20 Φεβ Cine news

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 1005 φορές

Ο σκηνοθέτης της τριλογίας του Spider-Man (2002, 2004 & 2007) Σαμ Ράιμι, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του για την νέα του ταινία Οζ: Μέγας και Παντοδύναμος, ρωτήθηκε αν παρακολούθησε το Amazing Spider-Man.

Η απάντησή του έκρυβε μια δόση πικρίας, αλλά κυρίως χαρακτηρίζεται από μεγαλοψυχία: "Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Μαρκ Γουέμπ, τεράστιος θαυμαστής της Έμα Στόουν και του Άντριου Γκάρφιλντ. Αλλά δεν έχω ακόμα τα κότσια να δω την ταινία, γιατί δεν θέλω να παρευρεθώ στον γάμο της κοπέλας μου." Για όσους δεν γνωρίζουν, με αυτή την παρομοίωση, ο σκηνοθέτης ήθελε να δείξει τη πικρία του, γιατί την περίοδο που δούλευε πάνω στην 4η ταινία Spiderman, η Sony εξαγόρασε τα δικαιώματα με σκοπό να την ξαναγυρίσει από την αρχή δημιουργώντας μια εντελώς νέα σειρά. "Νομίζω ότι παρέδωσα την σκυτάλη στον Μαρκ και ακούω ότι έκανε μια λαμπρή ταινία. Του εύχομαι τα καλύτερα", συνεχίζει.

Το ίδιο καλή στάση δεν κράτησε ο Τζέιμς Φράνκο, που είχε πρωταγωνιστήσει στην πρώτη τριλογία στον ρόλο του Χάρι Όσμπορν. Ο ηθοποιός είχε δηλώσει πως παρακολούθησε την ταινία και δεν του φάνηκε καθόλου αναγκαία η δεύτερη μεταφορά της, αφού αποτελεί αντίγραφο της πρώτης.