09 Ιαν Του Cosmou τα άστρα - από 9/01 έως 15/01

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 811 φορές

ΚΡΙΟΣ:

Αυτήν την εβδομάδα θα είσαι αρκετά δραστήριος. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Πέμπτη στο ζώδιο του Καρκίνου, θέματα σχέσεων και επαγγελματικών ενδιαφερόντων θα φανερωθούν ύστερα από πολύ συγκεκριμένες διαδικασίες, τις οποίες πρέπει να υποψιαστείς, αλλά και να αντέξεις. Θα υποχωρήσουν οι καθυστερήσεις στους τομείς που επηρεάστηκαν και θα έχεις αρκετή βοήθεια στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου. Το επαγγελματικό περιβάλλον θα συνεχίζει να παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα, παρόλα αυτά θα βρεις τρόπο και χρόνο για να περάσεις μηνύματα εκεί που θέλεις και για να ανταποκριθείς σε μερικά καλέσματα.

SOS:

Καλύτερη παρέα από τους κολλητούς δεν έχει!

 

ΤΑΥΡΟΣ:

Αυτήν την εβδομάδα θα ζήσεις περίεργες και επεισοδιακές ημέρες. Φυλάξου από τα αναπάντεχα και από ανθρώπους που δεν έχουν καλές προθέσεις απέναντί σου. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς εξυπηρετεί τα αισθηματικά σου ενδιαφέροντα, ενώ η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 12 στον Καρκίνο, σε βοηθά να επισπεύσεις την τακτοποίηση τυπικών και οικονομικών σου υποθέσεων. Εάν τυχόν οι σκοπιμότητές σου συναντήσουν εμπόδια που θα προέρχονται από το γενικότερο κλίμα της εποχής, βρες έναν έξυπνο τρόπο για να τα ξεπεράσεις. Η κούραση και οι ευθύνες δε θα λείψουν, για αυτό είναι σκόπιμο να φροντίσεις τον εαυτό σου και την υγεία σου. Απόφυγε διαφωνίες με συνεργάτες και λανθασμένες επιλογές κάθε είδους.

SOS:

Φυλάξου από τις αρρώστιες της εποχής!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεχτικός. Την Πέμπτη πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Καρκίνο και χρειάζεται να δείξεις περισσότερη μεθοδικότητα στις κινήσεις σου και περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες των συνεργασιών σου. Εξυπηρέτησε τις βασικές σου ανάγκες και άφησε στο περιθώριο ό,τι μπορεί να μεταβάλει το πρόγραμμά σου. Μικρή βελτίωση θα παρατηρηθεί στα οικονομικά σου και γενικότερα θα σου δοθεί η πίστωση που χρειάζεσαι ή μια μικρή χάρη που έχεις πρόσφατα ζητήσει από τους ανθρώπους με τους οποίους συμβιώνεις ή εξαρτάσαι. Συναισθηματικά θα υπάρχει ένταση και εναλλαγή διάθεσης, αλλά στο χέρι σου έγκειται η επιτυχία του προσδοκώμενου αποτελέσματος.

SOS:

Σκέψου πολύ καλά πριν μιλήσεις και ανακοινώσεις πράγματα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις μία ομαλή καθημερινότητα. Βρίσκεσαι στο ξεκίνημα ενός περίεργου μήνα και διευκολύνεσαι τις επόμενες μέρες να πετύχεις στόχους ή να φτάσεις σε προορισμούς, που έχεις από καιρό ορίσει. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Πέμπτη στο ζώδιό σου και να σε επηρεάζει θετικά, διαχειρίσου έξυπνα τα οικονομικά και τα πρακτικά σου θέματα και κέρδισε τον χαμένο χρόνο από ευκαιρίες ή ευκολίες που θα υπάρξουν. Η εποχή τείνει να βελτιωθεί και εσύ θα μπορέσεις να είσαι πιο κοντά στα σημεία που έχεις ορίσει ως πρώτο κατόρθωμα. Τα εξωτερικά γεγονότα θα συνεχίζουν να σε απασχολούν και ο ελεύθερος χρόνος σου θα είναι λίγος. Συναισθηματικά θα υπάρχει πρόκληση, το ενδιαφέρον σου ξαφνικά θα ενταθεί, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι βέβαιο πως θα αποδειχθεί τόσο ικανοποιητικό, όσο το υπολόγιζες εξαρχής.

SOS:

Μην κάνεις ακόμα σχέδια και υπολογισμούς!

