20 Μαρ Του Cosmou τα άστρα - από 20/3 έως 26/3

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 2907 φορές

ΚΡΙΟΣ:

Οι αστρολογικές όψεις αυτής της εβδομάδας σε επηρεάζουν θετικά και βρίσκεις την ευκαιρία να ανασυνταχθείς και να αναθεωρήσεις ορισμένα πράγματα. Η γενικότερη αναστάτωση που επικρατεί βέβαια, σε πιέζει να επανέλθεις γρήγορα στην πραγματικότητα, όπου οι εξελίξεις και τα γεγονότα κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα δείχνουν να είναι πολύ καλύτερα από το τελευταίο διάστημα. Όλα τα σχέδιά σου θα υλοποιηθούν επιτυχώς, οπότε απερίσπαστος θα μπορέσεις να κάνεις νέα δυναμικά ξεκινήματα, θέτοντας νέους στόχους και δουλεύοντας σκληρά, ώστε να δείξεις σε όλους τις ικανότητές σου. Στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, ιδίως στα πιο προσωπικά σου ζητήματα, θα αντιμετωπίσεις προβληματικές καταστάσεις και πολλά εμπόδια. Φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος γι’ αυτό και με έξυπνους και σωστούς χειρισμούς, να αποφύγεις τα χειρότερα.

SOS:

Γιατί πάλι σε φωνάζουν εγωιστή;

 

ΤΑΥΡΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλούν ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σου ή και το κοντινό φιλικό σου περίγυρο. Ίσως νιώσεις αρκετά φορτισμένος και πιεσμένος κάποιες στιγμές, αλλά μην απελπίζεσαι. Με τις θετικές επιρροές των πλανητών στο σύνολό τους, θα μπορέσεις να δώσεις σωστές και οριστικές λύσεις και όλα θα τακτοποιηθούν. Στο χώρο της εργασίας σου φαίνεται πως ευνοείσαι περισσότερο από ό,τι τις τελευταίες ημέρες, γεγονός που σε βοηθάει να κλείσεις οριστικά υποθέσεις που εκκρεμούσαν και σε άγχωναν. Θα γνωρίσεις πολλά αξιόλογα και σημαντικά πρόσωπα, που θα σου ανοίξουν νέες πόρτες και θα καταφέρεις να κάνεις όλα σου τα όνειρα πραγματικότητα. Μην αφήσεις καμία δυσκολία να σε πτοήσει, αφού έχεις κάθε πιθανότητα να τα καταφέρεις.

SOS:

Τελευταία είσαι πολύ περίεργος… για κάτσε στα αυγά σου σε παρακαλώ!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Τα νέα δεδομένα σε αναγκάσουν να προβείς σε αλλαγές, ώστε να συντονιστείς. Αυτό θα σε διευκολύνει να προχωρήσεις σχέδια που έμεναν στάσιμα και να φτάσεις έτσι στην επιτυχία. Σε συναισθηματικά θέματα θα υπάρξουν κόντρες και εντάσεις, αλλά τα πράγματα φαίνεται να είναι υπέρ σου. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας σού δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις πράγματα που θα σε χαροποιήσουν, αλλά και να πραγματοποιήσεις τις επιδιώξεις σου. Συνέχισε τη σκληρή δουλειά, κινούμενος πάντα με γνώμονα τη λογική και το ένστικτό σου, και θα τα καταφέρεις χωρίς άγχος και πίεση.

SOS:

Μην θυμώνεις τόσο εύκολα με τους δικούς σου!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Τα πράγματα στη ζωή σου θα είναι αρκετά ασταθή και το τοπίο αρκετά περίπλοκο, γεγονός που σε κάνει ιδιαίτερα νευρικό και κυκλοθυμικό. Αγχώνεσαι ιδιαίτερα, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να βγεις χαμένος. Καταφέρνεις όμως να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικού χαρακτήρα που σε πίεζαν κι αυτό είναι ιδιαίτερα καθησυχαστικό. Στα αισθηματικά σου επίσης επικρατεί σύγχυση και αναστάτωση. Το άλλο σου μισό δυσανασχετεί έντονα για την κατάσταση που επικρατεί αναμεσά σας, οπότε καλό θα ήταν να το βοηθήσεις να χαλαρώσει αρχικά και κατόπιν να βρείτε από κοινού μια χρυσή τομή.

SOS:

Μπόρα είναι θα περάσει!

 

ΛΕΩΝ:

Τα πράγματα στη ζωή σου δείχνουν να εξελίσσονται διαφορετικά απ’ ό,τι είχες προγραμματίσει και περίμενες. Φρόντισε να είναι πιο διπλωματική η στάση σου σε συζητήσεις με τους γύρω σου, γιατί μόνο με υποχωρητικότητα θα αποφύγεις τσακωμούς και εντάσεις. Σε γενικές γραμμές όμως, αυτή η εβδομάδα θα είναι καλύτερη από το διάστημα που προηγήθηκε, καθώς το μυαλό σου θα είναι πιο καθαρό και η κρίση σου πολλή σωστή. Αυτό θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις κάθε ζήτημα που σε ταλαιπωρούσε και σε βασάνιζε.

SOS:

Είδες τελικά που όλα γίνονται;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα βρίσκονται στο προσκήνιο για αρκετό καιρό και θα σε προβληματίζουν. Ωστόσο, οι γενικότερες εξελίξεις που θα έρθουν παράλληλα με τον κυβερνήτη σου Ερμή που κινείται στον Κριό, σε ευνοούν θετικά σε θέματα ερωτικά και εργασιακά, οπότε δε χρειάζεται να αγχώνεσαι τόσο. Εσύ αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να συνεχίσεις τη σκληρή δουλειά και σύντομα θα ανταμειφθείς. Στα οικονομικά σου θα σημειωθεί μια μικρή αύξηση στο εισόδημά σου, γεγονός που σου δίνει επιτέλους τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ορισμένες εκκρεμότητες.

