Basilis Papavasileiou

Basilis Papavasileiou

Write on Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 Κατηγορία Νέα των παραγωγών

ΚΡΙΟΣ:

Μία ιδιαίτερη και έντονη εβδομάδα ξεκινά καθώς η είσοδος του κυβερνήτη σου Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου δεν είναι υποστηρικτική ως προς τα σχέδιά σου. Είναι πιθανόν να υπάρξουν αρκετές υποχρεώσεις τις οποίες θα πρέπει να διευθετήσεις και η ένταση της καθημερινότητας θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό ιδιαίτερα προς τα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Στις 15/5 η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο θα ισορροπήσει την κατάσταση και θα βοηθήσει τα οικονομικά σου ζητήματα. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού στις 18/5 θα αναμοχλεύσει ανασφάλειες που σχετίζονται με οικονομικά και παρελθοντικά ζητήματα.

SOS: Τι θα γίνει; Θα κάνεις λίγο οικονομία ή μπα;

ΤΑΥΡΟΣ:

Αυτή η εβδομάδα προμηνύεται ευνοϊκή για εσένα καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 15/5 είναι ένα σημαντικό πλανητικό δρώμενο που μπορεί να φέρει ευχάριστες στιγμές στην προσωπική σου ζωή αλλά και νέα έσοδα! Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 16/5 σε καλεί να είσαι προσεκτικός με τη συμπεριφορά σου στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, καθώς θα υπάρξουν αφορμές για εντάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στο μεταφορικό σου μέσο ώστε να αποφύγεις ζημιές. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στις 18/5 στον άξονα σου δείχνει πως ήρθε η ώρα για αλλαγές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

SOS: Προσοχή στους καυγάδες! Κράτα το στόμα σου κλειστό!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αυτή την εβδομάδα καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός με τα οικονομικά σου ζητήματα, καθώς η παρουσία του Άρη από τις 16/5 στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει πως μπορεί να προκύψουν έξοδα τα οποία δεν είχες υπολογίσει ή εσύ να μην κάνεις καλή διαχείριση στο ταμείο σου. Μία ημέρα πριν στις 15/5, η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο και θα δημιουργήσει έντονο παρασκήνιο ιδιαίτερα σε προσωπικά ζητήματα αλλά και μία τάση να ενδώσεις σε πειρασμούς. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 18/5 σου λέει να βρεις τρόπο να ασχοληθείς με την ευεξία και τη φυσική σου κατάσταση καθώς οι δουλειές και οι υποχρεώσεις θα παρουσιάζουν ανοδική τάση.

SOS: Μην τεμπελιάζεις! Σε θέλω πιο ενεργητικό και έτοιμο για όλα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η εβδομάδα προμηνύεται ξεχωριστή για εσένα καθώς από τις 16/5 θα φιλοξενείς τον Άρη και αυτό δείχνει πως αν μη τι άλλο δεν θα βαρεθείς. Πρόσεξε ιδιαίτερα καθώς θα υπάρξει το «ιδανικό κλίμα» για να συγκρουστείς με αγαπημένους σου ανθρώπους και πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/5 είναι βοηθητική και δείχνει πως οι επαφές με αγαπημένους σου φίλους θα εκτονώνουν τον εκνευρισμό και τη συναισθηματική υπερχείλιση που θα σου προκαλέσει ο Άρης. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 18/5 θα δημιουργήσει το κατάλληλο σκηνικό και θα σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις την κατάσταση σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

SOS: Κάνε δημόσιες σχέσεις! Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τις χρειαστείς!

ΛΕΩΝ:

Μία εβδομάδα με επαγγελματικό άρωμα ξεκινά, καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/5 δείχνει πως η ανάγκη σου να ξεχωρίσεις μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα είναι έκδηλη. Η παραμονή της Αφροδίτης στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει προτάσεις για νέες συνεργασίες και επαγγελματικές εξελίξεις οι οποίες θα σε ευνοήσουν. Μία μέρα μετά η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου θα αρχίσει να αυξάνει την κούραση σου, για αυτό θα πρέπει να κάνεις μία καλή διαχείριση στις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στις 18/5 στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού είναι πολύ βοηθητική για να επικεντρωθείς σε οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα.

SOS: Πρέπει να δουλέψεις λίγο παραπάνω το κομμάτι των σχέσεών σου στον επαγγελματικό σου χώρο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/5 θα αποτελέσει την αρχή μιας καλής εβδομάδας που θα έχει ευκαιρίες για να βγεις, να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους, να περάσεις καλά και να κάνεις και μία απόδραση σε κοντινό προορισμό. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 16/5 μπορεί να φέρει εντάσεις μεταξύ φίλων για αυτό καλό θα ήταν να αφήσεις «αιχμηρά» σχόλια, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με θέματα που δεν σε αφορούν. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στις 18/5 στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού θα δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για να ταξιδέψεις, να κάνεις νέες γνωριμίες ή να ασχοληθείς με κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα.

SOS: Κάλλιο πέντε και στο χέρι…. Τι εννοείς δεν ξέρεις τι θέλω να σου πω;

ΖΥΓΟΣ:

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/5 θα σε ωθήσει να αναλάβεις ζητήματα που σχετίζονται με κληρονομιές, δάνεια και οικονομικές υποχρεώσεις. Είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για να βάλεις κάτι που αφορά τους παραπάνω τομείς σε σειρά και να βγεις κερδισμένος από αυτό. Ο Άρης περνά στον Καρκίνο σε ένα άβολο ζώδιο για εκείνον στις 16/5 και είναι πιθανόν να αναμοχλεύσει ζητήματα που μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαράθεση στη δουλειά. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 18/5 θα στρέψει το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά και μόνο στα οικονομικά σου ζητήματα.

