκεφτόσουν καιρό!

SOS: Μην δίνεις σημασία σε κακόβουλα σχόλια! Άστους να λένε!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Εβδομάδα αισιοδοξίας, ευκαιριών, μετακίνησης αλλά και γνωριμιών είναι για σένα αγαπητέ μου Δίδυμε. Μάλλον οι βαλίτσες είναι έτοιμες και έχεις αρχίσει να σεργιανίζεις, απολαμβάνοντας τα προνόμια της τύχης, αλλά και του Δία που τουλάχιστον αυτή την εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος μαζί σου! Πες ναι σε έναν νέο άνθρωπο που τώρα μπαίνει στη ζωή σου σε μία νέα ιδέα, ή νέα πρόταση.

SOS: Μην σκέφτεσαι τα λάθη του παρελθόντος, έχεις μάθει πλέον από αυτά! Προχώρα μπροστά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Μία χαρούμενη και τυχερή εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου Καρκίνε μου και εσύ μπορείς να βρεθείς ωφελημένος στα οικονομικά σου αλλά να ηρεμήσεις και ψυχολογικά από τα άγχη και το στρες της περασμένης περιόδου. Οι αποφάσεις που θα πάρεις τώρα, θα είναι οριστικές με τελική μορφή και θα σε οδηγήσουν στα τελικά αποτελέσματα που προσδοκάς. Μία αγορά που θα κάνεις τώρα θα σου δώσει ικανοποίηση.

SOS: Η καλή ψυχολογία κάνει θαύματα, μην το ξεχνάς!

ΛΕΩΝ:

Εβδομάδα τύχης, ευκαιριών, καλοπέρασης και έρωτα ανοίγεται μπροστά σου! Εσύ λάμπεις από γοητεία, ερωτικό μαγνητισμό, ενώ εκεί που δεν το περιμένεις σου ανοίγονται τώρα σημαντικοί νέοι ορίζοντες που ομορφαίνουν τη ζωή σου! Τις ημέρες αυτές μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο τον παράγοντα της τύχης και να νιώσεις περισσότερη χαρά και ευδαιμονία από τα δεδομένα γύρω σου!

SOS: Μην ντρέπεσαι να εκφράσεις αυτό που νιώθεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ανακτάς τα ψυχικά σου κουράγια αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε και παρόλο που δεν είσαι στους κορυφαία ευνοημένους των ημερών μπορώ να πω ότι θα ξεκουραστείς, θα περάσεις καλά, θα έρθεις κοντά στην οικογένεια, αλλά θα λυθεί και το παζλ κάποιων παρελθοντικών υποθέσεων που αποτελούσαν «βραχνά» στην καρδιά σου!

SOS: Τα μάτια δεν κάνουν ποτέ λάθος! Ποτέ!

ΖΥΓΟΣ:

Εβδομάδα μετακινήσεων, επαφών, γνωριμιών και δικτύωσης ανοίγεται μπροστά σου Ζυγέ μου. Ανακτάς το κέφι και την σπιρτάδα σου, έχεις επικοινωνίες που σε ικανοποιούν, δέχεσαι και τις προτάσεις από το περιβάλλον σου και είσαι σε εγρήγορση. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη αλλά και ο Ερμής (από το τέλος βδομάδας) στο ζώδιο του Λέοντα, σε φέρνουν σε επαφή με φίλους, είσαι όλο επαφές ενώ οι εκπλήξεις δεν λείπουν...

SOS: Ετοίμασε βαλίτσες και… καλό σου δρόμο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Ενώ όλοι ετοιμάζουν βαλίτσες για διακοπές εσύ θέτεις στόχους και αφοσιώνεσαι σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά, όμως έχεις επιτυχία φίλε μου Σκορπιέ. Οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που θέλεις πολύ να επιτύχεις. Μία νέα επαγγελματική προοπτική ανοίγεται μπροστά σου, η ο ποία θα σου φέρει και σημαντικά οφέλη!

SOS: Τι εννοείς δεν έχεις ακόμα τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις σου; Και ετοιμάζεσαι για διακοπές; Ααααα…..

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Εβδομάδα χαράς, διασκέδασης, μετακίνησης και νέων εμπειριών ξεκινά για σένα φίλε μου Τοξότη! Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα, σε προτρέπουν να μετακινηθείς, να εκφραστείς, να κάνεις νέες γνωριμίες, να διευρύνεις τις γνώσεις σου και να αλλάξεις θεώρηση των καταστάσεων γύρω σου! Ο Δίας σου χαρίζει απλόχερα τα δώρα του και σε βοηθά να αρπάξεις την τύχη η οποία είναι αρκετά γενναιόδωρη μαζί σου!

SOS: Όποιος θέλει τα πολλά…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Ξεκουράζεσαι αυτή την εβδομάδα φίλε μου Αιγόκερε και φεύγουν από το κεφάλι σου οι έννοιες και οι προβληματισμοί που δεν σε άφηναν να ηρεμήσεις το περασμένο διάστημα. Η ψυχολογική σου διάθεση βελτιώνεται, λύνεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και κάνεις έναν εσωτερικό απολογισμό που σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς!

SOS: Γιατί αλλάζεις γνώμη τόσο συχνά; Για σύνελθε λίγο σε παρακαλώ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Εβδομάδα ψυχαγωγίας, απόλαυσης, διασκέδασης και ανεμελιάς ξεκινά για σένα Υδροχόε μου. Στην πορεία των ημερών που ακολουθούν, θα καταφέρεις να βρεθείς κερδισμένος μέσα από νέες γνωριμίες, επαφές, φιλίες ενώ και η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε ένα πολύ καλό στάδιο! Είναι η στιγμή που μπορείς να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά, χωρίς να σκέφτεσαι το πριν ή το μετά!

