11 Ιουν Cine news

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 1641 φορές

Μπορεί η πολυδιαφημισμένη «Χιονάτη και ο Κυνηγός» να μην έχει σπάσει προς το παρόν τα ταμεία σε όλον τον κόσμο, αλλά η συνέχεια του παραμυθιού είχε ήδη αποφασιστεί. Κάποιοι άλλωστε το κατάλαβαν από τον τρόπο που τελείωσε η πρώτη ταινία. Το σίκουελ είναι πλέον στα σκαριά με τον Ντέιβιντ Κεπ να αναλαμβάνει να σκαρφιστεί τα όσα θα ακολουθήσουν.

Ο Κεπ, ο οποίος είναι ένα από τα γνωστά ονόματα στην κινηματογραφική βιομηχανία (είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το «Jurassic Park» και το «Panic Room» του Φίντσερ όπου κοντά στη Τζόντι Φόστερ συμπρωταγωνιστούσε και η μικρή τότε Κρίστεν Στιούαρτ) αρχίζει μια διερευνητική απόπειρα συγγραφής του νέου σεναρίου. Βέβαια αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα έχουμε άμεσα ένα σίκουελ μιας από τις πιο όμορφα δοσμένες ιστορίες φαντασίας των τελευταίων ετών.

Ο Κυνηγός και η Χιονάτη (που υποδύθηκαν ο Κρις Χέμσγουορθ και η Κρίστεν Στιούαρτ) μπορεί να έχουν υπογράψει συμβόλαιο για δυο ταινίες, αλλά όχι και ο σκηνοθέτης Ρούπερτ Σάντερς, ο οποίος ανάλογα με την πορεία της πρώτης ταινίας θα διαπραγματευτεί εκ νέου την καρέκλα. Δεν αποκλείεται πάντως και η πιθανότητα το «μεταλλαγμένο» κλασικό παραμύθι να συνεχίσει με άλλον καπετάνιο στο τιμόνι. Το box office θα είναι ο τελικός κριτής.