13 Φεβ Του Cosmou τα άστρα: από 13/2 έως 19/2

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 1555 φορές

ΚΡΙΟΣ:

Χρειάζεται να έχεις υπομονή και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, για να αγωνιστείς με επιτυχία και να εκπληρώσεις τις υψηλές σου φιλοδοξίες. Εάν κάνεις την αυτοκριτική σου, θα σου είναι πιο εύκολο να βρεις τις σωστές λύσεις σε όλα όσα σε απασχολούν. Στα οικονομικά σου, που είναι το κύριο ζητούμενο αυτής της εβδομάδας, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις με παρελθοντολογικές σου οφειλές και να ισορροπήσεις τα πράγματα. Κάνε συνετή διαχείριση των χρημάτων σου για να έχεις πάντα κάτι στην άκρη για τις δύσκολες στιγμές.

SOS:

Οικονομία και πάλι οικονομία! Σφίξε τα χέρια σου!

 

ΤΑΥΡΟΣ:

Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις μεγάλη πίστη και αισιοδοξία, τόσο στον εαυτό σου όσο και στις περιστάσεις. Απόφυγε την ισχυρογνωμοσύνη και φρόντισε να είσαι συνεργάσιμος με τους άλλους, ενώ καλό θα είναι να τελειώσεις ό,τι έχεις αρχίσει, πριν προχωρήσεις σε καινούργια πράγματα. Η επαγγελματική σου επιτυχία είναι σχεδόν βέβαιη, αν λειτουργήσεις με γνώμονα τη λογική και αναπτύξεις τις ικανότητές σου. Ίσως κάνεις κάποιες συζητήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου, όμως σε αυτή τη φάση θα πρέπει να καταλάβεις ότι χρειάζεται να συμβιβαστείς με αυτά που σου προσφέρουν, ώστε να μη διακινδυνέψεις και αυτά που ήδη έχεις.

SOS:

Η ευτυχία κρύβεται σε απλά πράγματα! Μην ψάχνεις αλλού!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Το διάστημα αυτής της εβδομάδας για σένα είναι από τη μία ενδιαφέρον, από την άλλη όμως θα σε κουράσει πολύ. Είναι ενδιαφέρον επειδή έχεις πολλά να πεις και να κάνεις, καθώς και να επηρεάσεις τη γνώμη των συνεργατών σου, ενώ από την άλλη είναι κουραστικό, γιατί θα μεσολαβήσουν κάποια γεγονότα που θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός εαυτού. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην εκδηλώνεις τα νεύρα σου. Προτού προβείς σε συζητήσεις και πράξεις, πρέπει πρώτα να έχεις μελετήσει πολύ καλά τα πράγματα, γιατί οι καθυστερήσεις που μπορεί να υπάρξουν, θα σε αγχώσουν και θα σε εκνευρίσουν ανεξέλεγκτα.

SOS:

Προσοχή στους ζηλιάρηδες φίλους σου!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αυτή η εβδομάδα σου φωνάζει να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις, για να πραγματοποιήσεις τις υψηλές σου φιλοδοξίες. Μην πιστεύεις λόγια τρίτων, που δε γνωρίζεις καλά και αποφάσισε να δουλέψεις σκληρά και μεθοδικά. Μη συμμετέχεις σε κουτσομπολιά, γιατί θα εκτεθείς άδικα. Βάλε στόχους και οργάνωσε τα πλάνα σου, για να τους πετύχεις με σταθερά και αργά βήματα.

SOS:

Μην αντιδράς σπασμωδικά και επιπόλαια! Σκέψου πρώτα πριν αποφασίσεις!

 

ΛΕΩΝ:

Τα άστρα προβλέπουν ότι θα πρέπει να απελευθερωθείς από το παρελθόν και από διάφορες βασανιστικές ιδέες, προσεγγίζοντας καλύτερα το χαρακτήρα σου και τις επιδιώξεις σου. Θετικές αλλαγές σε περιμένουν σε διάφορους τομείς της ζωής σου, που θα σου φτιάξουν το κέφι. Ο Δίας που κινείται ανάδρομα στον Ζυγό, θα σε κάνει να προσεγγίσεις ορισμένα θέματά σου, με έναν πιο «βαθύ» και ουσιαστικό τρόπο. Να τα σκεφτείς καλύτερα, να τα αναλύσεις, αλλά και να τα αξιολογήσεις, αυτό σε προστατεύει σημαντικά από λεκτικές κακοτοπιές.

SOS:

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά! Χαλάρωσε λέμε!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Οι ξαφνικές ανατροπές στη ζωή σου, που θα συμβούν αυτές τις ημέρες, θα αλλάξουν τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου και θα εκδηλώσεις πολλές ανασφάλειες και φοβίες. Κάνε υπομονή και γίνε πιο δυναμικός, για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα. Προσπάθησε να διεκπεραιώσεις παλιές σου υποθέσεις και προγραμμάτισε σωστά το χρόνο σου. Εάν έχεις παιδιά, θα προκύψουν κάποια προβλήματα και χρειάζονται την προσοχή και τη συμπαράσταση σου.