SOS: Αφού δεν έχεις φωνή, τι το θες το τραγούδι; (υπονοούμενο)

ΙΧΘΕΙΣ:

Η εβδομάδα που ακολουθεί σε βοηθά να βάλεις τη ζωή σου σε μία σειρά, να βρεθείς κερδισμένος σε υποθέσεις εργασιακές και να δεχθείς αυτή την ώθηση που είναι απαραίτητα για να πετύχεις στα μεγαλεπήβολα σχέδια σου! Χαλαρώνεις, ηρεμείς, βλέπεις πιο ελπιδοφόρα το μέλλον και τις προοπτικές που τώρα ανοίγονται.

SOS: Μην τα παρατάς! Χαμόγελο και αισιοδοξία! Σύμφωνοι; 

Write on Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 Κατηγορία Νέα των παραγωγών

ΚΡΙΟΣ:

Πολλά θέματα θα σας απασχολήσουν με την πίεση να πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Οι συμπτώσεις θα δώσουν μια νέα προοπτική στην διαχείριση του εισοδήματος σας ενώ και  η αξιοποίηση των εκφραστικών σας μέσων θα παίξει σημαντικό ρόλο. Η επικοινωνία, η διπλωματία, η προσπάθεια θα λειτουργήσουν υπέρ σας αλλά πάλι, οι αντιξοότητες και τα εμπόδια δεν θα λείψουν, αυτήν την εβδομάδα, ή αλλιώς, το μεσοδιάστημα των εκλείψεων!

SOS:

Προσοχή στα μεγάλα λόγια!

ΤΑΥΡΟΣ:

Σταθμίστε τις δυνάμεις σας, κρατήστε τις βασικές ισορροπίες, ελέγχετε τα περιθώρια που έχετε  και προτιμήστε να μην έρθετε σε αντίθεση με το νόμο, αλλά ούτε  να θυσιάσετε την πραγματοποίηση επιθυμιών προκειμένου να καλύψετε υποχρεώσεις. Ότι θετικό πετύχετε θα αποτελέσει εχέγγυο για το τέλος του μήνα μετά την περίοδο των εκλείψεων που έχει ήδη αρχίσει. Προσέξτε το πώς θα διαχειριστείτε τα συναισθήματα, το χρόνο, την αλλαγή των προτεραιοτήτων σας.

SOS:

Πολλές φορές τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι θέλουμε να πιστεύουμε!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Είστε στο μέσο καταστάσεων που σας απασχολούν από καιρό.  Ρυθμίσεις χρεών, αναθεώρηση τρόπου ζωής, αλλαγή προγραμμάτων και επιμέλεια σχέσεων, κυρίως συναισθηματικών και κοινωνικών είναι απαραίτητα στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Οι καταστάσεις θα παραμείνουν ωστόσο εύθραυστες και χρειάζεται να έχετε υπομονή και διπλωματία στις επιδιώξεις σας. Περιορίστε την επιρροή των άλλων στα σχέδιά σας.Δεν πρέπει να κάνετε κάτι που θα λειτουργήσει εις βάρος ή που θα προκαλέσει μια ζημιά σε ένα νευραλγικό τομέα της ζωής σας.

SOS:

Αχ αυτά τα οικονομικά… άχ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή καθώς μπήκατε στην περίοδο των εκλείψεων που σας αφορούν άμεσα. Προσπαθήστε να αποσοβήσετε τους κραδασμούς της προσωπικής και κοινωνικής σας ζωής από κάποια επιρροή του περιβάλλοντος. Εσείς που θα αναγκαστείτε να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, μην θορυβήστε και μην απογοητεύεστε. Υπάρχουν τρόποι να αντιδράσετε, αρκεί να παραμείνετε ψύχραιμοι! Μην χάσετε ευκαιρίες για οικονομικές λύσεις και να προτιμήσετε την συνθηκολόγηση από την αντίδραση.

SOS:

Όταν δεν ξέρεις τι απόφαση να πάρεις, πάρε χρόνο! Θα σωθείς!

ΛΕΩΝ:

Εσείς θα πρέπει να προσέξετε ότι διαδραματίζεται στο εξωτερικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον. Φανείτε επιφυλακτικοί απέναντι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε, σε προτάσεις που δεν έχετε ελέγξει τη βάση και τη σκοπιμότητά τους και μην αγνοείτε τις προειδοποιήσεις του ενστίκτου σας. Αναπτύξτε αμυνες που θα σας φανούν χρήσιμες στην πορεία της εβδομάδας., αλλά μην απομακρυνθείτε από το γνώριμο περιβάλλον σας Η προσωπική σας ζωή θα έχει αναταράξεις αλλά στο χέρι σας είναι να την διασώσετε.

SOS:

Έχεις επισκέψεις! Κοίτα να περάσεις καλά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Εσείς περνάτε λιγότερο οδυνηρά τις συνέπειες των εκλείψεων, αλλά παραμένετε εκτεθειμένοι τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά εξαιτίας του Άρη στο ζώδιό του Λέοντα.  Φανείτε λοιπόν, αυτό το ταραγμένο διάστημα συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, μετρημένοι στην συμπεριφορά σας και μην αντιδράτε υπερβολικά,  όταν θεωρείτε ότι βάλλεται  ο εγωισμός σας. Μια μέση λύση θα σας εξυπηρετούσε καλύτερα. Επιμεληθείτε των επαγγελματικών σας σχέσεων και αναγκών

SOS:

Δεν είναι πάντα και τόσο κακή η μοναξιά, αρκεί να διαρκεί λίγο!

