Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1946

12 Απρ Κοσμο-gossip

Γράφτηκε από Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 2338 φορές

Όλα όσα δεν ξέρατε για την Έλενα Παπαρίζου.

Μου φαίνεται ότι διανύουμε περίοδο αποκαλύψεων. Η αλήθεια είναι ότι μου ήρθαν όλα μαζεμένα και δεν ξέρω από που να αρχίσω… Αλλά είπα να ξεκινήσω και να σας πω για την Έλενα Παπαρίζου η οποία μίλησε και είπε πολλά πράγματα για τον εαυτό της και είμαι σίγουρη ότι θέλετε να τα μάθετε!

Ένα από τα πράγματα που πρέπει να σας πω είναι ότι στην παρέα της είναι πολύ sex-humorist και μάλιστα δήλωσε πως έχει αρκετούς φίλους gay. Όταν το κορίτσι θέλει να ξεσπάσει, για οποιοδήποτε λόγο, πηγαίνει σε gay club!

Με τον καλό της Τόνυ ήδη μετράει 12 χρόνια σχέσης. Το θέμα είναι όμως πώς ξεκίνησε αυτήν η σχέση. Η ίδια η Έλενα είπε πως του την έπεσε και μάλιστα είπε την εξής φράση: «σήμερα θα κοιμηθείς μαζί μου»! Αυτό το κάνει διότι όταν θέλει κάτι πολύ, κάνει τα πάντα για να το αποκτήσει.

Μεταξύ των άλλων, πρέπει να σας πω ότι μαγειρεύει, είναι πολύ καλή νοικοκυρά, θέλει να γίνει μανούλα -έτσι κι αλλιώς όλες οι φίλες της είναι παντρεμένες με παιδιά και ξέρει από baby-sitting- αλλά αυτό είναι κάτι που, όπως λέει η ίδια, έρχεται μόνο του.

Το καλό σας το άφησα για το τέλος… Εντάξει, όλες οι γυναίκες έχουμε ένα κόλλημα με τα παπούτσια, αλλά η διάσημη τραγουδίστρια έχει τρελό πάθος! Τα ζευγάρια που έχει είναι περισσότερα από 200… Άντε και εις ανώτερα!

Τελευταία άρθρα από τον/την