08 Απρ Τα CHATάλια

Γράφτηκε από την Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 3017 φορές

Chatάρουν η Μιράντα Σμουλιώτη και ο Γιώργος Τσεσμετζής

 

Miranda:  Μμμμμμμμ αυτό το άρωμα κάπου το ξέρω. 

Giorgos:  Πφφφφφφφφφφφφ, κι εγώ! Σκουπιδέλ Νο5! Μεθυστικό! 

Miranda:  Kαι φοριέται πολύ στην πόλη! Αλλά να σου πω, σαν πολύ μακριά δεν πήγε η σκουπιδοβαλίτσα; 

Giorgos:  Α, δεν ξέρω για σένα! Από τον δικό μου δρόμο τα μάζεψαν. Έβαλα μέσον! 

Miranda:  Λέγε τέτοια να μη σταματάει να χτυπάει το τηλέφωνό σου! Άσε που θα σου ‘ρθουν όλοι ακάλεστοι σπίτι σου να δουν τη... θέα! 

Giorgos:  Σε μένα θα ‘ρθουν μωρέ; Ας περιμένουν λίγο! Το καλοκαίρι δεν είναι και μακριά. Τότε θα είμαστε λαμπίκο είπε ο δήμαρχος! Και θα έχουμε και ανακύκλωση! 

Miranda:  Να κάνω λες ένα κουράγιο ε; Ελπίζω ως τότε να χωράνε τα ανακυκλώσιμα υλικά στο μπαλκόνι μου γιατί κρατάω κρατάω, σε λίγο θα αρχίσω να κάνω μοντέρνα τέχνη με τα νερομπούκαλα. 

Giorgos:  A! Τώρα που είπες για νερομπούκαλα! Πέρασες καθόλου από την παραλία να δεις τα ωραία καταπράσινα νερά της με τις επιπλέουσες αηδιούλες; 

Miranda:  Μα πως εκφράζεσαι έτσι, πες το επιστημονικά... είναι το φαινόμενο του ευτροφισμού! Βγήκαν τα φύκια στην επιφάνεια, έγιναν μια σούπα με τα σκουπιδάκια του Θερμαϊκού και...στρώθηκε το πράσινο χαλί! 

Giorgos: Πράσινο χάλι στρώθηκε! Και οι ειδικοί τι συστήνουν; Υπομονή ως συνήθως; 

Miranda:  Μπορούμε να βγούμε με την απόχη να βοηθήσουμε τα απορρυπαντικό σκάφος αν θέλεις! Επίσης να προσευχηθούμε να αλλάξει ο καιρός! Του χρόνου τέτοιο καιρό πάντως υπολογίζεται ότι θα υπάρχει το παρατηρητήριο εισερχόμενης ρύπανσης! Θα εντοπίζει το πρόβλημα στα ανοιχτά, θα τρέχει το σκάφος να μαζέψει τα όποια σκουπίδια και δε θα τα ξαναδούμε κάνοντας τη βόλτα μας! 

Giorgos:  Εγώ πάλι λέω ότι στην παρατήρηση έχουμε κάνει ήδη διδακτορικό! Αλλά αν είναι να αρχίζουμε το μαρκάρισμα όσο είναι ακόμα μακριά, πάω πάσο! 

Miranda:  Πάμε να παρατηρήσουμε το φαινόμενο από κοντά, θα είναι… μοναδικό! 

Giorgos:  Χμμμμ... αλλά αντί για "καφέ" στην παραλία θα πάμε για "πράσινο"!!!