ΖΥΓΟΣ:

Οι προσωπικές και οι ερωτικές σχέσεις,  όπως και οι κοινωνικές είναι πιο εκτεθειμένες σε νέες δοκιμασίες είτε έχετε καλή συμπεριφορά προς τους άλλους είτε όχι. Σκεφτείτε καλύτερα τις συνέπειες των πράξεών σας και προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί στις κρίσεις σας. Η συμπεριφορά κάποιου φίλου μπορεί να σας προβληματίσει και στη συνέχεια να σας ταλαιπωρήσει. Δώστε όσα περιθώρια μπορείτε για να επιστρέψει αυτή η σχέση στην ομαλότητα.Κάποια από αυτά που αλλάζουν εξ αιτίας των εκλείψεων του μήνα, θα αποβούν προς όφελός σας.

SOS:

Δείξε μου τον φίλο σου…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Ήρθε η στιγμή να δείτε πιο ρεαλιστικά τις εξελίξεις. Ήρθε η ώρα να πληρώσετε το τίμημα της απόκτησης ή να δείξετε θάρρος προκειμένου να απαλλαγείτε από σκάρτο ανθρώπινο υλικό πάσης φύσεως. Δεν είστε άνθρωποι που παίρνουν εύκολα αποφάσεις. Προκειμένου όμως για το συμφέρον σας θα πρέπει να τις πάρετε άμεσα και σωστά στην διάρκεια αυτού του μήνα, αρχής γενομένης από αυτήν ακριβώς την εβδομάδα. Εξετάστε το ενδεχόμενο αλλαγής κατοικίας ή μιας μακρόχρονης συνήθειας που έπαψε να σας εξυπηρετεί!

SOS:

Μήπως επιτέλους να πάρεις λίγο την κατάσταση στα χέρια σου?

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Τα πράγματα είναι περίεργα και ανακατεμένα. Οι καταστάσεις είναι ρευστές, αν και η εργασία φαίνεται να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα των προηγούμενων μηνών και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε, όσο πιο άμεσα γίνεται.  Πολλούς θα σας απασχολήσει ο οικονομικός ανεφοδιασμός, η διευθέτηση παλαιών χρεών, ο επαναπροσδιορισμός κληρονομικών υποθέσεων ή  η συντήρηση περιουσιακών στοιχείων. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να αντιδράσετε απέναντι σε ότι σας καταπιέζει.

SOS:

Προσοχή στους ζηλιάρηδες! Άλλωστε τους παίρνεις μυρωδιά αμέσως!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Βιαστείτε να τακτοποιήσετε τις σημαντικές σας υποθέσεις και να εξασφαλίσετε την υποστήριξη στα σχέδιά σας. Το μεσοδιάστημα των εκλείψεων του Ιουλίου που διανύουμε είναι πολύ φορτισμένο, τόσο συναισθηματικά, όσο και πρακτικά. Υποχωρήστε στα ασήμαντα και κερδίστε χώρο για τα σημαντικά. Το σύστημα που υπηρετείτε τόσο πιστά θα σταθεί στο πλευρό σας, για την ώρα όμως θέλει να δοκιμάσει τόσο τις  αντοχές σας, όσο και την αφοσίωσή σας σε αυτό.Πρέπει να γίνετε πιο ευέλικτοι και ιδιαίτερα  πρόθυμοι να πάρετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις αντιξοότητες της περιόδου.

SOS:

Φτάνει με το κινητό! Το έχεις τερματίσει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Περίεργα αρκετά τα πράγματα για εσάς , καθώς το διάστημα εξακολουθεί να έχει νευρικότητα και αβεβαιότητα. Οι περισσότεροι από εσάς διακατέχεστε από διλήμματα αλλά και ανυπομονησία για ότι καθυστερεί να ολοκληρωθεί. Αισθηματικά αποφύγετε τώρα να πιέσετε περισσότερο τον σύντροφό σας, καθώς είναι ευαίσθητο διάστημα για παρεξηγήσεις και απρόοπτα γεγονότα. Περιορίστε τα έξοδά σας και μην παρασύρεστε από την καταναλωτική σας διάθεση.

SOS:

Πίνε πολύ νερό και χυμούς γιατί σε βλέπω κουρασμένο…

ΙΧΘΕΙΣ:

Είστε από τους λίγους που μπορείτε να βγείτε αλώβητοι από αυτή την εποχή των ταλαιπωριών και των δοκιμασιών. Οι εναλλακτικές λύσεις που διαθέτετε θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αβεβαιότητες, τόσο συναισθηματικές, όσο και επαγγελματικές. Η οικογένεια και οι δικοί σας άνθρωποι θα χρειαστούν την υποστήριξή σας σε θέματα που τους απασχολούν και τους προβληματίζουν. Φανείτε συγκαταβατικοί με την υπερβολή των άλλων. Παραμείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, αλλά διπλωμάτες!

SOS:

Μην αγχώνεσαι με το παραμικρό! Πάρτο λίγο πιο χαλαρά! 