SOS: Ώρα για… ταξιδάκι! Ετοίμασε βαλίτσες και προσοχή στο δρόμο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/5 και εγκαινιάζει μία περίοδο κατά την οποία οι σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν αρκετά. Οι συγκυρίες θα σε ευνοήσουν για να ξεκινήσεις μία νέα συνεργασία ή και μία νέα προσωπική σχέση. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο στις 16/5 θα σε κάνει ανυπόμονο με αυτά που θέλεις και αυτό μπορεί να δημιουργήσει  στους αγαπημένους σου ανθρώπους μία τελείως διαφορετική εικόνα για εσένα. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα σου (Ταύρου- Σκορπιού)στις 18/5 σε ωθεί να κάνεις αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες που νιώθεις πως δεν είναι λειτουργικές.

SOS: Μην βιάζεσαι, το καλό πράγμα αργεί να γίνει!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η εβδομάδα ξεκινά με προσγειωμένη διάθεση καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου από τις 15/5, θα σου δείξει τρόπους για να διευθετήσεις καλύτερα τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 16/5 θα δημιουργεί κατά διαστήματα συναισθηματικές υπερχειλίσεις. Προσπάθησε να μην κρατάς πράγματα μέσα σου αλλά να τα συζητάς με τους ανθρώπους που σχετίζονται, καθώς όσο περισσότερο «κρύβεις» κάτι τόσο πιο έντονο θα γίνεται. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 18/5 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια και άλλες δουλειές προκαλώντας σου κούραση.

SOS: Δεν κοιμάσαι καλά κι αυτό φαίνεται… χρειάζεσαι ξεκούραση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Μία εβδομάδα με έντονο αισθηματικό άρωμα ξεκινά καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου από τις 15/5 δείχνει πως τα αισθηματικά σου ζητήματα θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου. Η είσοδος του Άρη στις 16/5 στο ζώδιο του Καρκίνου θα δώσει αφορμές για να έρθεις σε ρήξη με κάποιους συνεργάτες σου ή ακόμα και με το σύντροφό σου, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που θα διαχειριστείς μία κουβέντα παραπάνω που μπορεί να ειπωθεί.  Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού στις 18/5 θα φέρει εκπλήξεις για την αισθηματική σου ζωή.

SOS: Όλα είναι θέμα εικόνας! Μήπως να προσέξεις λίγο παραπάνω την δική σου;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου από τις 15/5 θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και με την οικογένειά σου. Η μεγαλύτερη σου ανάγκη αυτή την εβδομάδα θα είναι να ξεκουραστείς για αυτό άκουσε τον οργανισμό σου και δώσε του επιπλέον χρόνο ξεκούρασης. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο στις 16/5 μπορεί να μη συμφωνεί με το πλάνο ξεκούρασης και θα φροντίσει να σου φέρει κάποιες επιπλέον δουλειές τις οποίες καλείσαι να διαχειριστείς. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 18/5 σε καλεί να ακούσεις τις δικές σου ανάγκες και να τις θέσεις ως προτεραιότητα.

SOS: Όλα γίνονται με δουλειά, δουλειά, δουλειά! Τίποτα άλλο!

ΙΧΘΕΙΣ:

Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου από τις 15/5 δείχνει πως θα έχεις ανεβασμένη επικοινωνιακή διάθεση και αυτή θα είναι βοηθητική και για να περάσεις καλά αλλά και για να κάνεις νέες γνωριμίες. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 16/5 θα μπερδέψει λίγο τα αισθηματικά σου ζητήματα και θα φέρει στο διάβα σου προκλήσεις και προσκλήσεις σε ερωτικό επίπεδο. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 18/5 θα φέρει κοντά σου συγγενείς γνωστούς και φίλους προσφέροντάς σου ευχάριστες στιγμές.

SOS: Αφού δεν είσαι της μοναξιάς και της απομόνωσης, γιατί κλείνεσαι στον εαυτό σου;

Write on Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 Κατηγορία Νέα των παραγωγών

ΚΡΙΟΣ:

Αυτή η εβδομάδα έχει τρεις πλανητικές μετακινήσεις αλλά το κύριο αστρολογικό δρώμενο είναι η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα σου (Κριού-Ζυγού) στις 19/4. Είναι πιθανόν να υπάρξουν ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να κληθείς να βρεις την ισορροπία σε κάποιες από αυτές. Παρορμητικές ενέργειες είναι πολύ πιθανές αν και θα πρέπει να τις αποφύγεις. Στις 17/4 ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου και σε καλεί να είσαι ακόμα πιο προσεκτικός με την παρόρμηση στα λόγια. Στις 20/4 το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου αλλά και του Ήλιου στον Ταύρο δείχνει πως θα αναζητήσεις συναισθηματικά αλλά και οικονομικά εχέγγυα.

SOS:

Σε θέλω πιο οργανωτικό στα οικονομικά σου… μην ξεφεύγεις!

ΤΑΥΡΟΣ:

Η Πανσέληνος που γίνεται αυτή την εβδομάδα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σε φέρει σε επαφή με «παθήματα» και «μαθήματα» του παρελθόντος και μπορεί να εγείρει συναισθηματικές ανησυχίες. Θα πρέπει να έχει εξίσου προσεκτικός και σε ζητήματα εργασιακής φύσεως καθώς και δουλειές της καθημερινότητας οι οποίες θα σε κουράσουν. Στις 20/4 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου εγκαινιάζει μία περίοδο κατά την οποία θα έχεις τον τρόπο να φέρεις στο επίκεντρο τις δικές σου ανάγκες και να τραβήξεις το ενδιαφέρον των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου.

