31 Αυγ Cine news

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 1287 φορές

H βραβευμένη με Όσκαρ Νatalie Portman παίρνει το όπλο της, για τις ανάγκες του ρόλου της στο νέο γουέστερν που σχεδιάζει η σκηνοθέτις Lynne Ramsay.

«Jane got a gun» είναι ο τίτλος της νέας αυτής ταινίας και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τους πρώτους μήνες του 2013. Πρόκειται για μια low budget παραγωγή που δεν θα ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια δολάρια. Στο πρωταγωνιστικό καστ η Lynne Ramsay προσπαθεί να εξασφαλίσει άλλον ένα ταλαντούχο ηθοποιό, τον Michael Fassbender, ο οποίος αφού έχει υποδυθεί διάφορους ρόλους, από τον εθισμένο στο σεξ ως το ρομπότ, βρίσκεται πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με τη σκηνοθέτιδα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Vulture.

Το σενάριο είναι γραμμένο από τον Brian Duffield και ξετυλίγει τις περιπέτειες μιας γυναίκας (Portman) η οποία έρχεται σε επικοινωνία με τον σκληροτράχηλο πρώην εραστή της, μετά το θάνατο του συζύγου της που κινούνταν στο χώρο της παρανομίας.

Στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας, οι δύο πρωταγωνιστές, ο Fassbender και η Portman θα υπερασπίζονται το σπίτι της από τους πρώην συντρόφους του συζύγου της που επιστρέφουν για να ολοκληρώσουν ό,τι είχαν ξεκινήσει.

H Lynne Ramsay, είχε κάνει αίσθηση με την προηγούμενη ταινία της «Πρέπει να μιλήσουμε για τον Κέβιν», (με πρωταγωνίστρια την υποψήφια για Όσκαρ Tilda Swinton), οπότε αναμένουμε με ενδιαφέρον πώς θα κατορθώσει να περάσει το καλλιτεχνικό, ενίοτε εξεζητημένο στυλ της σε ένα τυπικό γουέστερν. Στο παρελθόν η σκηνοθέτις είχε δηλώσει ότι θα ενδιαφερόταν να καταθέσει τη δική της ματιά πάνω στο κλασικό έργο «Moby Dick», επιλέγοντας ωστόσο μια αφήγηση που θα βρισκόταν κοντά στο είδος της επιστημονικής φαντασίας. Αν η Natalie Portman, επαναλάβει την επιτυχία του «Μαύρου κύκνου» με το «Jane got a gun», ίσως η Ramsay μπορέσει να ξεκινήσει την πιο δαπανηρή και περίπλοκη παραγωγή για το «Μοby Dick».