Write on Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 Κατηγορία Νέα των παραγωγών

ΚΡΙΟΣ:

Μία θολή εβδομάδα ξεκινά για τα αισθηματικά σου ζητήματα και το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Δίδυμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δεν θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις. Πρόσεξε λάθος κινήσεις καθώς πάνω στον ενθουσιασμό που θα σου προσφέρουν κάποιες στιγμές, μπορεί να πεις και να κάνεις πολλά. Αν είσαι ελεύθερος η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στις 27/6 θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει.

SOS:

Μην ενθουσιάζεσαι με την πρώτη! Κράτα μικρό καλάθι!

ΤΑΥΡΟΣ:

Η εβδομάδα ξεκινά με μία δυσαρμονική όψη μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς που σε καλεί να διαφυλάξεις τα αισθηματικά σου ζητήματα και να αποφύγεις συζητήσεις που σχετίζονται με αυτά, καθώς η γνώμη των πολλών θα σε επηρεάσει αρνητικά. Στις 27/6 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα δηλώνει πως ξεκινά μία περίοδος κατά την οποία ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα, την ίδια όμως στιγμή θα μπορέσεις να λύσεις και κάποια από αυτά με μεγαλύτερη ευκολία. Την ίδια ημέρα το εξάγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα φέρει τυχαίες και ευχάριστες συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

SOS:

Δείξε λίγο παραπάνω ενδιαφέρον στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μην… το παίζεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Βρίσκεσαι σε εσωτερικές αναζητήσεις σχετικά με την αισθηματική σου ζωή, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους, είτε στους ελεύθερους του ζωδίου. Προς το τέλος της εβδομάδας με αρχές της επόμενης θα είσαι σε θέση να εκφράσεις με σαφήνεια αυτές τις αναζητήσεις και να προσανατολιστείς προς την κατεύθυνση που θα σου υποδείξουν. Αν είσαι δεσμευμένος/η κλείνεσαι πολύ στον εαυτό σου, με αποτέλεσμα να αφήνεις συνειδητά εκτός το ταίρι σου. Δεν επιτρέπεις ούτε τις πιο απλές σου σκέψεις να βγουν προς τα έξω, με αποτέλεσμα όχι μόνο να αποξενώνεις το/τη σύντροφό σου αλλά ταυτόχρονα να νιώθεις κι εσύ χειρότερα. Άφησε λίγο περισσότερο χώρο στο ταίρι σου, θα ευνοήσει και τους δυο σας.

SOS:

Αχ αυτοί οι καλοκαιρινοί έρωτες… αχ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Το βάθος και η ουσία είναι αυτά που σε απασχολούν περισσότερο αυτήν την εβδομάδα είτε είσαι αδέσμευτος/η, είτε δεσμευμένος/η. Δε θέλεις να αναλώνεσαι σε αδιέξοδες κι επιφανειακές καταστάσεις, γι’ αυτό είτε διορθώνεις, είτε απομακρύνεις από τη ζωή σου οτιδήποτε ανούσιο. Αν είσαι δεσμευμένος αυτήν την εβδομάδα εμβαθύνεις στη σχέση σου και επικεντρώνεσαι στις αξίες και τις αρχές με τις οποίες έχει χτιστεί. Είσαι έτοιμος/η να κάνεις θεμελιώδεις αλλαγές, όμως καλό θα ήταν για την ώρα να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου. Το ταίρι σου δεν είναι έτοιμο να κατανοήσει και να διαχειριστεί αυτές τις αλλαγές, κάτι που ενδεχομένως σας οδηγήσει σε αδιέξοδο εάν το συζητήσετε. Αν είσαι αδέσμευτος φαίνεσαι πιο απρόσιτος/η αυτήν την εβδομάδα. Η αλήθεια είναι πως διανύεις ένα διάστημα κατά το οποίο αρνείσαι να εμπλακείς σε επιφανειακές και αδιέξοδες καταστάσεις και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο είσαι απόμακρος/η από κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται.

SOS:

Τι εννοείς δεν σου αρέσει το ροζ φουσκωτό φλαμίνγκο; Που πήγε το χιούμορ σου;

ΛΕΩΝ:

Το μυαλό σου βρίσκεται σε υπερδιέγερση  αυτήν την εβδομάδα και δε σε αφήνει να ησυχάσεις. Εξετάζεις πολύ προσεκτικά το παρελθόν σου και με ποιο τρόπο επηρεάζει το παρόν σου. Ενδέχεται να ανακαλύψεις περισσότερα πράγματα απ’ όσα πίστευες και οι συνειδητοποιήσεις αυτές σου προκαλούν έναν μικρό εσωτερικό εκνευρισμό. Αν είσαι δεσμευμένος ερευνάς σε βάθος κάθε πτυχή της σχέσης σου που πιθανώς είναι προβληματική. Ο στόχος είναι ένας: να εντοπίσεις τα προβλήματα και να τα λύσεις, όμως πρέπει να καταλάβεις πως σε μία σχέση υπάρχουν δύο άνθρωποι και μάλιστα με διαφορετικές οπτικές. Αντί, λοιπόν, να βασανίζεις το μυαλό σου, μίλα με το ταίρι σου και άκου τι έχει να σου πει. Είναι σίγουρο πως μαζί μπορείτε να ανακαλύψετε πολλά περισσότερα. Αν είσαι ελεύθερος βιώνεις πολύ έντονη καθημερινότητα αυτές τις μέρες, με αποτέλεσμα να παραμελείς την προσωπική σου ζωή. Η αλήθεια είναι πως σκέφτεσαι τακτικά τα λάθη που κάνεις σχετικά με τη διαχείριση των τομέων της ζωής σου, αλλά δεν κάνεις κάτι δραστικό για να το αλλάξεις. 