 

ΛΕΩΝ:

Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να σκέφτεσαι πολύ προτού πράξεις το οτιδήποτε. Αυτήν την εβδομάδα πραγματοποιείται η Πανσέληνος την Πέμπτη και αυτό συμβάλλει στο να αναπτύξεις νέες απόψεις για τον εαυτό σου, τις σχέσεις σου και τη ζωή σου την ίδια, αγαπητέ Λέοντα. Χωρίς να παραμελείς τα οικονομικά σου προβλήματα, που δεν είναι λίγα, ασχολήσου από εδώ και πέρα με τον εαυτό σου, τα προσωπικά σου και οτιδήποτε κάνεις δημιουργικά αυτή την εποχή. Κινήσου λίγο περισσότερο και εκφράσου άλλο τόσο, προκειμένου εκείνοι που σε αφορούν να σε αξιολογήσουν σωστά. Οι καθυστερήσεις δε θα λείψουν, αλλά θα παρατηρηθεί ένας σταδιακός ανεφοδιασμός για όλες τις απώλειες που έχεις υποστεί μέχρι τώρα. Θα περάσεις ευχάριστα και στα αισθηματικά σου, χωρίς όμως αυτό να το παίρνεις ως σταθερό δεδομένο προς το παρόν.

SOS:

Έχεις πολλά νεύρα τελευταία και δεν ξέρω γιατί…

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αυτήν την εβδομάδα θα ζήσεις όμορφες εμπειρίες. Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων εξακολουθούν να ανανεώνουν τη διάθεση και τις δραστηριότητές σου. Τώρα διαφαίνεται περισσότερη τύχη στα επαγγελματικά σου, ενώ οι συμπτώσεις στην επικοινωνία δίνουν διεξόδους, αλλά και ενίσχυση των θέσεών σου. Συνέχισε να οργανώνεις προσεκτικά τα επόμενα βήματά σου και μη βιάζεσαι να κοινοποιείς τα σχέδια σου σε τρίτους. Η εβδομάδα αυτή κλείνει πιο ικανοποιητικά από όσο είχες υπολογίσει, αρκεί να αποφύγεις αντιθέσεις ή ρήξεις με παράγοντες της δουλειάς ή της ζωής σου, που δεν μπορούν να αγνοηθούν ακόμα.

SOS:

Πρέπει να επικεντρωθείς περισσότερο στην δουλειά σου!

 

ΖΥΓΟΣ:

Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεχτικός. Προβλήματα κάθε είδους θα σε απασχολήσουν στο ξεκίνημα της εβδομάδας, αλλά το καλό των επόμενων ημερών είναι ότι γίνεται μια αισθητή βελτίωση στα οικονομικά σου και για αρκετούς και στον αισθηματικό τομέα. Οι πλανήτες, και ιδιαίτερα η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Καρκίνο, σε υποχρεώνουν να περάσεις στο επόμενο στάδιο αναθεωρήσεων, κυρίως σε συνεργασίες και σε σχέσεις. Τόσο τις εξωτερικές όσο και τις εσωτερικές αλλαγές που γίνονται, δες τες με καλό μάτι και όχι απαισιόδοξα. Βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο μετάβασης και θα χρειαστεί να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να διαμορφωθεί ένα κλίμα σταθερότητας και ασφάλειας στη ζωή σου.

SOS:

Σε περιτριγυρίζουν πολλές κακές γλώσσες…

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να σκεφτείς λίγο περισσότερο τις κινήσεις σου και τα λόγια σου. Την Πέμπτη πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου και πρέπει να αναθεωρήσεις το πρόγραμμά σου και να επαναπροσδιορίσεις τις τρέχουσες φιλοδοξίες σου, αγαπητέ Σκορπιέ, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς αποτελεσματικά στις αντιξοότητες που θα σου παρουσιαστούν. Στο μεταξύ, μην αμελείς τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις όσο και αν είναι ψυχαναγκαστικές, εκμεταλλεύσου ευκαιρίες για οικονομική βελτίωση και ανταποκρίσου σε προτάσεις που κρύβουν ενδιαφέρον. Στα ερωτικά σου θα υπάρχει ένα κλίμα περιπέτειας, το οποίο θα σε εμπνεύσει και για αλλά πράγματα. Τέλος, φρόντισε την ψυχική σου καλή κατάσταση.

