11 Σεπ Cine news

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 1184 φορές

Λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του Skyfall του Σαμ Μέντες, με τον Ντάνιελ Κρεγκ να αναλαμβάνει για τρίτη συνεχή φορά καθήκοντα Τζέιμς Μποντ, οι φήμες για την μελλοντική πορεία του διάσημου χαρακτήρα που έχουν ήδη αρχίσει να κατακλύζουν το διαδίκτυο, τελικά επιβεβαιώνονται.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα των φανς ΜΙ6 ανέφερε ότι ο Βρετανός πρωταγωνιστής έχει ήδη δεσμευτεί με την εταιρεία παραγωγής για συμμετοχή σε δύο ακόμα ταινίες Τζέιμς Μποντ. Έτσι ο Κρέγκ  βρίσκεται στην τρίτη θέση ηθοποιού με τις περισσότερες ενσαρκώσεις του διάσημου πράκτορα, πίσω από τους Σον Κόνερι και Ρότζερ Μουρ.

Επιβεβαιώνοντας ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ θα συνεχίσει να φορά το κοστούμι του διάσημου πράκτορα, οι φήμες για το Μποντ 24 μιλούν για κυκλοφορία το 2014, ωστόσο τόσο ο Κρεγκ όσο η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπροκόλι αναφέρουν πως είναι ιδιαίτερα νωρίς για μια τέτοια απόφαση.

Η απάντηση στις απορίες του διεθνούς Τύπου και κυρίως των θαυμαστών σχετικά με το θέμα φαίνεται πως θα δοθεί μετά την κυκλοφορία του Skyfall, ενώ είναι σαφές πως όσο παρατείνεται η παραφιλολογία γύρω από το θέμα τόσο πιο θετική αυτή καθίσταται για τις επερχόμενες πωλήσεις του φιλμ.

Όσον αφορά τον Κρεγκ, σύντομα θα τον δούμε στο δεύτερο μέρος της τριλογίας Μιλένιουμ, στην ταινία Το Κορίτσι που Έπαιζε με τη Φωτιά, η οποία διαδέχεται το επιτυχημένο Κορίτσι με το Τατουάζ, ενώ το Skyfall θα κάνει την έναρξή του στις αίθουσες στις 9 Νοεμβρίου.