09 Οκτ Cine news: Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ξαναντύνεται Iron Man

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 1897 φορές

Μετά το Iron Man 3, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ συμφώνησε να επιστρέψει για τα Avengers: Age of Ultron και "Avengers 3", ενώ δεν παρέλειψε να ενημερώσει ότι δεν υπάρχουν σχέδια για "Iron Man 4".

Οι φήμες για το αν θα υπάρξει τέταρτος Iron Man έδιναν κι έπαιρναν, μέχρι σήμερα που ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, βρέθηκε στην εκπομπή της Έλεν ΝτεΤζένερις και ξεκαθάρισε τα πράγματα. Η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν θα επιστρέψει για το "Iron Man 4", κι ενώ αυτός αρχικά έδωσε πιο αόριστη απάντηση, στη συνέχεια παραδέχτηκε δημοσίως ότι θα τον δούμε στην 4η ταινία της σειράς. Μάλιστα, του δόθηκε η ευκαιρία να δώσει εξηγήσεις πάνω σε μια παλαιότερη δήλωσή του, σύμφωνα με την οποία θα επέστρεφε για το "Iron Man 4", αν το σκηνοθετούσε ο Μελ Γκίμπσον: "Ήταν μια βιαστική δήλωση σε έναν φίλο δημοσιογράφο. Έχω άλλα σχέδια για τον Μελ κι εμένα".

Τέλος, όσον αφορά το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στην τηλεοπτική σειρά της Marvel "Agents of SHIELD", ανέφερε ότι δεν είναι απίθανο να πραγματοποιήσει μια εμφάνιση κάποια στιγμή.