05 Απρ Πάμε σινεμά

Γράφτηκε από Giannis Liolios Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 2154 φορές

JUST GO WITH IT!

 ...σύζυγος για ενοικίαση «ελληνιστή» και σίγουρα από Adam Sandler έχεις απαιτήσεις.
Απαιτήσεις εις γνώση σου βέβαια, εννοώντας ότι περιμένεις σαν θεατής και εσύ να απολαύσεις ένα ακόμη βραδινό-story, να γελάσεις –ίσως σε λίγες περισσότερες σκηνές απ’ ότι φαντάζεσαι (με τον από μπροστά να έχει ξεκαρδιστεί, παρασύροντας σε) προσδίδοντας μια ακόμη ευχάριστη νότα στην δίωρη έξοδο σου μπροστά στη μεγάλη οθόνη. 

Για να γίνω πιο σαφής όμως, ιδιαίτερα σε εποχές όπου το cinema ψάχνει τρόπους να σε πλησιάσει (και όχι το αντίθετο), βρίσκεις τουλάχιστον διάσημες πρωταγωνίστριες όπως το αγαπημένο «φιλαράκι» Jennifer Aniston! Κωμωδία, όπως αφήνει και ο τίτλος να εννοηθεί, επιβεβαιώνοντας στα 3’ πρώτα λεπτά ότι ένα ακόμη παραμύθι –αρχίζει! Και παραμύθι με την «άλλη» έννοια, μιας και ο Danny (Adam Sandler) ζει ένα ακόμη story ως χαρούμενος εργένης δείχνοντας πως ακόμη και στην 3η δεκαετία του δεν σκέφτεται καν τις πιθανότητες να δεσμευτεί (σου θυμίζει κάτι αυτό;). Όλο αυτό βέβαια, για να καταλήξουμε στον λόγο ύπαρξης της ταινίας, που ονομάζεται Palmer (Brooklyn Deker), η οποία έρχεται να αναστατώσει το μεγαλύτερο μέρος της αίθουσας αλλά και τον Danny, δίνοντας του έναν σοβαρό λόγο να δεσμευτεί. 

Εκεί και σχετικά γρήγορα είναι που μπλέκεται και η Katherine (Jennifer Aniston) η οποία παρουσιάζεται ως η εν-διάσταση σύζυγος, δίνοντας τα «φώτα της» για την νέα σχέση στην ζωή του Danny,  κατ’ επέκταση παρουσιάζοντας το 98% του «story» στα πρώτα 20 λεπτά!

Μοναδικές εικόνες από Hawaii και Palmer δίνουν λόγους ύπαρξης εισιτήριο που πλήρωσες νωρίτερα, καταλήγοντας σε ένα ακόμη love story, με το δώρο της ταινίας να ονομάζεται Nicole Kidman. 

Στα στατιστικά, η ταινία βρέθηκε στις κορυφές των ανοιγμάτων στις αμερικάνικες αίθουσες με 24,8 χιλιάδες εισιτήρια, επιβεβαιώνοντας πως η συγκεκριμένη «μέτρηση», αλλά και «ήπειρος» δεν είναι πάντα ταυτόσημες με το «αξιοκρατικό» στοιχείο. Βέβαια, παραμένει σινεμά!