16 Ιαν Cine news

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 1103 φορές

Η Universal έβαλε τα πράγματα σε μια τάξη, όσον αφορά το πολύ-αναμενόμενο Jurassic Park IV. Η σημαντικότερη είδηση είναι πως οι νέες περιπέτειες των ψηφιακών δεινοσαύρων θα βγουν οριστικά στις 13 Ιουνίου του επόμενου χρόνου. Από εκεί και πέρα, ο Steven Spielberg δεν θα είναι και πάλι σκηνοθέτης, αλλά παραγωγός, κι ο σχεδιασμός αφορά τρισδιάστατη προβολή.

Το τι θα δούμε ακριβώς είναι ακόμα κρυφό, αλλά οι δηλώσεις του παραγωγού Frank Marshall τον Ιούλη που μας πέρασε, μιλούσαν για ακόμα υψηλότερη τεχνολογία μέσω των νέων κατακτήσεων των ψηφιακών εφέ, χωρίς όμως να απειλείται η παραδοσιακή τεχνική του «animatronic» για τα θηρία.

Ευτυχώς,εγκαταλείφτηκε η ιδέα του John Sayles για γενετικά μεταλλαγμένους στρατιώτες, ανάμεσα σε ανθρώπους και δεινόσαυρους! Μέχρι, πάντως, να έρθει το τέταρτο μέρος, οι φαν έχουν την ευκαιρία να ξαναδούν το ορίτζιναλ σε τρισδιάστατη φόρμα. Αυτό θα προβληθεί στις ΗΠΑ στις 5 Απριλίου φέτος, με την ευκαιρία των 20 ετών από την πρώτη του κυκλοφορία. Για την Ελλάδα δεν έχει γίνει ακόμη κάτι γνωστό...