15 Φεβ Cine news

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 998 φορές

Βινς Βον και Όουεν Ουίλσον ξαναμπαίνουν σε μια κωμωδία κολλητών, αφήνοντας τη χημεία τους να βγάλει γέλιο.

Μετά τους βασιλιάδες του γαμήλιου φλερτ στο «Wedding Crashers» οι δυο τους θα υποδυθούν μπροστά στην κάμερα του Σον Λέβι (Real Steel, Νύχτα στο Μουσείο, Date Night) δυο πωλητές σε εταιρεία με ρολόγια και gadgets που διαπιστώνουν ότι κινδυνεύουν να χάσουν επαγγελματικές ευκαιρίες και να θεωρηθούν παρωχημένοι λόγω των φτωχών τους γνώσεων στις νέες τεχνολογίες.

Όταν βρίσκουν τρόπο να τρυπώσουν σε ένα πρόγραμμα μετεκπαίδευσης της Google έρχονται σε επαφή με σπασίκλες, ιδιοφυίες των υπολογιστών, υπερ-δημιουργικά κολεγιόπαιδα και high tech φατσούλες από άλλη γενιά (κι από άλλο πλανήτη). Οι δυο τους περνούν μέρες και νύχτες σε ένα περιβάλλον πολύ μακριά από ό,τι είχαν συνηθίσει, σαν ψάρια έξω απ' το νερό, αντιμέτωποι με «αγώνες πείνας για το μυαλό» όπου οι εικοσάχρονοι προϊστάμενοι της εταιρείας έχουν περισσότερες γνώσεις κι από κατόχους Νομπέλ, ενώ οι εκπαιδευόμενοι μοιάζουν με αριστούχους του Χάρβαρντ.

Μια σειρά από κωμικές καταστάσεις θα αποδείξει τελικά σε πρωταγωνιστές και θεατές ότι καμιά φορά η ανάγκη είναι η αφετηρία της καινοτομίας. Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης Ρόουζ Μπερν, Τζον Γκούντμαν, Τζέσικα Σορ, Ντίλαν Ο' Μπράιεν και Μπ. Τζ. Νόβακ, θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.