Εκτύπωση αυτής της σελίδας

03 Οκτ Cine news: Η Τζένιφερ Λόρενς μετακομίζει... "Ανατολικά της Εδέμ"

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 1519 φορές

Έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στη νέα κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Τζον Στάινμπεκ "Ανατολικά της Εδέμ", από την Universal είναι η Τζένιφερ Λόρενς. Ο σκηνοθέτης της τανίας είναι γνώριμος της Λόρενς από τα Hunger Games μιας και δεν μιλάμε για άλλον από τον Γκάρι Ρος.

Η ιστορία που διαδραματίζεται την περίοδο του Α` Παγκοσμίου πολέμου στην κοιλάδα της Σαλίνα, ακολουθεί τη σχέση ενός πατέρα με τους δυο γιους του και τα σκοτεινά μυστικά της οικογένειας που αφορούν τη μητέρα τους, την οποία θεωρούσαν νεκρή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το μυθιστόρημα μεταφέρεται στον κινηματογράφο. Προηγήθηκε το 1955 η μεταφορά με σκηνοθέτη τον Ελία Καζάν, που χάρισε στην Τζο Βαν Φλιτ όσκαρ β` γυναικείου ρόλου καθώς και 3 ακόμη υποψηφιότητες στις κατηγορίες της σκηνοθεσίας, του σεναρίου αλλά και του πρώτου ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του Τζέιμς Ντιν.

Η Τζένιφερ Λόρενς θα υποδυθεί τη μητέρα της ιστορίας σε νεαρή ηλικία ενώ κουβέντα δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής για τους υπόλοιπους βασικούς ρόλους.