02 Ιαν Cosmo gossip

Γράφτηκε από Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 1080 φορές

Και αυτή την εβδομάδα το cosmo - gossip σας ενημερώνει για το τι συμβαίνει στη ζωή των αγαπημένων σας καλλιτεχνών και όχι μόνο!

 
Για πρώτη φορά η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά χωρίς να την νοιάζει τι θα πούνε οι άλλοι. Η αγαπημένη τραγουδίστρια είπε πως είναι δύσκολη η απόσταση αλλά αν θέλεις κάτι πολύ, γίνεται. Μάλιστα είπε πως περνάνε αρκετή ώρα μιλώντας στο τηλέφωνο μπορεί και τέσσερις ώρες. Μεταξύ άλλων δήλωσε πως ο Γιώργος Σαμαράς της έχει βγάλει συναισθήματα που δεν έχει ξανανιώσει ποτέ, δεν αποκλείει η σχέση αυτή να γίνει πιο σοβαρή και κάποια στιγμή θα ήθελε να κάνει οικογένεια μαζί του. Όσο για το ποιος έκανε το βήμα της επανασύνδεσης, η Ελένη είπε πως το έκανε εκείνος!
 
Αποκαλυπτική ήταν για άλλη μια φορά η Πάολα σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα. Αρχικά για το ξεκίνημά της είπε πως πολλοί ήταν αυτοί που ήταν προκατειλημμένοι απέναντί της αλλά ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Όσο για τις στιλιστικές της επιλογές παραδέχτηκε ότι είναι ιδιαίτερες και ακραίες κάποιες φορές αλλά το κάνει εν γνώση της. Για την σκέψη να αποκτήσει δεύτερο παιδί είπε πως θα ήθελε να κάνει άλλο ένα και αν έρθει με το καλό θα το κρατήσει μιας και η κόρη της θέλει πολύ ένα αδερφάκι. Στα προσωπικά της είναι πολύ καλά! Δηλώνει πολύ ερωτευμένη, της έχει τύχει να τσαλακωθεί για έναν άνδρα και αποκάλυψε πως δεν έχει κλάψει ποτέ για κανέναν μιας και δεν την έχουν παρατήσει ποτέ!
 
Για την προσωπική του ζωή και την Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να μιλήσει ο Μύρωνας Στρατής μιας και είναι πολλά χρόνια μαζί. Στην ερώτηση αν ο έρωτας περνάει, είπε πως οι σχέσεις μεταμορφώνονται. Μπορεί το αρχικό συναίσθημα να υποχωρήσει αλλά δημιουργείται κάτι σημαντικότερο και πιο βαθύ. Δεν θα συγχωρούσε ποτέ την απιστία ενώ δήλωσε πως το να σε κοιτάξουν, να κοιτάξεις και να χαμογελάσεις, είναι υγιές. Δεν το θεωρεί απιστία. Απιστία είναι να προχωρήσεις παραπέρα. Πάντως στο μυαλό του είναι ο γάμος και φυσικά να αποκτήσει και ένα παιδί μιας και θέλει πολύ να γίνει πατέρας!