23 Μαρ Cine news

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 1323 φορές

Έρχεται το Hangover Part 3

H Warner Brothers έκανε μια μεγάλη έκπληξη στους φίλους του «Hangover». Η κινηματογραφική εταιρία ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μια τρίτη δόση της ταινίας.

Όπως γνωστοποίησε μέσω δελτίου Τύπου, θα συμμετέχουν οι ηθοποιοί των προηγούμενων δύο ταινιών, όπως ο Μπράντλεϊ Κούπερ, ο Εντ Χελμς και ο Ζακ Γαλιφιανάκης. Η ταινία θα ονομάζεται «The Hangover part ΙΙΙ» και όπως υπολογίζεται θα βγει στους κινηματογράφους, σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, στις 24 Μαΐου του 2013.

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει για άλλη μια φορά ο Τοντ Φίλιπς, ο οποίος σκηνοθέτησε και τις δύο προηγούμενες ταινίες. Στο σενάριο θα είναι ο Κρεγκ Μάζιν, ο οποίος πήρε μέρος στην σεναριογραφία της προηγούμενης ταινίας, που για να πούμε του στραβού το δίκιο, δεν ενθουσίασε το κοινό όσο η πρώτη.

Το πρώτο «Hangover», προβλήθηκε το 2009, που και είχε εισπράξεις 467 εκατ. δολάρια. Το 2011 το sequel που γυρίστηκε στην Μπανγκόκ συγκέντρωσε 581 εκατ. δολάρια,.

Αν και δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία για την νέα ταινία, ο Τοντ Φίλιπς τόνισε πως αυτό θα είναι και το φινάλε: «Πάμε για να εκπλήξουμε πολλούς ανθρώπους με το τελευταίο κεφάλαιο που έχουμε προγραμματίσει.»