SOS:

Μήπως πρέπει να ξεκινήσεις καμιά δίαιτα? Μήπως λέω…

 

ΖΥΓΟΣ:

Αυτή η εβδομάδα θα είναι κάπως δύσκολη για σένα και μπορεί να προκαλέσει κάποιες αναταραχές και απρόσμενα γεγονότα, που δε θα μπορείς να αλλάξεις. Η περίοδος προσαρμογής είναι πάντα δύσκολη για όλους και αν θέλεις να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα τις ημέρες σου, καλό είναι να το συνειδητοποιήσεις άμεσα. Μην αναβάλεις τις δουλειές που έχεις ήδη προγραμματίσει και μη χάνεσαι στις σκέψεις σου. Πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου, για να προχωρήσεις παρακάτω.

SOS:

Όχι άγχος και ανασφάλειες… τα προβλήματα είναι για να τα λύνουμε!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι δε θα πρέπει να είσαι καθόλου διστακτικός, καθώς φαίνεται ότι ο χρόνος εργάζεται για εσένα σε αρκετά επίπεδα και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες αναποδιές και τα πράγματα να μην έρχονται όπως θέλεις, αλλά αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και δεν παρασυρθείς από τις επικείμενες αναστατώσεις, να ξέρεις ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Έχεις ήδη δουλέψει αρκετά και έχεις δώσει τον καλύτερο σου εαυτό και ένα είναι βέβαιο, ότι ο χρόνος δε θα σε αφήσει παραπονεμένο. Φρόντισε να μην τα χαλάσεις όλα τελευταία στιγμή!

SOS:

Ασχολήσου λίγο με το σπίτι σου και τον εαυτό σου και άσε τους άλλους ήσυχους!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για το ζώδιό σου, δείχνουν ότι θα σε προβληματίσουν θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου και την μόρφωσή σου. Ωστόσο, τώρα που ο κυβερνήτης σου κινείται σε ανάδρομη πορεία, τέτοιου είδους υποθέσεις είναι για σένα κατάλληλη ευκαιρία για να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να επεκτείνεις τις γνώσεις σου πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς σου και όλα αυτά να τα κάνεις με τους χρόνους που σε βολεύει!

SOS:

Η ευγένεια είναι μεγάλο προσόν… μην το ξεχνάς!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Θετική θα είναι η εβδομάδα αυτή για να ολοκληρώσεις πράγματα που είχες αφήσει στη μέση. Παρά το ότι θα περάσεις μία αγχωτική περίοδο και οι συζητήσεις που θα κάνεις δε θα είναι και οι πιο εύκολες, τα πράγματα πρόκειται να καλυτερέψουν για εσένα, μιας και πολλές υποθέσεις που σε απασχολούν, θα έχουν θετική έκβαση μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ευοίωνη θα είναι για σένα η νέα θέση του Ήλιου στους Ιχθείς από το Σάββατο και μετά, που θα φέρει στο προσκήνιο ευχάριστες συναντήσεις και καλά νέα.

SOS:

Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα σε δύσκολες καταστάσεις…

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αυτήν την εβδομάδα θα βρεθείς αντιμέτωπος με κάποια οικογενειακά προβλήματα και θα χρειαστεί παρά την πίεση χρόνου που έχεις, να στηρίξεις τους δικούς σου ανθρώπους. Σε όλες τις υποθέσεις που σε απασχολούν, αγωνίσου μεθοδικά, επίμονα και οργανωμένα και είναι σίγουρο πως θα δικαιωθείς. Χρειάζεται να έχεις το νου σου λίγο περισσότερο, γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και κάποια άτομα που σε υποστήριζαν μέχρι τώρα, θα στραφούν εναντίον σου, για να προστατέψουν τα δικά τους συμφέροντα.

SOS:

Μην καυγαδίζεις με τους δικούς σου… με το μαλακό!

 

ΙΧΘΕΙΣ:

Διανύεις μία περίοδο της ζωής σου, όπου θα πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με κάποιο θέμα που αφορά τον επαγγελματικό σου τομέα και είναι κρίσιμο, επειδή αφορά το μέλλον της καριέρας σου. Από τη μία μεριά θα είσαι σε θέση να κάνεις σημαντικές συζητήσεις και από την άλλη δε θα νιώθεις έτοιμος να διαφοροποιήσεις κάποια πράγματα, λόγω ανασφάλειας. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις υπερβολές στα οικονομικά σου, αλλά και στις πράξεις σου.

SOS:

Δεν ήρθε ακόμα η ώρα για να μιλήσεις!