26 Μαϊ Cine news

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 1716 φορές

Η αγαπημένη σειρά των γυναικών "Sex and the city" επιστρέφει!

Το όνομα της νέας σειράς θα είναι "The Carrie Diaries". Οι πρωταγωνιστές δεν θα είναι αυτοί που γνωρίσαμε στην επιτυχημένη σειρά Sex and the city, αφού η σειρά θα είναι prequel και θα βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο, το οποίο θα παρακολουθεί την ζωή της Carrie στην εφηβεία της.
 
Συγκεκριμένα την δεκαετία του '80 η μικρή Carrie βρίσκεται στην τελευταία τάξη του λυκείου, και ζει σε μια μικρή πόλη με τον πάτερα της και τις 2 μικρότερες αδελφές της. Στο βιβλίο "The Carrie Diaries" (2010) της Candace Bushnell, η Carrie ερωτεύεται για πρώτη φόρα, απογοητεύεται ερωτικά αλλά και φιλικά, προσπαθεί να ασχοληθεί με τη συγγραφή, αφού είναι η μεγάλη της αγάπη, συγκρούεται με τον πάτερα της (η μητέρα της έχει πεθάνει) και με τις 2 αδελφές της.  Με λίγα λόγια το σενάριο ακολουθεί την ζωή της στο σπίτι, στο σχολείο και την παρέα της.
 
Φυσικά η μικρή Carrie ασχολείται με την εμφάνιση της, τα ρούχα, τα παπούτσια, και γενικώς έχει άποψη. Μάλιστα η πιτσιλισμένη τσάντα που φοράει παντού και γράφει Carrie, είναι επώνυμη και αγαπημένη, αφού είναι κληρονομιά από την καλοντυμένη μαμά της, και οι πιτσιλιές είναι επειδή προσπάθησε να την καταστρέψει η ατίθαση αδελφή της!
 
 
Βεβαια από τις υπόλοιπες 3 πρωταγωνίστριες, Miranda, Samantha, Charlotte, η μόνη που εμφανίζεται στο βιβλίο είναι η Samantha που παρουσιάζεται στο τέλος και συγκεκριμένα στην τελευταία λέξη του βιβλίου!
 
Το 2ο βιβλίο με τις περιπέτειες της νεαρής Carrie "Summer and the City" (2011), είναι η συνέχεια του πρώτου όπου η Carrie γνωρίζει σχεδόν από την αρχή την Miranda , και προς το τέλος και την Charlotte. Βέβαια είνι πολύ νωρίς για να ξέρουμ αν το σενάριο της σειράς θα ασχοληθεί και με το δεύτερο βιβλίο.
 
Οι ηθοποιοί πάντως έχουν βρεθεί, με την Anna Sophia Robb να εχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τα γυρίσματα έχουν ηδη ξεκινήσει.
 
Το μόνο που μένει λοιπόν είναι να ξεκινήσει η σειρά τον ερχόμενο Οκτώβρη από το τηλεοπτικό δίκτυο CW και τους παραγωγούς του Gossip Girl.