04 Απρ Του Cosmou τα άστρα - από 3/04 έως 9/04

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 910 φορές

ΚΡΙΟΣ:

Βλέπεις πλέον ότι ορισμένες καταστάσεις και δεδομένα σε έχουν κουράσει πολύ και αυτή την εβδομάδα παίρνεις την απόφαση να τα βάλεις όλα σε μια τάξη και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, προκειμένου να είσαι ικανοποιημένος και χαρούμενος. Μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει σε αυτή σου τη σωστή απόφαση. Με τον κυβερνήτη σου Άρη να παραμένει στον Ταύρο, θα ευνοηθείς σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά σου κλείνοντας ωφέλιμες συμφωνίες, αλλά και σε θέματα που αφορούν τη σχέση σου, πηγαίνοντάς τη ένα βήμα παραπέρα.

SOS:

Χρειάζεσαι επειγόντως ξεκούραση!

 

ΤΑΥΡΟΣ:

Αυτό το επταήμερο θα κυλήσει αρκετά ομαλά και ήρεμα. Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, θα εισέλθει στους Ιχθείς και αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή θα ζωντανέψει μέσα από πολλά φλερτ και γνωριμίες. Φρόντισε μόνο να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και κάνεις λάθος επιλογές. Σίγουρα δεν αξίζουν όλοι την ευκαιρία να μπουν στη ζωή σου. Στα οικονομικά σου καλό θα ήταν να αποφύγεις ρίσκα, γιατί ελλοχεύουν αρκετοί κίνδυνοι και ίσως βρεθείς σε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Το Σαββατοκύριακο πρόσεχε λίγο παραπάνω στις μετακινήσεις σου.

SOS:

Πρέπει να διαχειριστείς τον θυμό σου!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αυτή η εβδομάδα θα χαρακτηρίζεται από εντάσεις, που μπορεί να είναι είτε καλές, είτε αρνητικές. Με την ανάδρομη Αφροδίτη να επιστρέφει στους Ιχθείς την Δευτέρα, προσπάθησε να κρατάς χαμηλούς τόνους και ουδέτερη στάση στις συζητήσεις με τους γύρω σου, αφού φαίνεται να ευνοούνται παρεξηγήσεις και διαφωνίες. Ειδικότερα όσον αφορά στη σχέση σου, καλό θα ήταν να μην εκνευρίζεσαι και με ηρεμία να δεις τι φταίει και δεν τα πας καλά με τον αγαπημένο σου. Σχετικά με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου τώρα, με τον Ερμή να κινείται σε ορθή πορεία μέχρι την Κυριακή και να σε ευνοεί, δραστηριοποιήσου και εκμεταλλεύσου ό,τι διαθέτεις ή προκύπτει, για να προοδεύσεις. Μην μπερδέψεις μόνο την δραστηριοποίηση αυτή με τη βιασύνη, καθώς οι επιπολαιότητες ίσως φέρουν αποτελέσματα αντίθετα από αυτά που επιδιώκεις.

SOS:

Τελευταία ζηλεύεις λιγάκι παραπάνω έτσι; Πως κι έτσι;

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Τελευταία επικρατεί μια σύγχυση και αναστάτωση στη ζωή σου, καθώς έχουν βγει στην επιφάνεια οι φόβοι και οι ευαισθησίες σου, που σε έχουν αποσυντονίσει πολύ και σε έχουν οδηγήσει σε λάθος χειρισμούς. Πάρε λίγο το χρόνο σου και βάλε μια τάξη στο μυαλό σου αρχικά και στη ζωή σου κατόπιν, οργανώνοντας σωστά την καθημερινότητά σου. Επίσης, συνετό θα ήταν από μέρους σου να αντιμετωπίσεις κατάματα τα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου, ώστε να γίνει πιο ειλικρινής και δυνατή. Δεν ωφελεί να παριστάνεις ότι όλα είναι τέλεια. Στο χώρο της εργασίας σου επίσης θα γίνουν αρκετές ανατροπές, αλλά εσύ οφείλεις να σκέφτεσαι πολύ καλά προτού πράξεις, ιδιαίτερα από την Κυριακή και μετά, που ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και σε επηρεάζει αρνητικά.

SOS:

Οι πιο σωστές αποφάσεις παίρνονται μετά από πολύ σκέψη, όχι βιαστικά!