SOS:

Γιατί τελευταία δεν είσαι συνεπής στα επαγγελματικά σου;

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αυτή την εβδομάδα οι πλανητικές μετακινήσεις θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου στο φιλικό σου περίγυρο. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού σε ωθούν να έρθεις σε επαφή με αγαπημένους σου φίλους, να βγεις, να διασκεδάσεις και να αφιερώσεις χρόνο σε συλλογικές δραστηριότητες. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 19/4 στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που σχετίζονται με φίλους, κάτι που μπορεί να μην είναι ευχάριστο είναι όμως αναγκαίο.

SOS:

Μην ονειρεύεσαι εξωπραγματικά πράγματα! Ονειρέψου κάτι πιο προσιτό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ξεκινά μία εβδομάδα που το ενδιαφέρον σου θα μετατοπιστεί σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς η μετακίνηση του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως θα σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα η εικόνα που δείχνεις στους ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, αλλά και η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω σε γενικότερο πλαίσιο. Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 19/4 σε καλεί να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε καριέρα και προσωπική ζωή.

SOS:

Ο έρωτας δεν έχει μόνο αγκαλιές, φεγγάρια και αστεράκια… έχει και κλάματα!

ΛΕΩΝ:

Η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για εσένα καθώς η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, με την εκπαίδευση ή με ένα ταξίδι που έχεις κατά νου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού- Ζυγού στις 19/4 θα σε ωθήσει να κλείσεις ζητήματα που σχετίζονται με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, όμως για να το κάνεις αυτό χρειάζεται υπομονή.

SOS:

Τι έγινε; Ζηλεύουμε λίγο τελευταία;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στο τέλος αυτής της εβδομάδας σε ωθεί να αναζητήσεις τρόπους να ξεφύγεις από τα στενά όρια και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Μία εκδρομή είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για εσένα και για τη διάθεσή σου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 19/4 στον άξονα Κριού- Ζυγού θα φωτίσει κρυμμένα συναισθήματα και είναι πιθανόν να σου δημιουργήσει στιγμές αναπόλησης προσώπων και καταστάσεων του παρελθόντος.

SOS:

Η αλήθειες πρέπει να λέγονται, όσο σκληρές κι αν είναι!

ΖΥΓΟΣ:

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα του Κριού-Ζυγού στις 19/4 δείχνει πως οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα. Να θυμάσαι πως κάθε απόφαση θα έχει και ένα τίμημα για αυτό θα πρέπει να αποφασίζεις με βάση τη λογική και όχι με βάση την παρόρμηση της στιγμής. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι σαν τίτλο αυτής της Πανσελήνου είναι πως «όπου κλείνει μία πόρτα, δίπλα ανοίγει μία άλλη».

SOS:

Στην ζωή παλεύουμε για πολλά πράγματα, δεν κάνουμε πίσω ποτέ! Εντάξει; Σε ανέβασα λίγο;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να βάλεις σε μία τάξη δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις και να μην αφήσεις ζητήματα της καθημερινότητας αλλά και εργασιακές εκκρεμότητες να σε αποσυντονίσουν.  Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα είναι βοηθητική προκειμένου να διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο δουλειές, υποχρεώσεις και αγγαρείες.

SOS:

Ώρες ώρες είσαι… τρία πουλάκια κάθονται! Σύνελθε!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 19/4, στον άξονα Κριού-Ζυγού σε καλεί να βρεις «πηγές» χαράς και ενέργειας. Όσες δουλειές και αν έχεις προσπάθησε να βρεις χρόνο για να κάνεις κάτι που επιθυμείς, να δεις κάποιο άνθρωπο που αγαπάς. Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα στα αισθηματικά σου ζητήματα

SOS:

Άχου μωρέ τι ευαίσθητο πλάσμα είσαι εσύ…. Όταν θέλεις βέβαια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η εβδομάδα προμηνύεται έντονη μιας και η Πανσέληνος που γίνεται στις 19/4 στον άξονα Κριού-Ζυγού θα φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα που έπρεπε να είχαν κλείσει. Πρόσεξε ιδιαίτερα σε ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα αλλά και την οικογένεια καθώς είναι οι δύο τομείς που θα σε απασχολήσουν άμεσα και μπορεί να γίνουν η αιτία που θα νιώσεις μία πίεση. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως τα αισθηματικά σου ζητήματα θα είναι πηγή χαράς και έμπνευσης για εσένα και θα ισορροπήσουν όλα τα υπόλοιπα!

SOS:

Πρέπει με κάποιο τρόπο να αποβάλλεις την ένταση που έχεις αυτό τον καιρό! Βρες τον!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Μία εξωστρεφής εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η είσοδος του Ερμή και ύστερα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις επικοινωνιακά τους ανθρώπους που επιθυμείς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου ή με τους δικούς σου ανθρώπους και τώρα είναι η ευκαιρία για να τα διευθετήσεις. Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 19/4 μπορεί να φέρει νέα από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου τα οποία θα σε παραξενέψουν.

SOS:

Άσε τους άλλους να λένε και κοίτα μόνο τον εαυτό σου! Μόνο!

ΙΧΘΕΙΣ:

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 19/4 θα σου δημιουργήσει σκέψεις οι οποίες με τη σειρά τους θα σε αγχώσουν και είναι πιθανόν να ρίξουν την αυτοπεποίθησή σου. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να σε επηρεάσουν, ιδιαίτερα αν δεν υπάρχουν επιχειρήματα να τις στηρίξεις. Η είσοδος του Ερμή και ύστερα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού σου λέει να τακτοποιήσεις εδώ και τώρα οικονομικά ζητήματα καθώς αν το κάνεις υπάρχει περίπτωση να βγεις με κάποιο τρόπο και κερδισμένος.

