09 Ιαν Cosmo gossip

Γράφτηκε από Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 1139 φορές

Και αυτή την εβδομάδα το cosmo - gossip σας ενημερώνει για το τι συμβαίνει στη ζωή των αγαπημένων σας καλλιτεχνών και όχι μόνο!

Για πρώτη φορά ο Γιώργος Σαμπάνης αποφάσισε να αποκαλύψει πολλά για την ζωή του σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα! Ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έχει κάνει σχέση με θαυμάστρια και μάλιστα είπε πως ήταν κεραυνοβόλος έρωτας! Στην ερώτηση πόσες φορές έχει ερωτευτεί στη ζωή του απάντησε τρεις ενώ είπε πως κάποια τραγούδια τα έγραψε ενώ ήταν ερωτευμένος μιας και ο έρωτας είναι σίγουρα κινητήριος δύναμη για να εμπνευστείς... Προς το παρόν δηλώνει μόνος αλλά είναι πολύ καλά μιας και τα επαγγελματικά του πηγαίνουν πολύ καλά!

Μπορεί επί σκηνής να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και η χημεία τους να είναι απίστευτη, ωστόσο, η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος δεν έκρυψαν πώς εκνευρίζει ο ένας τον άλλον! Έτσι λοιπόν η αγαπημένη τραγουδίστρια είπε πως την εκνευρίζει το γεγονός ότι ο Αντώνης Ρέμος δεν είναι καθόλου τυπικός με την ώρα ενώ αντίθετα αυτό που τον εκνευρίζει στην Άννα Βίσση είναι η διατροφή της μιας και είναι πολύ τυπική σε όλα! Οι εμφανίσεις τους στο «Pantheon Theater» θα συνεχιστούν σίγουρα μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου και δεν αποκλείεται ολιγοήμερη παράταση, ενώ το ντουέτο τους, «Ένα Ή Κανένα», που ερμηνεύουν στην παράσταση και έχει αγαπηθεί, θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου.

Όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Αντώνη Ρέμο και φυσικά δεν κρύβει την αγάπη της... Ο λόγος για την Υβόννη Μπόσνιακ,η οποία δεν δίστασε να παραδεχτεί πως εκείνος είναι ο άντρας και εκείνη η γυναίκαπου δεν την πειράζει να βρίσκεται δυο βήματα πίσω του! Δήλωσε πως θέλει να είναι μαζί του χωρίς να την νοιάζει το πως και αποκάλυψε πως είναι ευτυχισμένη και χωρίς επίσημα χαρτιά. Ο γάμος είναι στα σχέδια της όπως λέει, θα ήθελε να κάνει και οικογένεια αλλά προς το παρόν της αρέσει έτσι όπως είναι γιατί το μόνο που έχει σημασία όπως λέει είναι να περνάς καλά με τον σύντροφό σου.