09 Μαϊ Cine news

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 1958 φορές

Σε περίπτωση που αμφιβάλατε για αυτό, η συνέχεια της ταινίας με τους πιο αγαπημένους υπερήρωες, σε ένα δεύτερο μέρος, είναι πλέον σίγουρη. Ο λόγος για την ταινία που έχει σπάσει τα ταμεία σε όλον τον κόσμο εδώ και λίγες βδομάδες, "The Avengers."

Ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, Βob Iger, την Τρίτη έκανε την προαναγγελία της νέας παραγωγής, λέγοντας ότι οι ήρωες ετοιμάζονται για την θεαματική συνέχεια της ιστορίας τους. Οι εισπράξεις της ταινίας έχουν φτάσει μέχρι στιγμής φτάνουν τα 700 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο σκηνοθέτης των "Avengers" Joss Whedon δεν είχε διστάσει να δηλώσει από τις πρώτες μέρες προβολής της ταινίας ότι το πιο πιθανό είναι να έχει sequel. Ε, δεν αγνοείς εύκολα τέτοιο άνοιγμα στο παγκόσμιο box-office!

Επιπλέον, η Disney έχει άλλους τρεις υπερήρωες της Marvel έτοιμους για δράση μέσα στο επόμενο διάστημα. Ο "Iron Man" έρχεται πρώτος στις σκοτεινές αίθουσες τον Μάιο, ενώ το sequel του "Thor" έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο του 2013. Τέλος, το sequel του "Captain America: The First Avenger" θα βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2014.