SOS:

Πάσχα έρχεται, κοίτα να περάσεις καλά κι άσε τα μίζερα κατά μέρος!

Write on Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019 Κατηγορία Νέα των παραγωγών

ΚΡΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Κριέ, o καινούργιος μήνας που ξεκινάει ένα πολύ εποικοδομητικό διάστημα στη ζωή σου και αυτό θα σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλές από τις αρχές που έθετες ως πρωταρχικές στους στόχους σου. Χάρισε στον εαυτό σου σωματική σου ευρωστία και ευεξία και απόβαλε το άγχος της καθημερινότητας από τη ζωή σου. Μπορείς να κάνεις ακόμα και ιδιαίτερα ασυνήθιστες και τολμηρές δραστηριότητες αναψυχής.

SOS:

Ώρα για φορμούλα και τρέξιμο! Σήκω, τι κάθεσαι;

ΤΑΥΡΟΣ:

Αγαπητέ μου Ταύρε, στην αρχή του μήνα θα έχεις όλο το δυνατό χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου με την σωματική σου ομορφιά και ευεξία. Θα κάνεις πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Η εύνοια και η τύχη θα σε φέρει μπροστά σε νέες και σημαντικές γνωριμίες, θα μπεις σε κοινωνικούς κύκλους που θα σου προσφέρουν κίνητρα να ανοίξεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και των αναζητήσεών σου.

SOS:

Θέματα περιουσίας, κληρονομικά κλπ έρχονται στο προσκήνιο! Να είσαι έτοιμος!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αγαπητέ μου Δίδυμε, στο ξεκίνημα του μήνα η θετική σου διάθεση και η αισιοδοξία που νιώθεις μέσα σου σε κάνουν να εκφράζεις ένα δυναμισμό που σε κάνει πραγματικά να λάμπεις. Τα ανοίγματα που έχεις κάνει και τα ρίσκα τα οποία έχεις τολμήσει θα αποδώσουν τους καρπούς που περιμένεις κι ίσως ακόμη περισσότερους και πιο αποδοτικούς.

SOS:

Μην δειλιάζεις όταν έχεις δίκιο και έχεις και αποδείξεις για αυτό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η περίοδος αυτή δε θα είναι ιδιαίτερα εύκολη για σένα, καθώς το άγχος σου και οι αναστολές σου σε κάποια θέματα θα σε κάνουν να κλειστείς στον εαυτό σου και να γεμίσεις με ανασφάλεια, κάτι που σε αποσυντονίζει και σε βαραίνει. Ωστόσο φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα βρεις τους τρόπους να χειριστείς καλύτερα και πιο αποτελεσματικά τη διάθεσή σου καθώς οι φίλοι και οι παρέες σου είναι αληθινά δίπλα σου στα εύκολα μα και στα δύσκολα.

SOS:

Πολύ κουτσομπολιό γύρω σου… πρόσεχε!

ΛΕΩΝ:

Αγαπητέ μου Λέοντα, οι πρώτες μέρες του μήνα θα σε κάνουν να νιώσεις περισσότερο δυνατός από ποτέ. Είναι ο κατάλληλος καιρός να οργανώσεις τα σχέδιά σου, να θέσεις νέους στόχους και να ανοιχτείς σε προτάσεις για συνεργασίες και νέες ευκαιρίες. Θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σου προτείνουν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που είναι μέσα στα ενδιαφέροντα και τα θέλω σου.

SOS:

Μην είσαι τόσο καχύποπτος! Δεν είναι όλοι… ‘’σατανάδες’’!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Παρθένε, η εβδομάδα αυτή και ο μήνας θα ξεκινήσουν με την καλύτερη διάθεσή της για σένα, η τύχη και η εύνοια σε ακολουθούν και σε συντροφεύουν σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα σου παρουσιαστεί μια υπέροχη ευκαιρία που θα σε γεμίσει με ικανοποίηση καθώς θα σου δώσει την δυνατότητα να δρομολογήσεις καλύτερα και πιο αποτελεσματικά τα σχέδια σου. η οργάνωση άλλωστε είναι το ατού σου.

SOS:

Είναι πολύ ωραίο να γνωρίζεις την αλήθεια και να σου λένε ψέματα!

ΖΥΓΟΣ:

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή η περίοδος με τον ερχομό του μήνα θα χαρακτηριστεί από την έντονη διάθεσή σου για εξόδους, κοινωνικές συναναστροφές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελματικά σου σχέδια. Ένα σύντομο ταξίδι με καλούς και αγαπητούς φίλους θα σε ανανεώσει και θα σε ξεκουράσει καθώς έχεις ανάγκη από χαλάρωση και ηρεμία. Θα ασχοληθείς ακόμα πιο πολύ με τον εαυτό σου, την εμφάνιση και το στυλ σου, θα κάνεις αλλαγές προφανώς αλλάξεις λουκ μιας και έχεις ανάγκη να κάνεις πράγματα για σένα και μόνο.

SOS:

Να θυμάσαι πως στο τέλος η αλήθεια πάντα λάμπει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με τον ερχομό του μήνα θα νοιώσεις ότι έχεις την τύχη δίπλα σου, καθώς γεμίζεις με αντοχή και αυξάνεται η αυτοεκτίμηση που αισθάνεσαι μέσα σου. Μην υπερφορτώνεις τον εαυτό σου με άγχος, αφού είναι βέβαιο πως μπορείς να χειριστείς παράλληλα πολλά πράγματα, δε χρειάζεται λοιπόν να αγχώνεσαι για τίποτα, η ευστροφία σου είναι ο δυναμικός σου συνεργάτης.

