13 Μαρ Του Cosmou τα άστρα: από 13/3 έως 19/3

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 1456 φορές

ΚΡΙΟΣ:

Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ορισμένα ζητήματα για των οποίων την πορεία ανησυχούσες, θα μπουν σε μια σειρά και θα τακτοποιηθούν όπως ακριβώς σχεδίαζες. Βέβαια, σε όλη αυτή την προσπάθεια δε θα είσαι μόνος, αντίθετα θα έχεις ανά πάσα στιγμή δίπλα σου έμπιστα, φιλικά άτομα, να συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων σου. Με την Αφροδίτη επίσης να σε ευνοεί, παρόλο που είναι σε ανάδρομη πορεία, τόλμησε να πάρεις πρωτοβουλίες και να σχεδιάσεις το μέλλον, χωρίς φόβους και δισταγμούς.

SOS:

Παρόλο που έχεις διάθεση τρελή, κάποια λάθη σε συμπεριφορά είναι στο πρόγραμμα…

ΤΑΥΡΟΣ:

Με την νέα θέση του Ερμή στο ξεκίνημα της εβδομάδας στον Κριό, βλέπεις ότι ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τα πράγματα στη ζωή σου δε φέρνει αποτελέσματα. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να δεις πού κάνεις λάθος και αναθεώρησε άμεσα τις μεθόδους σου, για να πετύχεις εκείνες τις ριζοσπαστικές αλλαγές που θα σε οδηγήσουν στο δρόμο της επιτυχίας. Μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία μεγάλων αλλαγών, φρόντισε να μη χάσεις τον έλεγχο. Μελέτησε προσεκτικά τις κινήσεις σου και προσηλώσου στα σχέδιά σου για το μέλλον. Παράλληλα, μην παραμελείς κοντινά σου άτομα που σε χρειάζονται, γιατί κάποια στιγμή θα χρειαστείς κι εσύ τη στήριξή τους.

SOS:

Δώσε λίγο προσοχή στα οικογενειακά σου γενικότερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Με τη νέα θέση του κυβερνήτη σου Ερμή στον Κριό από το ξεκίνημα της εβδομάδας, θα είσαι ιδιαίτερα ορεξάτος και δραστήριος. Αυτό καθιστά την εβδομάδα αυτή εξαιρετικά εποικοδομητική και δημιουργική. Σχέδιά σου που συναντούσαν εμπόδια και κωλυσιεργούσαν, βρίσκουν επιτέλους το κατάλληλο έδαφος να πραγματοποιηθούν, γι’ αυτό δράσε άμεσα και έξυπνα. Πρόσεξε τυχόν εντάσεις, γιατί αν κάπου δυσκολευτείς, δε σου φταίνε σε τίποτα οι γύρω σου να ξεσπάς πάνω τους τα νεύρα σου. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη, επιδίωξε να ξεκουραστείς κάνοντας ένα μικρό ταξίδι αναψυχής ή ό,τι άλλο σε ευχαριστεί. Έτσι, θα αποφορτιστείς αρκετά από την πίεση που έχεις δεχτεί όλο αυτό το διάστημα και να καταφέρεις να αναδιοργανωθείς, βάζοντας πλώρη για νέα δυναμικά ξεκινήματα.

SOS:

Απομάκρυνε από κοντά σου ό, τι σε φθείρει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ο Ερμής από την νέα του θέση στον Κριό στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ασκεί θετικές επιρροές πάνω σου, ειδικά όσον αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι. Είσαι σε μια φάση που μπορείς να συνεννοηθείς απόλυτα με τους γύρω σου και με καλή συνεργασία να βρείτε από κοινού εκείνες τις λύσεις που θα σε ανακουφίσουν από κάθε πρόβλημα. Ο Άρης που κινείται στον Ταύρο, καθώς και η υψηλή σου αυτοπεποίθηση, σε οδηγούν στη λήψη πρωτοβουλιών και σε ανατρεπτικές αλλαγές. Με δυναμισμό θα πετύχεις να αλλάξεις τα δεδομένα σε πολλούς τομείς της ζωής σου.

SOS:

Μήπως ήρθε ο καιρός να κάνεις την ανατροπή;

ΛΕΩΝ:

Παίρνεις πλέον με αποφασιστικότητα τη ζωή σου στα χέρια σου, τακτοποιείς όποια υποχρέωση καθυστερούσε να διεκπεραιωθεί και αλλάζεις χωρίς δεύτερη σκέψη ό,τι δε σε ικανοποιεί. Η τύχη είναι με το μέρος σου, καθώς τόσο ο Ερμής που από το ξεκίνημα της εβδομάδας θα εισέλθει στον Κριό, όσο και ο Άρης που κινείται στον Ταύρο, σου στέλνουν τις θετικές τους επιρροές. Όποιες αποφάσεις και να πάρεις, να είσαι σίγουρος ότι δε θα σε διαψεύσουν.

SOS:

Μην παίρνεις στα σοβαρά ό, τι δεν αξίζει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Κριό, οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας αναμένεται να είναι ήρεμες και ευχάριστες, κάτι που έχεις μεγάλη ανάγκη. Νιώθεις πολύ σίγουρος για τον εαυτό σου και πατάς γερά στα πόδια σου. Έτσι, καταφέρνεις να διώξεις οριστικά από τη ζωή σου κάθε δυσκολία που σε κράταγε κολλημένο στο παρελθόν και προχωράς με θάρρος μπροστά. Ο αέρας αυτοπεποίθησης που αποπνέεις, σε κάνει δημοφιλή στην κοινωνική σου ζωή, με πολλές νέες και χρήσιμες γνωριμίες.