SOS:

Προσοχή στις εντάσεις στην δουλειά! Βρες το δίκιο σου, αλλά με άλλο τρόπο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Τα σοβαρά αισθήματα σε κάνουν να γίνεσαι είτε υπερβολικά καταπιεστικός/ή απέναντι στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, είτε να δείχνεις πολύ αδιάφορος/η. Πρέπει να ψάξεις πολύ βαθιά μέσα σου και να βρεις τις συναισθηματικές σου ισορροπίες, οι οποίες φαίνονται αρκετά ασταθείς αυτήν την εβδομάδα. Αν είσαι δεσμευμένος γίνεσαι είτε ο θύτης, είτε το θύμα του δεσποτισμού που χαρακτηρίζει την ερωτική σου σχέση αυτό το διάστημα. Ξέρεις πολύ καλά πόσο ισχυρό είναι αυτό που έχετε χτίσει με το/τη σύντροφό σου, όμως η απαισιοδοξία που σας καταλαμβάνει και τους δύο τώρα, σας φέρνει αντιμέτωπους με μία κτητική και αυταρχική έξαρση, κυρίως λόγω της ανασφάλειας που νιώθετε. Προσπάθησε να αποφύγεις αυτήν την κατάσταση, κάνοντας ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου και αναλύοντας σε βάθος τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις μία ισχυρή εσωτερική ανάγκη για συντροφικότητα, την οποία όμως τείνεις να εκφράζεις με πολύ πιεστικό τρόπο. Πιέζεις καταστάσεις, οι οποίες δεν είναι ακόμα αρκετά ώριμες για να οδηγήσουν σε κάτι πιο σταθερό.

SOS:

Αν κάτι δεν αξίζει, φαίνεται αργά ή γρήγορα!

ΖΥΓΟΣ:

Οι σκέψεις σου σε οδηγούν τακτικά στην αμφισβήτηση και έχεις την τάση να δαιμονοποιείς ακόμα και το θετικό αυτήν την εβδομάδα. Υπάρχει μία αρνητικότητα στην ερωτική σου ζωή, η οποία δεν προκύπτει από γεγονότα, αλλά αποκλειστικά και μόνο από τις αρνητικές σου σκέψεις. Αν είσαι δεσμευμένος εμβαθύνεις ουσιαστικά στη σχέση σου, αλλά αντί να αναζητήσεις τρόπους για να τη βελτιώσεις, ψάχνεις κάτι μεμπτό να χρεώσεις στο/στη σύντροφό σου. Τείνεις να γίνεσαι δεσποτικός/ή και κτητικός/η αυτήν την εβδομάδα, ενώ δεν παραλείπεις να εκφράζεις στο ταίρι σου τις αμφιβολίες που νιώθεις. Η αλήθεια είναι πως αυτό που νιώθεις δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αν προσπαθήσεις να περιορίσεις τις σκέψεις σου στα απολύτως απαραίτητα θα το καταλάβεις κι εσύ. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις μία εσωτερική αναστάτωση κατά την οποία αδυνατείς να δεις καθαρά και ιδιαίτερα σε ό, τι αφορά στην αισθηματική σου ζωή.

SOS:

Μην αμφιβάλεις για τα πάντα! Αμάν πια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Είσαι ευδιάθετος/η, κοινωνικός/η, επικοινωνιακός/η και φροντίζεις να διασκεδάζεις όσο μπορείς αυτό το διάστημα, ωστόσο είναι σημαντικό να αναρωτηθείς αν αυτή σου η διάθεση είναι πραγματική ή προσπαθεί να κρύψει από το περιβάλλον σου ενδεχόμενα προσωπικά σου προβλήματα. Είτε ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, είτε όχι, πάντως, αυτή σου η κοινωνικότητα σε κάνει πιο δημοφιλή από ποτέ. Αν είσαι δεσμευμένος δίνεις στους άλλους την εντύπωση ότι όλα είναι καλά γιατί δε θέλεις κανείς να γνωρίζει ότι υπάρχουν θέματα στη σχέση σου, κρατώντας ένα προσωπείο ευδιαθεσίας ακόμα και όταν βρίσκεσαι με τους φίλους σου. Μέσα σου, όμως, έχεις αρκετή συσσωρευμένη ένταση, την οποία καλό θα ήταν να εκφράσεις ήρεμα προς το τέλος της εβδομάδας, ώστε να επιλυθούν τα όποια προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος βρίσκεσαι σε μία πολύ κοινωνική φάση της ζωής σου, διασκεδάζεις χωρίς σταματημό, ενώ δείχνεις ξεκάθαρα στους γύρω σου τις προθέσεις σου, όποιες κι αν είναι αυτές

SOS:

Καλύτερα να μιλήσεις ξεκάθαρα, παρά να το.. γυροφέρνεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Υπάρχει στασιμότητα στην ερωτική σου ζωή, τόσο για τους δεσμευμένους, όσο και για τους αδέσμευτους. Αυτή η κατάσταση λειτουργεί σαν κόκκινο πανί για τη δραστήρια φύση σου, η οποία μανιωδώς αναζητά την περιπέτεια. Αν είσαι δεσμευμένος δεν αντέχεις αυτήν την ακινησία, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θα μπεις στον πειρασμό να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να αυξήσεις λίγο την ταχύτητα στην καθημερινότητα της σχέσης σου. Αυτή όμως η πρωτοβουλία ενέχει κινδύνους, διότι πιέζεις μεν καταστάσεις, αλλά σπάνια παραμένεις 100% προσηλωμένος/η σε αυτό, καθώς ο επαγγελματικός σου τομέας ζητά εξίσου την προσοχή σου τώρα. Ίσως θα ήταν φρονιμότερο να αφήσεις τα πράγματα ως έχουν για λίγο ακόμα.

