21 Σεπ Cine news

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 1136 φορές

Ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν πραγματοποίησε το 2010 το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στην ταινία Jack Goes Boating και απ`ότι φαίνεται φιλοδοξεί να το συνεχίσει, αφού όπως μαθαίνουμε θα σκηνοθετήσει την ταινία Ezekiel Moss, σε σενάριο Κιθ Μπούνιν για λογαριασμό της Mandalay Pictures.

Η υπόθεση ακολουθεί έναν μυστηριώδη ξένο, που έχει την ικανότητα να επικοινωνεί με τους νεκρούς. Ο ξένος θα βρεθεί σε μια μικρή πόλη της Νεμπράσκα και θα αλλάξει την ζωή των κατοίκων και ιδίως τη ζωή μιας νεαρής χήρας και του 11χρονου γιου της.

Αυτή την περίοδο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν αναζητεί τους πρωταγωνιστές του, ενώ παράλληλα εκτελεί χρέη ηθοποιού, καθώς έχει αναλάβει να υποδυθεί τον Πλούταρχ Χέβενσμπι στο σίκουελ του Hunger Games αλλά και να πρωταγωνιστήσει και στο A Most Wanted Man του Άντον Κόρμπιν.

Κι όλα αυτά, την στιγμή που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες, η νέα πολυαναμενόμενη ταινία όπου πρωταγωνιστεί και δεν είναι άλλη από το The Master, του Πολ Τόμας Άντερσον, η οποία, ας μην ξεχνάμε, του χάρισε το βραβείο ανδρικού ρόλου στο πρόσφατο Φεστιβάλ της Βενετίας.