25 Μαϊ Cine news: Σόντερμπεργκ και Κλάιβ Όουεν στη μικρή οθόνη

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 2603 φορές

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ συνεχίζει να διαψεύδει τον ίδιο του τον εαυτό, που συχνά-πυκνά δηλώνει πως αποσύρεται από την σκηνοθεσία. Oι νέες πληροφορίες για τα επόμενα πρότζεκτ που αναλαμβάνει καταφθάνουν συνεχώς.

Μετά λοιπόν τις Παρενέργειες και το Behind the Candelabra, μαθαίνουμε ότι ανέλαβε την παραγωγή και τη σκηνοθεσία μιας νέας τηλεοπτικής σειράς με τίτλο "The Knick" με πρωταγωνιστή τον Κλάιβ Όουεν, για λογαριασμό του καλωδιακού τηλεοπτικού δικτύου Cinemax.

Πρόκειται για μια δραματική σειρά που θα διαδραματίζεται στο νοσοκομείο της Νέας Υόρκης "Knickerbocker Hospital" - από εκεί πήρε και το όνομά της η σειρά - πίσω στο 1900, τότε που η φαρμακευτική άρχισε να εξελίσσεται και οι γιατροί και οι νοσοκόμες έπρεπε να ξεπεράσουν τα όριά τους για να δουν θετικά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τηλεοπτικό δίκτυο Cinemax έχει συμφωνήσει για 10 επεισόδια, με τον Σόντερμπεργκ να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία και την παραγωγή και των δέκα. Ίσως ο σκηνοθέτης να βρήκε μία διέξοδο μέσω της τηλεόρασης, καθώς πρόσφατα εξέφρασε την απογοήτευσή του για το Behind the Candelabra που δεν βρήκε τον δρόμο του προς τις αίθουσες. Και ίσως, αυτή η απογοήτευση να είναι η βασική αιτία για όλες αυτές τις δηλώσεις του περί απόσυρσης...