SOS:

Άμα δεν θέλει, δεν θέλει! Προχωράμε παρακάτω!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Οι αλλαγές που πραγματοποιούνται στην ερωτική σου ζωή, ενδέχεται να σε ξενίζουν. Έχεις κι εσύ την επιθυμία να αλλάξεις ορισμένες καταστάσεις, όμως κάποιες φορές χάνεις τον έλεγχο τους και καταλήγουν να έχουν διαφορετική έκβαση από εκείνη που είχες σχεδιάσει. Αν είσαι δεσμευμένος επικεντρώνεσαι στη δομή της σχέσης σου, η οποία θεωρείς πως χρειάζεται ανανέωση. Μην επιδιώξεις ακόμα να κάνεις αλλαγές, γιατί το πιο πιθανό είναι πως θα πέσουν στο κενό ή θα έχουν διαφορετική πορεία από εκείνη που υπολόγιζες. Μπορείς όμως κάλλιστα να εστιάσεις στην ελευθερία χώρου και χρόνου και των δύο μέσα στη σχέση που θα βελτιώσει σε σημαντικό βαθμό τις μεταξύ σας σχέσεις και θα ανανεώσει σημαντικά το δεσμό σου, ακόμα και χωρίς τις αλλαγές που προγραμματίζεις. Αν είσαι freeθέλεις να περνάς καλά, αλλά ταυτόχρονα να διατηρείς την ελευθερία σου. Δεν είναι κατακριτέο αυτό, αλλά όλα θα είναι πιο εύκολα αυτήν την εβδομάδα αν ξεκαθαρίζεις εξαρχής τις προθέσεις σου στους ανθρώπους γύρω σου. 

SOS:

Μην σταματάς να γλεντάς μωρέ! Κι άστους να λένε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η ευαισθησία με την τετράγωνη λογική συμβαδίζουν αυτήν την εβδομάδα και δημιουργούν μία σύγχυση στην ερωτική σου ζωή. Τα μηνύματα που στέλνεις στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου είναι συγκεχυμένα, γιατί κάπως έτσι είναι και στο μυαλό σου. Αν είσαι δεσμευμένος αντιμετωπίζεις κάποιες δυσκολίες με το οικογενειακό σου περιβάλλον καθώς και με τη σχέση σου, γεγονός που σε τοποθετεί στη μέση της καταιγίδας. Η αλήθεια είναι πως θέλεις να προσφέρεις όσα περισσότερα μπορείς και στους δύο τομείς, όμως απογοητεύεσαι όταν διαπιστώνεις πως οι δικοί σου άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για το πώς νιώθεις εσύ. Είναι μία καλή στιγμή να αφήσεις το “δράμα” και να εκφράσεις αυτά που νιώθεις, γιατί οι δικοί σου άνθρωποι δεν ξέρουν πώς νιώθεις και αυτό μπορούν να το μάθουν μόνο από σένα. Αν είσαι freeπεριορίζεις σημαντικά τον ερωτισμό σου αυτήν την εβδομάδα, ενώ απορρίπτεις τους ανθρώπους που σε προσεγγίζουν πριν καν εκφράσουν το ενδιαφέρον τους. Θέλεις να εμπλακείς σε κάτι πιο σοβαρό, όμως αυτό είναι λίγο δύσκολο εάν δεν επιτρέψεις στους ανθρώπους να σε πλησιάσουν, να σε γνωρίσουν και να τους γνωρίσεις.

SOS:

Μήπως γουστάρεις τους μπελάδες και ανοίγεις πολύ το στοματάκι σου τελευταία;

ΙΧΘΕΙΣ:

Κοινωνικότητα, επικοινωνίες με πολλά άτομα και έντονη δραστηριότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της εβδομάδας. Είτε βρίσκεσαι σε σχέση είτε όχι, γίνεσαι τώρα πιο ομιλητικός/ή και πιο ανοιχτός/ή απέναντι στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, κάτι που το εισπράττει θετικά και ευνοεί σημαντικά την ανάπτυξη ενός θετικού κλίματος μεταξύ σας. Αν είσαι δεσμευμένος το περασμένο διάστημα είχες δώσει βάση στη φιλική διάσταση της σχέσης σου, αφήνοντας κάπως πίσω το ρομαντισμό και τον αισθησιασμό που γενικά σε διέπει, αλλά αυτήν την εβδομάδα αυτό αλλάζει ριζικά και γίνεσαι πιο θερμός/ή και με μία τάση ισχυρότερης δέσμευσης απέναντι στο ταίρι σου. Αν είσαι free βρίσκεσαι σε μία εξαιρετικά επικοινωνιακή φάση της ζωής σου, γνωρίζοντας πολλούς ανθρώπους, διασκεδάζοντας και γενικότερα περνώντας ανάλαφρα τον καιρό σου. Αν συναντήσεις τώρα κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει αρκετά, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο, ωστόσο δε διαφαίνεται κάποια μακροπρόθεσμη δέσμευση.