 

ΛΕΩΝ:

Αυτό που κυριαρχεί σαν ανάγκη στη ζωή σου εδώ και αρκετό καιρό, είναι να βρεις μια σχέση, στην οποία ναι μεν θα ζήσεις τον μεγάλο έρωτα, αλλά δε θα χάσεις εντελώς την ανεξαρτησία σου. Αυτή την εβδομάδα, με την Αφροδίτη να ξεκινά την πορεία της στους Ιχθείς και να σε ευνοεί, θα γνωρίσεις ένα άτομο αρκετά κοντά σε αυτό που ψάχνεις. Βέβαια στην πορεία θα αλλάξει στάση και θα απαιτεί περισσότερα πράγματα. Καλό θα ήταν λοιπόν να γίνεις πιο διαλλακτικός, διότι ο εγωισμός από την πλευρά σου κάνει και το ταίρι σου αργά ή γρήγορα εγωιστικό και αυτό δεν οδηγεί πουθενά. Σκέψου τι πραγματικά θες από μια σχέση και βρες τον άνθρωπο που θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά. Στον επαγγελματικό τομέα, θα ήταν προτιμότερο να αφήσεις τα πράγματα όπως είναι, αφού η τύχη δεν ευνοεί ρίσκα και ανατροπές.

SOS:

Αμάν αυτό το άγχος σου με το τι θα πούνε οι άλλοι!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αυτό το επταήμερο θα είναι πολύ αισιόδοξο και ήρεμο, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κινείται σε ορθή πορεία μέχρι την Κυριακή από τον Ταύρο και να σε επηρεάζει θετικά στη βελτίωση σημαντικών για εσένα σχέσεων. Τον τελευταίο καιρό έχεις περάσει πολύ δύσκολες στιγμές και είναι λογικό να σε έχουν καταβάλει φόβοι και ανασφάλειες. Μην αφήνεις όμως να σε παίρνει από κάτω και θα δεις ότι έχεις τη δύναμη να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία. Φρόντισε να έρθεις κοντά με ανθρώπους που σε νοιάζονται και που μπορούν να σε βοηθήσουν, και όλα θα πάνε καλά. Προσπάθησε επιπλέον να είσαι πιο ανοιχτοχέρης, καθώς το ελάττωμά σου αυτό δε σε αφήνει να χαλαρώσεις. Το Σαββατοκύριακο καλό θα ήταν να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, ώστε να αποφορτιστείς από την όλη πίεση που έχεις δεχτεί και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

SOS:

Νομίζω ότι τελευταία χάνεις που και που το μέτρο σε πολλά πράγματα!

 

ΖΥΓΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ό,τι καιρό τώρα σκέφτεσαι. Πρέπει όμως να ενεργοποιηθείς και να το πάρεις απόφαση να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη, προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Περιόρισε εγωιστικές σου τάσεις και ειδικότερα μέχρι την Κυριακή, που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία από τον Ταύρο και θα σε ευνοεί, βρες την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή. Αυτή τη φορά άλλαξε τακτική και μάθε να υπολογίζεις και τα θέλω του αγαπημένου σου, διότι δεν είσαι μόνος σε αυτή τη σχέση. Όσον αφορά ζητήματα επαγγελματικής φύσεως, θα γίνουν ορισμένες ανακατατάξεις, χωρίς όμως να έχουν άμεσο αντίκτυπο σε εσένα. Στα οικονομικά σου γίνε πιο εγκρατής, γιατί κινδυνεύεις να χάσεις κάθε έλεγχο.

SOS:

Μην περιπλέκεις τα πράγματα όταν είναι τόσο απλά!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αυτές οι μέρες θα επιφέρουν αρκετή πίεση στη ζωή σου, αφού η Αφροδίτη που θα κάνει την είσοδό της στους Ιχθείς την Δευτέρα θα φέρει στο προσκήνιο ριζικές αλλαγές που θα σε αποσυντονίσουν και εμπόδια που θα σε εκνευρίσουν. Μείνε ψύχραιμος και επιστράτευσε τη λογική σου, για να μπορέσεις να συντονιστείς με τα νέα δεδομένα και να οργανωθείς εκ νέου. Φρόντισε να βρεις μια μέση λύση στο χρόνο που χρειάζεται να αφιερώνεις σε εσένα και στα προβλήματα των άλλων, για να είσαι ικανοποιημένος κι εσύ και οι γύρω σου. Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να μαλακώσεις τη στάση σου απέναντι σε όσους εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους για σένα και δώσε μια ευκαιρία σε αυτόν που θεωρείς ότι το αξίζει.