SOS:

Μην παίζεις με την φωτιά, κάτσε και λίγο στα αυγά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αγαπητέ μου Τοξότη, η πλανητική αύρα και εύνοια των ημερών με το ξεκίνημα του μήνα είναι δίπλα σου και σε στηρίζουν σε όποιες αποφάσεις ή κινήσεις θες να κάνεις. Το διάστημα αυτό θα προκύψουν στη ζωή σου μοναδικές ευκαιρίες κοινωνικών ενδιαφερόντων, επαγγελματικών ευκαιριών ανέλιξης και προσωπικών σχεδίων προς υλοποίηση, που ούτε ο ίδιος θα πιστεύεις στο πόσο καλά και τυχερά είναι όλα την περίοδο αυτή στη ζωή σου.

SOS:

Τι εννοείς δεν πιστεύεις στα ζώδια; Πήρες κανά 2 κιλά τελευταία ή δεν πήρες;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε αυτά που λες και εκφράζεις καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να αδικήσεις κάποια πρόσωπα στη ζωή σου κι αυτό ξέρεις πως θα σε βαρύνει ιδιαίτερα, καθώς η αρχή σου για δικαιοσύνη και σεβασμό στις ανθρώπινες σχέσεις είναι αξιωματική και δεν την παραβαίνεις εύκολα διότι μετά βυθίζεσαι και ναυαγείς στις ενοχές σου. Προσπάθησε να παραμερίσεις τον παρορμητισμό των ημερών ειδικά στις αρχές του μήνα, που ίσως σου προσδώσει μια κακή και ισοπεδωτική διάθεση.

SOS:

Μην καμαρώνεις για ξένα πράγματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η εβδομάδα που ξεκινάει με το καλωσόρισμα του Απρίλη θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και ευχάριστη για εσένα. Καθώς εκπέμπεις ένα ιδιαίτερα δυναμικό προφίλ θα σου δοθεί η ευκαιρία να διευρύνεις πιο πολύ τον κύκλο σου, τις γνωριμίες και τις συναναστροφές σου. Πολύ πιθανό να κάνεις ένα ταξίδι με σκοπό να συναντήσεις αγαπημένα φιλικά πρόσωπα που έχεις να δεις από πολύ καιρό, αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα, καθώς οι παλιές φιλίες είναι για σένα πάντα ζωντανές μέσα σου.

SOS:

Γιατί ανακατεύεσαι με τα πίτουρα; Δεν την ξέρεις την παροιμία;

ΙΧΘΕΙΣ:

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η αρχή του νέου μήνα θα σου δώσει την ευκαιρία να δεις πιο ουσιαστικά μερικά πράγματα που μέχρι τώρα τα αντιμετώπιζες επιδερμικά και χωρίς την ιδιαίτερη βαρύτητα που απαιτούσαν. Ακόμα και η σκέψη μιας μετακόμισης ή και η αλλαγή στα επαγγελματικά σου μπορεί να φλερτάρει πολύ έντονα τις μέρες αυτές μέσα σου, ωστόσο μην πάρεις ακόμα καμία απόφαση πριν ζυγίσεις και μετρήσεις τα υπέρ και τα κατά της.

SOS:

Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα επιτέλους! Μην παρασύρεσαι όμως! 

Write on Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 Κατηγορία Νέα των παραγωγών

ΚΡΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Κριέ, είσαι στη φάση εκείνη που όλα δείχνουν πως η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη όσο και το θερμόμετρο. Οι κοινωνικές σου συναναστροφές, οι σχέσεις σου με το περιβάλλον σου βρίσκονται σε εύνοια. Η εποχή είναι κατάλληλη για ένα ταξίδι ή μια απόδραση με φίλους ή την παρέα σου. Είσαι γεμάτος ενέργεια και θετική αύρα, μην αφήσεις επομένως κανέναν και για κανένα λόγο να σου χαλάσει αυτή την υπέροχη διάθεση… ο χρόνος είναι υπέρ σου!

SOS: Μην αναβάλλεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου, ξεκίνησέ το!

ΤΑΥΡΟΣ:

Αγαπητέ μου Ταύρε, το διάστημα αυτό έχει πολλά χαμόγελα για σένα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ευνοούνται κοινωνικές συναναστροφές, συμμετοχή σε εκδηλώσεις ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος, έξοδοι με καλή παρέα και γενικά η διάθεσή σου είναι γεμάτη με καλή και χαμογελαστή όψη. Μπορεί κάποιες ανοιχτές οικογενειακές υποθέσεις να σου φέρουν μια ανησυχία ωστόσο ξέρεις πώς να τα αντιμετωπίζεις όλα με ήρεμο και αποφασιστικό τρόπο.

SOS: Πολύ ψωνίζεσαι τελευταία και δεν μου αρέσει, προσγειώσου λίγο βρε πουλάκι μου!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η διάθεσή σου είναι γεμάτη με δυναμισμό και θετική ενέργεια. Έχεις πολύ ανεβασμένη την κοινωνική σου δραστηριότητα αυτή την εποχή κι αυτό σε κάνει να νιώθεις δυνατός και καλά κάνεις! Εύνοια στην τύχη σε διατρέχει αυτές τις μέρες. Να μην απορρίψεις την πρόταση ενός ταξιδιού, θα σε ανανεώσει! Απόφυγε τυχόν μικροεντάσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου, αποστασιοποιήσου από καταστάσεις που δε σε ωφελούν!.