SOS:

Λέμε όχι στην μοναξιά, ναι στον έρωτα κι ας μας πονέσει! 

Write on Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 Κατηγορία Νέα των παραγωγών

ΚΡΙΟΣ:

Το αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η νέα Σελήνη που γίνεται στις 3/6 στο ζώδιο των Διδύμων. Η ανάγκη για επικοινωνία ενισχύεται και θα παρατηρήσεις πως οι δημιουργικές ιδέες αλλά και η φαντασία σου θα καλπάζει. Αυτό είναι καλό αρκεί να μην επιχειρήσεις να διευθετήσεις σημαντικά ζητήματα καθώς εκεί χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως ο Ποσειδώνας και ο Δίας θα έχουν ενεργή παρουσία σε αυτή τη νέα Σελήνη και μπορεί να δημιουργήσουν «θολά σημεία» και υπεραισιοδοξία. Στις 5/9 ο Ερμής φεύγει από το ζώδιο της κυβέρνησής του και περνά στον Καρκίνο. Η κυκλοθυμία θα είναι μία από τις «παρενέργειες» που μπορεί να σου προκαλέσει. Στις 9/6 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων είναι δώρο για εσένα καθώς θα ενισχύσει το σεξαπίλ σου!

SOS:

Μια έτσι μια γιουβέτσι! Αποφάσισε επιτέλους!

ΤΑΥΡΟΣ:

Η εβδομάδα ξεκινά με μία νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/6 και είναι πιθανόν να τονίσει τις ανασφάλειές σου προκαλώντας τριγμούς στην αυτοπεποίθησή σου. Εξαιτίας των ανασφαλειών είναι πολύ πιθανόν να «γαντζωθείς» από υλικά αγαθά και «γήινες απολαύσεις» και ενδεχομένως να το παρακάνεις. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 5/6 θα φέρει νέες γνωριμίες οι οποίες θα διευρύνουν τον κοινωνικό σου περίγυρο. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων στις 9/6 δείχνει πως θα νιώσεις την ακατανίκητη επιθυμία να αρχίσεις την αποταμίευση και ενδεχομένως να το παρακάνεις με αυτή, περνώντας στο άλλο άκρο.

SOS:

Γιατί είσαι τόσο καχύποπτος τελευταία;

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η εβδομάδα έχει τα φώτα στραμμένα επάνω σου καθώς η νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιό σου στις 3/6. Η εμπλοκή του Δία και του Ποσειδώνα στη νέα Σελήνη σου λέει να κρατήσεις μικρό καλάθι για αυτά που θα ακούσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά και εσύ με τη σειρά σου θα πρέπει να είσαι φειδωλός με τις υποσχέσεις σου καθώς είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρεις να τις τηρήσεις. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 5/6 θα φέρει συζητήσεις που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα. Λίγες ημέρες μετά -στις 9/6- η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σου ανεβάζοντας τη γοητεία σου στα ύψη.

SOS:

Τι εννοείς δεν έχεις κουμπαρά;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/6 και εγκαινιάζει μία εβδομάδα με αρκετό παρασκήνιο. Πρόσεξε ιδιαίτερα ζητήματα που δεν θέλεις να διαρρεύσουν είτε είναι προσωπικού είτε επαγγελματικού ενδιαφέροντος καθώς είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσουν το κύριο θέμα συζητήσεων άλλων προσώπων. Επίσης θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να αναγνωρίσεις πως ίσως υπάρχουν κάποια πρόσωπα δίπλα σου που κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου στις 5/6 σου δημιουργεί την ανάγκη να επικοινωνήσεις όμως πρόσεξε καθώς μπορεί να φανείς αμετροεπής. Στις 9/6 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα που είχαν μείνει σε ημιτελή κατάσταση.

SOS:

Δεν είναι κατάλληλες οι μέρες για να ρισκάρεις!

ΛΕΩΝ:

Η εβδομάδα ξεκινά με μία νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/6 και σου δημιουργεί την ανάγκη να εκφράσεις τις απόψεις σου και τα θέλω σου στους ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος. Η εμπλοκή του Δία και του Ποσειδώνα στη νέα Σελήνη δείχνει πως είναι πιθανόν να εξιδανικεύσεις κάποιες καταστάσεις ή να παρασυρθείς από τη γνώμη κάποιου φίλου σου η οποία όμως δεν θα σε αντιπροσωπεύει. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 5/6 θα φέρει συζητήσεις για εσένα, χωρίς όμως να είσαι παρών. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για διασκέδαση.

SOS:

Τι  έγινε; Πάλι ανεβήκαμε λίγο στο καλάμι μας;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Τα επαγγελματικά ζητήματα θα βρεθούν στο προσκήνιο για όλη την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να αποτελέσουν πηγή εκνευρισμού για εσένα. Η νέα Σελήνη που γίνεται στους Διδύμους στις 3/6 με ενεργή την παρουσία του Δία και του Ποσειδώνα, δείχνει πως θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στη δουλειά και σε πρακτικά ζητήματα και έτσι είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένα «χάος» γύρω σου. Στις 5/6 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου είναι βοηθητική για εσένα καθώς θα παρατηρήσεις πως αρκετοί άνθρωποι θα είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειαστείς. Στο τέλος εβδομάδας η Αφροδίτη μπαίνει στους Διδύμους και φέρνει στο προσκήνιο τις ανάγκες που έχεις καταπιέσει όλο αυτό το διάστημα.