SOS:

Κάνε οικονομία, έρχονται δύσκολες μέρες!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αυτήν την εβδομάδα θα είσαι σε εγρήγορση. Μεγάλη κινητικότητα θα παρατηρηθεί στη ζωή σου αυτές τις μέρες, αγαπητέ μου Τοξότη, καθώς οι πρωτοβουλίες τρίτων και η ροή των γεγονότων ενισχύουν την αισθηματική και την κοινωνική σου δράση. Παρόλα αυτά υπάρχουν υποχρεώσεις που δεν πρέπει να αμεληθούν και μερικά ακόμα εμπόδια όσον αφορά τη διεκπεραίωση βασικών επαγγελματικών σου υποθέσεων. Τις μέρες αυτές θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που θα διευκολύνουν την εξέλιξή σου και μερικές άλλες, που θα σε απαλλάξουν οριστικά από άγχη και από απραγματοποίητες επιδιώξεις. Μεταξύ άλλων, έχε το νου σου να είσαι πιο προσεκτικός στην οικονομική σου διαχείριση και μην αμελείς υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που υπάρχουν.

SOS:

Μαλάκωσε λίγο την ψυχή σου και μην κρατάς κακίες!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αυτήν την εβδομάδα θα ζήσεις όμορφες στιγμές. Το πλανητικό σκηνικό σου φέρνει νέους πειρασμούς αλλά και περιορισμούς, αγαπητέ Αιγόκερε, ενώ το διάστημα αυτό αποτελεί την αρχή μιας νέας μεταβατικής φάσης, αργής αλλά θετικής, τόσο στα προσωπικά σου όσο και στη σχέση σου με το περιβάλλον. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Καρκίνο και να σε ευνοεί, είναι σημαντικό να ανασυγκροτηθείς,  να γίνεις πιο δραστήριος, αλλά και να αποφύγεις λάθη που αποδείχτηκαν ολέθρια στο παρελθόν. Κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι να μη συνδέεις τα αισθηματικά με την εργασία σου, αφήνοντας τις προσωπικές σου απογοητεύσεις να σε αδρανοποιούν με αποτέλεσμα να επιβαρύνεις τις επιδόσεις σου. Βγες έξω από τον «εαυτό» σου και προσπάθησε να κινηθείς, να εκφραστείς και να διεκδικήσεις κάτι, αλλά πάντα μέσα στα πλαίσια της λογικής και της πραγματικότητας.

SOS:

Μην υπολογίζεις σε λόγια και υποσχέσεις…

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αυτήν την εβδομάδα θα περάσεις δύσκολες στιγμές. Η εβδομάδα αυτή στιγματίζεται από την Πανσέληνο, που πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Καρκίνο, γεγονός που θα σου σπείρει αρκετές αμφιβολίες για όλα όσα σκέφτεσαι να κάνεις. Οι καθυστερήσεις στις υποθέσεις σου θα είναι αισθητές, καθώς και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποκαλυφτούν οι πιο κρυφές σου σκέψεις με άκομψο τρόπο. Επίσης, τα περιθώρια στα οικονομικά σου παραμένουν στενά, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε απογοητεύει. Μια καλύτερη εποχή έρχεται για εσένα αργά και σταθερά. Επειδή, όμως, είσαι άνθρωπος πρακτικός και επειδή νέες αλλαγές ανέτρεψαν τα προγράμματά σου μέχρι τώρα, να είσαι προνοητικός όσον αφορά τα οικονομικά σου και απόφυγε νέες πρωτοβουλίες, που θα δυσκόλευαν τα πράγματα.

SOS:

Υπομονή… δεν έχω κάτι άλλο να σου πω!

 

ΙΧΘΕΙΣ:

Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να βάλεις προτεραιότητες για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στο βεβαρυμμένο σου πρόγραμμα. Στις 12 του μήνα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου και σε επηρεάζει έντονα, αγαπητέ Ιχθύ. Οι πληροφορίες που θα έχεις για την εξέλιξη των συμφερόντων σου χρειάζονται καλό κοσκίνισμα πριν οδηγηθείς σε αποφάσεις, γιατί οι πιθανότητες να κάνεις λάθη είναι μεγάλες! Υπάρχει μεγάλη διαφορά από τις εντυπώσεις που σου δίνουν άνθρωποι και περιστατικά έως την ουσία της αλήθειας που περιέχουν. Η παραμονή του Άρη στο ζώδιό σου σε βοηθά να ανεφοδιαστείς ή να βοηθηθείς από τρίτους.

SOS:

Οι βιαστικές αποφάσεις δεν είναι πάντοτε οι σωστές!