SOS: Μην αντιδράς σπασμωδικά όταν σου προσάπτουν ευθύνες και δεν φταις, θα χάσεις το δίκιο σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την εποχή έχεις πολλή ενέργεια κι αυτό διαφαίνεται σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Κοινωνικές συναναστροφές με ανθρώπους που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα σε ωφελήσουν κατά πολύ στην κοινωνική σου ανέλιξη. Έξοδοι με φίλους και παρέες θα σε χαλαρώσουν αυτή την περίοδο και θα σε ηρεμήσουν, απόλαυσε μικρές αποδράσεις που σε ανανεώνουν.

SOS: Τι εννοείς δεν έχεις ξεκινήσει γυμναστήριο ακόμα;

ΛΕΩΝ:

Αγαπητέ μου Λέοντα, με περισσότερη διάθεση θα ασχοληθείς με άτομα του περιβάλλοντός σου. Αυτήν την περίοδο ύστερα από τις τελευταίες εντάσεις που πέρασες, όλα σε δικαιώνουν και σε κάνουν να νιώθεις και πάλι δυνατός και αποφασιστικός. Έξοδοι με παρέες θα σε κάνουν να είσαι το επίκεντρο προσοχής .Δεν μπορείς να συμφωνείς με όλους ούτε να συμφωνούν οι άλλοι μαζί σου, επομένως κράτα τις αποστάσεις από πιεστικά περιβάλλοντα.

SOS:

Δεν είναι κακό να είσαι αυθόρμητος, αλλά με μέτρο έτσι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Παρθένε, είσαι ιδιαίτερα σε καλή διάθεση αυτές τις μέρες. Νιώθεις μια υπέροχη ηρεμία και εισπράττεις ικανοποίηση από τον εαυτό σου. Έχεις καταλήξει σε ορθές αποφάσεις για πολλά που σε απασχόλησαν αυτό το διάστημα. Καλό είναι να κάνεις πράγματα για σένα που σου προσφέρουν χαρά. Έξοδοι με φίλους και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, θα αναπτερώσουν το ηθικό σου… όλα δείχνουν πως η περίοδος αυτή σε οδηγεί σε μονοπάτια που επιθυμείς!

SOS:

Χαλάρωσε λίγο με τα socialmedia, η αληθινή ζωή είναι πιο ωραία!

ΖΥΓΟΣ:

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή την περίοδο είσαι περισσότερο κοινωνικός, επικοινωνιακός, δεχτικός σε εξόδους και παρέες με καλούς φίλους. Έχεις ανάγκη από χαλάρωση και ξεκούραση αυτόν τον καιρό, κι αυτό είναι ένα δώρο που οφείλεις στον εαυτό σου. Απόφυγε συναναστροφές με άτομα που σε πιέζουν και σε αποσυντονίζουν και διάθεσε τον χρόνο σου μόνο εκεί που εσύ περνάς καλά και φορτίζεις τις δυνάμεις σου.

SOS: Σε απασχολούνε πράγματα που δεν θα έπρεπε, ενώ τα πιο σοβαρά… περιμένουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, ακολούθησε το ένστικτο τις επιθυμίες σου. Όλα δείχνουν πως βελτιώνονται σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου, τόσο στο κοινωνικό όσο και στο προσωπικό. Φιλοδοξίες και στόχοι που θέτεις επιτυγχάνονται κι αυτό σου δίνει πραγματικά φτερά. Απόφυγε συναντήσεις με άτομα που σε είχαν πληγώσει στο παρελθόν, δε χρειάζεται να αναλώνεις το χρόνο και την καλή σου διάθεση με ανθρώπους που θέτουν το εγώ τους σε προτεραιότητα. Βγες με φίλους, χαλάρωσε σε εξόδους που σε γεμίζουν ικανοποίηση.

SOS: Μήπως να δώσεις λίγο περισσότερη σημασία στο οικογενειακό σου περιβάλλον που το χρειάζεται;

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αυτό το διάστημα έχεις περισσότερη ανάγκη να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μια τάση ανανέωσης της εμφάνισής σου θα προκύψει αυτές τις μέρες κι αυτό θα σε αναζωογονήσει πολύ! Έξοδοι με φίλους και ήρεμες, ήσυχες βραδιές θα σε αποφορτίσουν από τις εντάσεις που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα κι έγιναν αιτία να κλειστείς αρκετές φορές στον εαυτό σου. Να αποφύγεις ξεκαθαρίσματα με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος σχετικά με κληρονομικά θέματα, ξεκουράσου πρώτα και σιγά σιγά όλα θα τα διευθετήσεις!

SOS: Υπάρχει καλύτερο πράγμα από τον ύπνο;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, πέρασες ένα διάστημα με πίεση και άγχος και τώρα φαίνεται η αρχή του καλοκαιριού να σε γεμίζει με θετική αύρα. Ευνοούνται κοινωνικές συναναστροφές, έξοδοι με φίλους και συνεργάτες! Καλό είναι να αποφύγεις συναντήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου που σου προκαλούν ένταση. Η ψυχολογία σου έχει ανάγκη την αποφόρτιση από κάθε τι που σε βυθίζει προς τα κάτω! Χαμογέλασε το αξίζεις και το οφείλεις σε σένα!

SOS: Και τώρα… βουρ για καλοκαίρι! Κάνε οικονομία και γυμναστική!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή την περίοδο γενικά είσαι καλά, αν εξαιρέσεις τις στιγμές που τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας σου σε αναστατώνουν! Η αποδοχή σου από νέα περιβάλλοντα και οι νέες γνωριμίες κοινωνικού ενδιαφέροντος, θα σε κάνουν να νιώσεις τη σημαντικότητά σου και την αξία σου ως άτομο να επιβεβαιώνεται! Βραδιές με φίλους και ήσυχες έξοδοι θα σε χαλαρώσουν, ενώ ένα κληρονομικό ζήτημα θα σε απασχολήσει θετικά!