SOS:

Πολύ εύκολα βαριέσαι τελευταία και δεν πρέπει!

ΖΥΓΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθείς ή να παραμείνεις συγκεντρωμένος σε εργασιακές υποχρεώσεις ή ζητήματα της καθημερινότητας, καθώς η νέα Σελήνη η οποία γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/6 δίνει το έναυσμα για χαλαρές στιγμές. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσεις σε περίπτωση που έχεις εκκρεμότητες με εκπαιδευτικά ζητήματα μιας και δεν έχει φτάσει επίσημα η ώρα των διακοπών! Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο στις 5/6 θα φέρει στο προσκήνιο επαγγελματικά θέματα με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθείς άμεσα. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους βοηθώντας εμφανώς την αισθηματική σου ζωή.

SOS:

Η ασφάλεια πάνω απ’ όλα! Όχι επιπολαιότητες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να είσαι ιδιαίτερα καχύποπτος καθώς η νέα Σελήνη που γίνεται στους Διδύμους στις 3/6 φέρνει στο προσκήνιο δεύτερες σκέψεις, ανησυχίες και φόβους για ζητήματα που σε απασχολούν. Καλό θα ήταν να μη δώσεις βάση σε αυτά αν δεν στηρίζονται σε λογικά επιχειρήματα, από την άλλη όμως καλό θα ήταν να μην ωραιοποιήσεις και κάποιες καταστάσεις, μιας και θα έχεις αυτή την τάση. Προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπία μιας και είναι το κλειδί για να πάρει σωστές αποφάσεις. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 5/6 εγκαινιάζει ένα εξαιρετικό διάστημα για να ασχοληθείς με πιστοποίησεις, σεμινάρια και θέματα σπουδών. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων ανεβάζοντας την ερωτική σου διάθεση.

SOS:

Έ όχι διακοπές από τώρα! Αφού έχεις ακόμα υποχρεώσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η εβδομάδα ξεκινά με τη νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/6 η οποία θα τονίσει την κατάσταση που επικρατεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δες προσεκτικά τις κινήσεις των συνεργατών αλλά και του συντρόφου σου απέναντί σου καθώς είναι ένας τρόπος για να καταλάβεις αυτά που ενδεχομένως δεν λένε. Η εμπλοκή του Δία αλλά και του Ποσειδώνα στη νέα Σελήνη δείχνει πως είναι πιθανόν να ωραιοποιήσεις τις καταστάσεις ώστε να αποφύγεις τις ευθύνες που σου αναλογούν. Στις 5/9 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου εγκαινιάζει μία πολύ καλή περίοδο για να διευθετήσεις ζητήματα που σχετίζονται με δάνεια, ασφάλειες και τραπεζικά προϊόντα. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους φέρνοντας ευκαιρίες για νέες συνεργασίες.

SOS:

Μήπως πρέπει να κάνεις μια καινούρια αρχή;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η εβδομάδα έχει έντονο άρωμα εργασιακών ζητημάτων και υποχρεώσεων της καθημερινότητας για αυτό καλό θα ήταν να είσαι πιστός στο πλάνο που έχεις θέσει προκειμένου να τις φέρει σε όλες εις πέρας. Η νέα Σελήνη που γίνεται στους Διδύμους στις 3/6 δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για εργασιακά λάθη και παρανοήσεις στον εργασιακό τομέα. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο στις 5/6 εγκαινιάζει μία πολύ ευνοϊκή περίοδο για νέες συμφωνίες και συζητήσεις επί των υφιστάμενων συνεργασιών. Στο τέλος της εβδομάδας η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων θα σου δημιουργήσει ευκαιρίες για να διανθίσεις την καθημερινότητά σου με ευχάριστες δραστηριότητες.

SOS:

Μην θεωρείς τίποτα δεδομένο, απλά το θυμίζω!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/6 εγκαινιάζει μία άκρως ερωτική εβδομάδα γεμάτη με φλερτ, ραντεβού και έντονες συγκινήσεις! Η ενεργή παρουσία του Ποσειδώνα αλλά και του Δία στη νέα Σελήνη σου εφιστούν την προσοχή καθώς οι ημέρες δεν είναι ευνοϊκές για να ξεκινήσει κάτι σταθερό. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 5/6 φέρνει συζητήσεις που σχετίζονται με εργασιακά ζητήματα και ίσως δημιουργήσει φόρτο εργασίας. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη κάνει το πέρασμα της στο ζώδιο των Διδύμων εγκαινιάζοντας μία πολύ καλή περίοδο για να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου ζητήματα είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση είτε είσαι ελεύθερος.

SOS:

Μην απλώνεις τα πόδια σου έξω από το πάπλωμα!

ΙΧΘΕΙΣ:

Η εσωστρέφεια θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της διάθεσης σου αυτή την εβδομάδα και η νέα Σελήνη που γίνεται στους Διδύμους στις 3/6 θα σου δώσει αρκετούς λόγους για να παραμείνεις στο σπίτι, αποφεύγοντας τις κοινωνικές προσκλήσεις και την πολυκοσμία. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 5/6 είναι ιδανική για να λύσεις ένα πρόβλημα που υπήρξε στη σχέση με τον σύντροφό σου και σε απασχολούσε αρκετά το τελευταίο διάστημα. Στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και είναι πολύ πιθανόν να σου δημιουργήσει την ανάγκη να διαφυλάξεις τα αισθηματικά σου ζητήματα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

SOS:

Ερωτεύσου λίγο μωρέ, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου!