Εκτύπωση αυτής της σελίδας

07 Ιαν Cine news: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα γίνει ο πρώτος άνθρωπος στο φεγγάρι

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 2008 φορές

Η πετυχημένη συνεργασία του Ράιαν Γκόσλινγκ με τον Ντάμιεν Σαζέλ στο πρόσφατο La La Land απ΄ότι φαίνεται θα συνεχιστεί και στο προσεχές μέλλον, αφού μια ακόμη ταινία θα αρχίσει την παραγωγή της άμεσα.

Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης βάζει μπρος την κινηματογραφική μεταφορά της βιογραφίας του Νιλ Άρμστρονγκ, με τον Γκόσλινγκ να ενσαρκώνει τον θρυλικό αστροναύτη που υπήρξε ο πρώτος άνθρωπος που περπάτησε στην επιφάνεια της σελήνης. Το "First Man" θα βασιστεί στο ομώνυμο βιβλίο του Τζέιμς Χάνσεν, το οποίο αφηγείται το χρονικό της πρώτης επανδρωμένης αποστολής στο φεγγάρι εστιάζοντας στον Άρμστρονγκ, ο οποίος ως πρώην πιλότος του πολεμικού ναυτικού στρατολογήθηκε στη NASA το 1960 και το 1969 πέρασε στην ιστορία, αφού με το διαστημόπλοιο Apollo 11 πραγματοποίησε το περιβόητο "Ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα".

Την προσαρμογή του βιβλίου θα αναλάβει ο Τζος Σίνγκερ, ενώ ο Σαζέλ έχει δεσμευτεί με την εν λόγω ταινία από το την εποχή του Whiplash, με τον Γκόσλινγκ να αποτελεί πάντοτε την πρώτη του επιλογή, ωστόσο, πολλά ενδιάμεσα σχέδια και υποχρεώσεις δεν πρόσφεραν τον απαραίτητο χρόνο για να προχωρήσει η δουλειά.