SOS: Βρε ζηλιάρη, κοίτα και λίγο τα δικά σου θέματα!

ΙΧΘΕΙΣ:

Αγαπητέ μου Ιχθύ, είσαι στην αρχή μιας καλής και υπέροχης φάσης στη ζωή σου! Ευνοούνται ταξίδια, έξοδοι με φίλους, αποδράσεις από την καθημερινότητα, κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες. Παραμέρισε από τη ζωή σου καθετί αρνητικό που σε επηρεάζει και σου χαλά τη διάθεση. Έχεις δουλέψει πολύ με τον εαυτό σου, γι΄αυτό καλό είναι να δίνεις στον εαυτό σου τη χαρά που αξίζεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που καλό είναι να τις δεις πιο σοβαρά, έχουν πολλές εκπλήξεις για το μέλλον σου!

SOS: Προσοχή στους πολλούς καφέδες και στα… τριγλυκερίδια! 

Write on Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 Κατηγορία Νέα των παραγωγών

ΚΡΙΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Κριέ με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο από την 1η Μαρτίου και μετά πολλά ευχάριστα και ανέλπιστα θα συμβούν που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Ξεκινάει ένα πολύ θετικό διάστημα για τη ζωή σου, στο οποίο θα καταφέρεις να πετύχεις πολλούς από τους στόχους που έχεις στο μυαλό σου και μοχθείς γι΄ αυτούς. Ένας απροσδόκητος ήλιος θα φωτίσει την προσωπική αλλά και την κοινωνική σου ζωή στις οποίες θα κάνεις πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα αποδειχτούν μελλοντικά πολύ σημαντικές.

SOS: Τίποτα καλύτερο από μια τρυφερή αγκαλιά! Σωστά;

ΤΑΥΡΟΣ:

Αγαπητέ μου Ταύρε οι μέρες που έρχονται με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο από την 1η Μαρτίου και μετά θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για σένα, αν εκμεταλλευτείς με εξυπνάδα και με σύνεση τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, οι οποίες αφορούν περισσότερο τα επαγγελματικά σου όνειρα. Θα κάνεις πολλές συναντήσεις με νέα πρόσωπα που θα σου δώσουν ιδέες για τους στόχους σου, αλλά θα σε βοηθήσουν και σημαντικά για την επίτευξή τους. Θα ασχοληθείς αρκετά με τον εαυτό σου, με την υγεία και την ευεξία σου, θα βρεις χρόνο να γυμνάσεις το σώμα σου, αλλά και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν.

SOS: Μην είσαι τόσο εγωιστής… κάνε και λίγο πίσω!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα έχεις να αντιμετωπίσεις πολλές νέες καταστάσεις και απρόβλεπτα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα έχεις έντονη διάθεση για συζητήσεις και συμφωνίες, θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα θες να συνεργαστείς μαζί τους, αλλά με τις επιρροές που θα δεχτείς από την νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο από την 1η Μαρτίου και μετά, καλό είναι να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους και να μην είσαι ευκολόπιστος με ανθρώπους που δε γνωρίζεις καλά. Θα κάνεις ένα ταξίδι που από καιρό είχες στο νου και θα σε βοηθήσει ακόμα πιο πολύ να δεις πιο καθαρά κάποια πράγματα σε επίπεδο σχέσεων με κοντινά σου πρόσωπα.

SOS: Οι κακές γλώσσες πάντα λένε… μην δίνεις σημασία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Καρκίνε, αυτή την περίοδο τα πράγματα θα είναι αρκετά περίεργα μέσα σου καθώς η αναβολή κάποιων σχεδίων σου θα σου προκαλέσει ένταση και άγχος. Θα νιώσεις πίεση και αβεβαιότητα, ενώ η διάθεση σου με τις επιρροές που θα δεχτείς από την νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο από την 1η Μαρτίου και μετά, θα είναι αμφίρροπη. Από τη μια θα θες να είσαι κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα, από την άλλη όμως η ευάλωτη συναισθηματική σου φόρτιση τις μέρες αυτές θα σε κάνει να αναζητάς στιγμές ηρεμίας και να θες να είσαι μόνος προκειμένου να μιλήσεις με τον εαυτό σου και να τα διαχειριστείς όλα καλύτερα.

SOS: Σχέδια δεν κάνουμε ποτέ, μόνο όνειρα!

ΛΕΩΝ:

Αγαπητέ μου Λέοντα, η εβδομάδα αυτή με τις επιρροές που θα δεχτείς από την νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο από την 1η Μαρτίου και μετά, θα έχει αρκετή κούραση και ίσως αυξήσει τη νευρικότητά σου και το άγχος σου, αν αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν ανεξέλεγκτα. Προσπάθησε να βάλεις ένα πρόγραμμα σε όλα όσα έχεις να κάνεις και να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου. Στον κοινωνικό σου τομέα θα δεις πιο καθαρά μερικά πράγματα καθώς κάποιοι από τον κύκλο σου θα διαπιστώσεις ότι δημιουργούν παρασκήνιο εις βάρος σου. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να μην αφήσεις εσφαλμένες ιδέες στους άλλους για σένα.

