24 Δεκ Cine news

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 1489 φορές

Η Καραγιάννης - Καρατζόπουλος επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μεταφέροντας έναν τηλεοπτικό χαρακτήρα, αυτόν του Ακάλυπτου, τον οποίο υποδύθηκε ο Αντώνης Καφετζόπουλος στο σήριαλ "Και οι Παντρεμένοι έχουν Ψυχή".

Ο δημιουργός της ταινίας "Νήsos" Χρήστος Δήμας σκηνοθετεί, ενώ στον ρόλο του Ακάλυπτου θα δούμε τον Πέτρο Φιλιππίδη. Στο πλάι του συμπρωταγωνιστούν οι Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Κατερίνα Λέχου, Βασιλική Ανδρίτσου, Αθηνά Μαξίμου, Τζένη Θεωνά και άλλοι πολλοί.

Η ταινία διηγείται στιγμές από την πολυτάραχη ζωή του Αντρέα, περισσότερο γνωστού ως «Ακάλυπτος», που δεν θέλει τόσο να σώσει την Ελλάδα, όσο να την «αξιοποιήσει». Ο Αντρέας είναι μεγαλομεσίτης, αγαπάει την γυναίκα του, θαυμάζει το «ωραίο φύλλο», πιστεύει ότι οι γυναίκες κερδίζονται με το χρήμα, ότι η φοροδιαφυγή είναι προσφορά στην οικονομική ανάπτυξη και θα έδινε και τη ζωή του για το φίλο του.

Αντιμετωπίζει την κρίση σαν να μην ήλθε ποτέ, προσφέρει «φιλέτα», όπως ο περιβάλλον χώρος της Ακρόπολης σε Γερμανούς και Άραβες επενδυτές και δεν μπορεί στιγμή χωρίς τον κολλητό του, τον Μάκη, γνωστό και ως Τίγρη, που τον έχει «ανταμείψει» και με τη θέση του Προέδρου στην εταιρεία του, για να υπογράφει τις συμφωνίες, κάτι που φυσικά τον οδηγεί στη φυλακή την πιό κρίσιμη στιγμή, όταν ο Ακάλυπτος ετοιμάζει το μεγάλο κόλπο, με το οποίο θα «πιάσει την καλή», μια για πάντα.

Περισσότερα στις αίθουσες στις 14 Μαρτίου του 2013...