SOS:

Καινούριες αποφάσεις και αλλαγή πλεύσης!

ΖΥΓΟΣ:

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού στο ξεκίνημα της εβδομάδας, σε συνδυασμό με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη που ήδη κινείται στο ίδιο ζώδιο – αν και σε ανάδρομη πορεία – σε κάνουν ιδιαίτερα δημοφιλή στις κοινωνικές σου επαφές, καθώς με την αναζωογονημένη σου διάθεση όλοι αναζητούν την παρέα σου. Αυτές οι θετικές επιρροές των άστρων αφορούν όμως και άλλα ζητήματα. Όνειρα και προσδοκίες σου βρίσκουν επιτέλους τρόπο να γίνουν πραγματικότητα. Εκμεταλλεύσου όλο αυτό το κλίμα, για να διευθετήσεις κάθε υπόθεση που έχεις βάλει στην αναμονή και σε αγχώνει, αφού έχεις την τύχη με το μέρος σου.

SOS:

Μην δίνεις σημασία σε ανούσια κουτσομπολιά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αυτήν την εβδομάδα, με τη νέα θέση του Ερμή στον Κριό από το ξεκίνημά της, θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και να δουλέψεις σκληρά, προκειμένου να φέρεις εις πέρας τις επιδιώξεις σου. Θα καταφέρεις να μείνεις προσηλωμένος στα σχέδιά σου και τίποτα δε θα σταθεί ικανό να σε βγάλει έξω από τη δυναμική πορεία που έχεις χαράξει. Μείνε προσγειωμένος στην πραγματικότητα, γιατί θα έλθουν πολλές αλλαγές. Θετικές μεν, αλλά και πάλι θα πρέπει να μην παρασυρθείς από συναισθήματα χαράς και ενθουσιασμού.

SOS:

Η εποχή είναι ό, τι πρέπει για σοβαρές αποφάσεις κι όχι για χάχανα!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Ο Ερμής, που θα κάνει την είσοδό του στον Κριό στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα αλλάξει πολλά δεδομένα στη ζωή σου, που όμως θα σε ευνοήσουν. Αυτή την εβδομάδα η ζωντάνια και η αποφασιστικότητα που σε διακατέχουν, σε ωθούν σε έντονη δραστηριοποίηση και προχωράς στη δρομολόγηση ιδεών και πλάνων. Η Αφροδίτη, που εξακολουθεί να κινείται στο ίδιο ζώδιο αν και ανάδρομη, σε συνδυασμό με τον Άρη που κινείται στον Ταύρο, επηρεάζει θετικά το επικοινωνιακό σου κομμάτι. Βέβαια, θα υπάρξουν και κάποιες δύσκολες στιγμές, αφού η απότομη αλλαγή σκηνικού που θα επέλθει, θα σε αποσυντονίσει κάπως.

SOS:

Έλα μωρέ που παρεξηγήθηκες… χαλάρωσε λίγο και προσπέρασέ το!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η νέα θέση του Ερμή στον Κριό από το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βοηθά, ώστε οι γύρω σου να δουν τις ικανότητές σου και να σε εμπιστεύονται περισσότερο στο εξής. Ο Άρης, που παραμένει στον Ταύρο, σε κάνει πιο θετικό και αισιόδοξο στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή σου γενικότερα. Αυτή η καλή διάθεση και η ενέργειά σου, σε ωθούν τα τακτοποιήσεις κάθε εκκρεμότητα που έχεις αμελήσει.

SOS:

Άσε λίγο το κινητό από τα χέρια σου επιτέλους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Σε έχει πάρει από κάτω τον τελευταίο καιρό και αν δεν κάνεις κάτι γι’ αυτό, το μόνο που θα πετύχεις θα είναι να διαλυθείς εντελώς. Ανασύνταξε τις δυνάμεις σου και πάτα γερά στα πόδια σου, έστω και με το ζόρι. Κάνε ό,τι κρίνεις εσύ σωστό, με εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου και μην ακούς κανένα. Οι επιρροές που θα δεχτείς από τη νέα θέση του Ερμή στον Κριό από τη Δευτέρα και μετά, θα σε κάνουν πιο δραστήριο και δυναμικό, ώστε να διεκδικήσεις ό,τι χρειάζεσαι στη ζωή σου.

SOS:

Οργάνωσε λίγο καλύτερα τον χρόνο σου γιατί σε βλέπω πολύ μπερδεμένο!

ΙΧΘΕΙΣ:

Τα δεδομένα αυτής της εβδομάδας δεν ευνοούν βεβιασμένες κινήσεις σε σχέση με τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο προσκήνιο, όσο δελεαστικές κι αν φαίνονται. Η επιπολαιότητά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε αποφάσεις, που ίσως δεν καταλήξουν εκεί που φανταζόσουν. Είσαι στα πάνω σου και η αυξημένη δημοτικότητά σου σε χαροποιεί ιδιαίτερα.

SOS:

Είδες τελικά που όλα πάνε καλύτερα; Είναι η χρονιά σου αυτή αναμφισβήτητα!