SOS: Τι  εννοείς δεν κάνεις καθόλου γυμναστική;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Παρθένε, η περίοδος αυτή με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο από την 1η Μαρτίου και μετά, θα σε βρει στα καλύτερά σου, αφού σε όλους τους τομείς της ζωής σου τα πράγματα θα κυλήσουν περισσότερο καλά απ΄ ότι περίμενες. Νέες γνωριμίες, συνεργασίες, οικονομικές απολαβές, ευχάριστες ειδήσεις και ανεβασμένη διάθεση θα σε κατακλύζουν τις προσεχείς μέρες. Με την εύνοια που θα λάβεις το διάστημα αυτό θα έρθεις ακόμα πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ δε θα λείψουν και ευχάριστες συναντήσεις με φίλους από το παρελθόν.

SOS: Υπομονή, κάποια στιγμή θα βρεις το δίκιο σου!

ΖΥΓΟΣ:

Αγαπητέ μου Ζυγέ, την περίοδο αυτή θα έχεις αρκετό άγχος ενόψει κάποιων στόχων που διακαώς επιθυμείς την ικανοποίησή τους. Μην αφήνεσαι σε αγχωτικές καταστάσεις, προσπάθησε να τα χειριστείς όλα με πρόγραμμα και θα δεις ότι τίποτα δεν είναι δύσκολο. Προσπάθησε να βρεις τρόπους χαλάρωσης και πρόσφερε στον εαυτό σου μικρές αποδράσεις με καλές παρέες. Προτίμησε μια βόλτα στην πόλη ή σε ένα ήσυχο μέρος, άδειασε το μυαλό σου από αρνητικές σκέψεις και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλύτερα μέσα σου και θα διαχειριστείς ακόμα καλύτερα τις αγχωτικές καταστάσεις που σε έχουν αποσυντονίσει.

SOS: Πρέπει να δεις τα πράγματα από άλλη οπτική!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο από την 1η Μαρτίου και μετά, θα είναι αρκετά όμορφη και ήρεμη για σένα, αφού καθώς μέσα σου έχουν ωριμάσει κάποια πράγματα και θα κάνεις αλλαγές πολύ ουσιαστικές στη ζωή σου ξεκαθαρίζοντας τον περιβάλλοντα χώρο σου από την αρνητική ενέργεια κάποιων ανθρώπων. Πολλά θα είναι αυτά που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σου αυτές τις μέρες, το κύριο βάρος όμως θα το ρίξεις στην αποκατάσταση των σχέσεών σου με πρόσωπα αγαπημένα και κοντινά σου.

SOS: Σε περιμένει πολύς έρωτας και… σεξ! Τυχερούλη!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αγαπητέ μου Τοξότη, η εβδομάδα αυτή με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο από την 1η Μαρτίου και μετά, θα έχει για σένα μια γενικά θετική και ευνοϊκή αύρα στα σχέδια και τους στόχους σου. Θα έχεις ανεπτυγμένη την κοινωνικότητά σου, την επικοινωνιακή σου διάθεση με τους γύρω σου, αλλά και την όρεξη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με αυτά που σου αρέσουν και σε ευχαριστούν. Πολύ πιθανό να κάνεις ένα ταξίδι που θα σε αναζωογονήσει και θα σε ανανεώσει, να έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, που έχεις να δεις πολύ καιρό. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον περίμενε ευχάριστα νέα ευχαριστούν.

SOS: Σου έχω πει κι άλλες φορές, κοίτα μόνο τον εαυτό σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή την περίοδο θα έχεις ιδιαίτερο άγχος και πίεση καθώς οι υποχρεώσεις σου θα είναι αυξημένες και θα πρέπει να οργανώσεις το χρόνο σου έτσι ώστε να φέρεις σε πέρας όλα όσα έχεις μπροστά σου. Δε θα λείψουν οι προσκλήσεις από καλούς φίλους για εξόδους και συναντήσεις, που πραγματικά θα σου δώσουν μεγάλη χαρά. Γενικά είσαι ένα αξιαγάπητο πρόσωπο και αυτές τις μέρες θα σου δοθεί η ευκαιρία να δεις το πόσο σε αναγνωρίζουν οι γύρω σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον τα πράγματα θα είναι γενικά ήρεμα, αν και την περίοδο αυτή ένα μέλος της οικογενείας σου θα χρειαστεί ακόμα περισσότερο τη βοήθεια και τη στήριξή σου την οποία και θα προσφέρεις μα κάθε τρόπο, αφού η δοτικότητά σου είναι το κύριο χαρακτηριστικό σου.

SOS: Πρόσεξε λίγο την υγεία σου και τις ιώσεις της εποχής!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αγαπητέ μου Υδροχόε, αυτή την εβδομάδα με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο σου από την 1η Μαρτίου και μετά τα πράγματα θα είναι καλά για σένα, αφού πολλές από τις πτυχές της ζωής σου διακατέχονται από εύνοια και τύχη. Θα συναντήσεις παλιούς φίλους και γνωστούς, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συναντήσεις ένα πολύ αγαπημένο σου πρόσωπο από μακριά. Θα πάρεις πολλές χαρές και θα γεμίσεις μέσα σου θετική ενέργεια. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξουν μερικά απρόοπτα που θα προκαλέσουν ένταση μέσα σου.

SOS: Η τύχη είναι με το μέρος σου αυτές τις μέρες, κυνήγησέ την!

ΙΧΘΕΙΣ:

Αγαπητέ μου Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα δε θα λείψει το άγχος και η ένταση καθώς κάποια από τα σχέδιά σου θα αναβληθούν και θα ανατραπούν κι αυτό θα σου προκαλέσει μια εσωτερική ανησυχία. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που θα σε απογοητεύσουν καθώς θα μάθεις πράγματα που θα σε στεναχωρήσουν. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις εξελίξεις να σε πάνε ακόμα πιο κάτω, προφύλαξε τον εαυτό σου και την καλή σου ψυχολογία.

SOS: Ή τα πας καλά με όλους, ή έχεις προσωπικότητα!