SOS:

Έλα μωρέ που δεν σε νοιάζει τίποτα πλέον… αφού είσαι ευαίσθητος!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Επιτέλους εμφανίζονται οι ευκαιρίες που αναζητούσες για να κάνεις ορισμένες απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σου και να προετοιμάσεις κατάλληλα το έδαφος, ώστε να υλοποιήσεις τις επιδιώξεις σου. Στην προσωπική σου ζωή, η νέα θέση της Αφροδίτης από την Δευτέρα και μετά θα σε απομακρύνει από τον αγαπημένο σου και θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να έρθετε και πάλι κοντά. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό να αφοσιωθείς στον εαυτό σου, ώστε να ξεκουραστείς και κυρίως να αρχίσεις να ασχολείσαι περισσότερο με την υγεία σου.

SOS:

Μην ενθουσιάζεσαι τόσο εύκολα, κράτα και μια επιφύλαξη!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αυτό το επταήμερο όλα θα είναι πολύ ξεκάθαρα στη ζωή σου. Καταλαβαίνεις πλέον ότι το να είσαι απόλυτος στις απόψεις σου και βιαστικός στις κινήσεις σου, μόνο κακό σου κάνει. Ο κυβερνήτης σου Κρόνος κινείται σε ανάδρομη πορεία από την Τετάρτη και μετά, φέρνοντας στο προσκήνιο προβληματικές καταστάσεις και καθυστερήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Με ψυχραιμία και λογική προσπάθησε να αναγνωρίσεις τι φταίει και κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να το διορθώσεις. Στην αισθηματική σου ζωή, εσύ που είσαι μόνος θα κάνεις επιτέλους τη σχέση που πάντα ονειρευόσουν. Στον οικονομικό τομέα, από την Δευτέρα και μετά με η Αφροδίτη στους Ιχθείς να σου στέλνει θετικές επιρροές, το σκηνικό αλλάζει και τα νέα δεδομένα είναι υπέρ σου.

SOS:

Νεύρα νεύρα! Πολλά νεύρα! Πρόσεχε!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Άκρως ευχάριστα γεγονότα και καταστάσεις έρχονται να αλλάξουν τη ζωή σου προς το καλύτερο αυτή την εβδομάδα, ειδικότερα σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σου. Στόχοι και επιδιώξεις που αφορούν ζητήματα οικονομικής ή επαγγελματικής φύσεως ευνοούνται και υλοποιούνται επιτυχώς. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, στο άμεσο μέλλον μια ενδιαφέρουσα γνωριμία θα εξελιχθεί σε σχέση και θα σε συναρπάσει. Το Σαββατοκύριακο ειδικά, με την Σελήνη να σε ευνοεί από το ζώδιο του Ζυγού, είναι ιδανικό για εξόδους και νέες γνωριμίες.

SOS:

Ο ταπεινός άνθρωπος κερδίζει πάντα!

 

ΙΧΘΕΙΣ:

Οι ισορροπίες στη ζωή σου γενικότερα και στις σχέσεις με τους γύρω σου ειδικότερα, φαίνεται να είναι πολύ λεπτές. Πρόσεχε λοιπόν πολύ πώς κινείσαι και φέρεσαι, για να μη χάσεις ανθρώπους που θες στη ζωή σου και να μη δυσκολέψεις ο ίδιος την καθημερινότητά σου. Από την Δευτέρα και μετά, με την Αφροδίτη να επισκέπτεται το ζώδιο σου – σε ανάδρομη πορεία – καλό θα ήταν να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και πιο συγκεκριμένα τις επιλογές ερωτικών συντρόφων, αφού βλέπεις ότι βρίσκεις λάθος άτομα και καταλήγεις να πληγώνεσαι. Όλα αυτά βέβαια απαιτούν κάποιο χρόνο και δεν μπορούν να γίνουν από τη μια στιγμή στην άλλη, άρα καλά θα κάνεις να οπλιστείς με υπομονή.

SOS:

Ο νους σου στην δουλειά και στις υποχρεώσεις… προς το παρόν τουλάχιστον!