03 Αυγ Cine news

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 1401 φορές

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε πρόσφατα έγραψε ένα σενάριο μιας ταινίας δράσης με τίτλο "Homefront" και έχει επιλέξει για ακόμη μια φορά για πρωταγωνιστή του, τον Τζέισον Στάθαμ. Την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Γκάρι Φλέντερ του Kiss the Girls και σήμερα μαθαίνουμε ότι στο καστ προστέθηκε και ο Τζέιμς Φράνκο σε ρόλο εμπόρου ναρκωτικών, ιδιότητα που τον ακολουθεί από την επίσης επερχόμενη ταινία Spring Breakers.

Ο παραγωγός Έιβι Λέρνερ δηλώνει για αυτή την εξέλιξη: "Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη ομάδα για αυτή την ταινία. Το σενάριο του Σλάι είναι φανταστικό, ο Τζέισον και ο Τζέιμς είναι αξιοσημείωτοι ηθοποιοί και ο Γκάρι ξέρει πως να σκηνοθετεί τέτοιου είδους ταινίες. Ξεκινάμε γυρίσματα τέλη Σεπτεμβρίου στη Νέα Ορλεάνη."

Η υπόθεση ακολουθεί τον Φιλ Μπρόκερ (Στάθαμ), έναν πρώην ειδικό πράκτορα που μετακομίζει με την οικογένειά του σε μια ήσυχη πόλη, ελπίζοντας να ξεφύγει από το παρελθόν του. Σύντομα όμως θα διαπιστώσει, πως στην πόλη κυριαρχούν η βία και τα ναρκωτικά καθώς και ο μεγιστάνας Γκέιτορ (Φράνκο).