13 Απρ Eurovision stories

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 1459 φορές

Πολύ θετική ήταν η αντίδραση στο Άμστερνταμ όταν εμφανίστηκε ο Λούκας Γιώρκας στο party που διοργάνωση η Ολλανδική τηλεόραση. Παρόλα αυτά η Ελλάδα έρχεται 26η στα στοιχήματα, όμως τα περισσότερα polls μας βγάζουν στάνταρντ στην πρώτη 10άδα του ημιτελικού. Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Σουηδία, Εσθονία και Αζερμπαϊτζάν εμφανίζονται ως τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη.

Όσο και αν θέλει η ΕΡΤ να κρατήσει χαμηλούς τόνους σ τη φετινή συμμετοχή στο διαγωνισμό τραγουδιού, υπάρχει θετική ανταπόκριση από τους Έλληνες της Γερμανίας. 25.000 ομογενείς περιμένουν την άφιξη της Ελληνικής αποστολής. Ενώ θα στηθεί στο Ντίσελντορφ η μεγαλύτερη γιγαντοοθόνη στην ιστορία της τεχνολογίας.

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει με τα εισιτήρια του τελικού... Όλοι οι Έλληνες της διασποράς θέλουν να δουν τον Λούκα στον τελικό, την πρόκριση του οποίου θεωρούν σίγουρη. Τα εισιτήρια έχουν γίνει ανάρπαστα και πολλοί ψάχνουν να βρουν στη μαύρη αγορά, όπου τιμή τους θα φτάσει στα ύψη αν ο Λούκας περάσει στον τελικό!

Φήμες λένε πως δεν θα ανακοινώσει ο Αλέξης Κωστάλας τη βαθμολογία, αλλά η Έλενα Παπαρίζου ή η Δάφνη Μπόκοτα! Την μετάδοση θα κάνει η Μαρία Κοζάκου από την ΕΡΑ ενώ τις εκπομπές αφιέρωμα στα βίντεο κλιπ θα κάνει η Λένα Αρώνη με εκλεκτούς καλεσμένους, κατά τη γνώμη της.