08 Απρ Πες το με ένα τραγούδι: Να μ' αγαπάς τώρα

Γράφτηκε από την Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 3090 φορές

Η Μαρίνα Μαρτίδου αναλύει με τον δικό της τρόπο τα τραγούδια που αγαπάμε!

Ακριβώς αυτό! Να μ' αγαπάς τώρα... τώρα που σε θέλω εγώ! Κακά τα ψέματα, όταν ερωτεύεσαι θέλεις ο άλλος να λιώνει για σένα, να σε θέλει εξίσου -αν όχι περισσότερο- την ίδια χρονική στιγμή. Γίνεται; 

Σκέψεις με κατακλύζουν και ξαφνικά η λέξη «timing» αναβοσβήνει στο μυαλό μου! Κι αυτό γιατί τελικά όλα στη ζωή, όπως φυσικά και οι σχέσεις, καθορίζονται σε μεγάλο βαθμό από το σωστό timing. Σε τι φάση δηλαδή θα είσαι όταν σε χτυπήσουν τα βέλη του έρωτα και αντίστοιχα σε τι φάση θα είναι και το πρόσωπο που σ' ενδιαφέρει. Μπορεί για παράδειγμα εγώ να σε θέλω, αλλά εσύ να είσαι «αλλού». Μπορεί εσύ να σκέφτεσαι γάμο και παιδιά κι εγώ να θέλω να ζήσω έντονα, χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις.

Μου έρχονται στο μυαλό διάφορες ιστορίες που έχω ακούσει για σχέσεις που τελικά δεν προχώρησαν. Πολλές απ' αυτές όμως θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί εντελώς διαφορετικά αν υπήρχε το σωστό timing! Αν ο Κ. δεν έμενε στη Θεσσαλονίκη και η Μ. στην Κρήτη, αν ο Χ. δεν ήταν κολλημένος σε μια παλιά-τελειωμένη σχέση ενώ η Π. έλιωνε και μόνο που τον έβλεπε...κλπ. Άπειρες περιπτώσεις στις οποίες υπήρχε αυτό το κάτι αλλά η στιγμή δεν ήταν καλή.

Τι είναι όμως τελικά αυτό που ορίζει αν το timing είναι σωστό ή όχι; Το σωστό timing είναι καθαρά θέμα τύχης; Δε νομίζω... τουλάχιστον όχι 100%. Σίγουρα κι εμείς οι ίδιοι πολλές φορές μπλεκόμαστε σε ζόρικες καταστάσεις ενώ ξέρουμε ότι η φάση στη συγκεκριμένη τουλάχιστον χρονική στιγμή δεν προχωράει. Σ' αυτές τις περιπτώσεις φυσικά, όσο πιο γρήγορα κάνεις «delete» και πας γι' άλλα τόσο το καλύτερο για σένα.

Πάντως όλες τα love stories αποδεικνύουν σίγουρα ένα πράγμα! Πως αν υπάρχει δυνατό 'θέλω' και από τις δύο πλευρές, όλα γίνονται, όλα ρυθμίζονται ακόμα και το timing. Γιατί πολύ απλά η αγάπη θέλει δύο, ούτε έναν (απαπα) ούτε τρεις (ουουου). Έτσι όταν σου τύχει το καλό, γιατί σ' όλους κάποια στιγμή έρχεται, ζησ' το!!! Ζήσε τη στιγμή, νιώσε και δείξε τα συναισθήματά σου... όσο η καρδιά σου το μπορεί, τώρα που είσαστε μαζί!

http://www.youtube.com/watch?v=r0oDzSqEWPA