SOS:

Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει! Μην αγχώνεσαι!

 

ΖΥΓΟΣ:

Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται άκρως δημιουργική και δραστήρια. Λειτουργώντας πάντα βάσει λογικής και κυρίως αποφεύγοντας ακρότητες, θα καταφέρεις να δώσεις οριστικό τέλος σε ζητήματα που εμπόδιζαν και καθυστερούσαν την πορεία σου προς την επιτυχία. Έτσι, με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση θα υλοποιήσεις τους στόχους σου. Κράτησε κοντά σου εκείνους που μπορούν και θέλουν να σε στηρίξουν, ενώ με έξυπνους ελιγμούς απαλλάξου από όσους ψάχνουν την ευκαιρία να σου “τη φέρουν”.

SOS:

Πάρε και καμιά βιταμινούλα… θα σου χρειαστεί!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Οπλίσου με υπομονή και ψυχραιμία, διότι αυτή την εβδομάδα θα έρθεις αντιμέτωπος με αρκετές προβληματικές καταστάσεις, που θα αφορούν είτε προσωπικά είτε εργασιακά ζητήματα. Η αναστάτωση που θα επικρατεί θα είναι μεγάλη κι εσύ θα πρέπει να δίνεις τόσο γρήγορες λύσεις, όσο γρήγορα θα κινούνται και οι εξελίξεις. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί σε σχέση με τα οικονομικά σου. Είσαι έτοιμος για νέα ξεκινήματα, αλλά καλό θα ήταν σε όλο αυτό να έχεις κοντά σου άτομα, στα οποία μπορείς να βασιστείς και ξέρεις ότι μπορούν να σου λύσουν τα χέρια σε δύσκολες καταστάσεις. Στα αισθηματικά σου έχεις την τάση να παριστάνεις ότι όλα είναι τέλεια, αλλά αυτό δεν ωφελεί. Κοίταξε κατάματα τα προβλήματά σου και αντιμετώπισέ τα.

SOS:

Μία είναι η λέξη για σένα αυτή την εβδομάδα… υπομονή!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Οι αστρολογικές όψεις αυτής της εβδομάδας αναμένεται να σε ευνοήσουν στη ζωή σου γενικότερα και να σου φέρουν ιδιαίτερη τύχη στα οικονομικά σου ειδικότερα. Ορισμένες δυσκολίες θα εμμένουν παρόλα αυτά, όσο κι αν δέχεσαι θετικές επιρροές και προσπαθείς σκληρά. Το Σαββατοκύριακο το τοπίο θα είναι άκρως μπερδεμένο και περίπλοκο, οπότε καλό θα ήταν να απομονωθείς κάπως και να μην ανοίγεσαι σε συζητήσεις, για να αποφύγεις μπλεξίματα σε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Διατήρησε επιφυλακτική στάση και μην παρασύρεσαι σε ακρότητες, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να εκτεθείς.

SOS:

Μην ανοίγεσαι τόσο πολύ στους γύρω γύρω!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Μέχρι τώρα αισθηματικά και οικογενειακά ζητήματα μονοπωλούσαν την προσοχή σου και σε άγχωναν πολύ. Τώρα όμως βρίσκεις την ευκαιρία να δώσεις εκείνες τις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να αποφορτιστείς και να χαλαρώσεις. Ορισμένα ζητήματα βέβαια θα παραμείνουν, αλλά δε θα σε ενοχλούν τόσο στο εξής. Τα επαγγελματικά σου επίσης μπαίνουν σε μια φάση ευημερίας, όπου σημειώνεις σημαντική άνοδο. Φρόντισε μόνο να μην είσαι βιαστικός και κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, που θα σε οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια.

SOS:

Ο τολμών νικά! Το έχεις ξεχάσει μάλλον…

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Είσαι ιδιαίτερα προβληματισμένος για την πορεία των αισθηματικών, αλλά και των επαγγελματικών σου ζητημάτων. Η Αφροδίτη, που εξακολουθεί να κινείται στον Κριό, δεν σε ευνοεί καθόλου σε κανέναν από αυτούς τους τομείς, γεγονός εξαιρετικά δυσάρεστο για εσένα. Βέβαια, θα υπάρξουν και κάποιες στιγμές πιο χαλαρές και θετικές, όπου θα βρεις την ευκαιρία να διευθετήσεις κάποια από τα προβλήματά σου. Στα ερωτικά σου, κάποια δυσκολία που αντιμετωπίζεις δείχνει να παίρνει άλλη τροπή, πιο θετική για σένα και καλά θα κάνεις να το ευχαριστηθείς όσο κρατήσει.

SOS:

Προσοχή λίγο στα οικονομικά και στην διαχείρισή τους!

 

ΙΧΘΕΙΣ:

Οι θετικές επιρροές των πλανητών, σε συνδυασμό με την ενέργεια και τη δημιουργικότητά σου, καθιστούν την εβδομάδα άκρως εποικοδομητική. Νέες εξελίξεις θα λάβουν χώρα, από τις οποίες έχεις πολλά να αποκομίσεις αν κινηθείς σωστά και έξυπνα. Επίσης, πολλές προτάσεις θα παρουσιαστούν, αλλά φρόντισε να μελετήσεις κάθε παράμετρό τους πριν τις αποδεχτείς.

SOS:

Και το τρέξιμο συνεχίζεται… κουράγιο!