18 Απρ Του Cosmou τα άστρα: από 17/04 έως 23/04

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 791 φορές

ΚΡΙΟΣ:

Το επταήμερο αυτό προβλέπεται να είναι αρκετά ευνοϊκό, με τις αστρολογικές όψεις να σου στέλνουν τις θετικές τους επιρροές σε ό,τι κάνεις. Ορισμένα θέματα που αδυνατούσες να διαχειριστείς και δε σε άφηναν να κάνεις βήματα προς την επιτυχία, επιτέλους ξεμπλοκάρουν και εξαλείφονται ως δια μαγείας. Όλο αυτό σε χαροποιεί πολύ, αφού επιτέλους θα συνεχίσεις την πορεία που είχες χαράξει χωρίς δυσκολίες. Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο σου από την Πέμπτη και μετά, θα ξεκαθαρίσεις ορισμένες καταστάσεις στη ζωή σου και θα αναθεωρήσεις τη γνώμη σου για άτομα, που συναναστρέφεσαι καθημερινά.

SOS:

Να είσαι σεμνός και χαμηλών τόνων! Ακούς;

 

ΤΑΥΡΟΣ:

Αυτή την εβδομάδα θα είσαι εξαιρετικά πιεσμένος από τις πολλές υποχρεώσεις και τις αυξημένες απαιτήσεις. Θα δουλέψεις πολύ σκληρά και ο χρόνος σου θα είναι τόσο περιορισμένος, που οι αντοχές σου θα εξαντληθούν και δε θα είσαι σε θέση να αποδώσεις. Δεν έχεις λοιπόν παρά να φτιάξεις ένα καλό πλάνο, σύμφωνα με το οποίο θα κάνεις τις δουλειές σου στην ώρα τους και κυρίως θα βρίσκεις ελεύθερο χρόνο, ώστε να αποφορτίζεσαι από το άγχος και να γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να βγεις κερδισμένος.

SOS:

Άκου και λίγο τους δικούς σου, κάτι ξέρουν παραπάνω!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αυτή η εβδομάδα θα σε κουράσει πολύ, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας και των συνεχών αλλαγών, που θα σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και θα σε αποσυντονίζουν. Στο παρελθόν είχες φερθεί αρκετά επιπόλαια, με αποτέλεσμα τώρα να έχουν συσσωρευτεί πολλές υποχρεώσεις και άλυτες υποθέσεις και να πρέπει να πιεστείς πολύ, προκειμένου να βάλεις μια τάξη. Ωστόσο, η ενέργεια και η δυναμικότητα που σε χαρακτηρίζουν τελευταία, θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις την κατάσταση και να ξεμπερδεύεις με ό,τι σε βαραίνει. Τις τρείς πρώτες μέρες της εβδομάδας, με τον Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, θα έχεις ήδη τακτοποιήσει κάθε σου εκκρεμότητα, ώστε να μπορέσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου.

SOS:

Πρόσεχε τον εαυτό σου, κυκλοφορούν ιώσεις!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση θα σε βοηθήσει, ώστε αυτή την εβδομάδα να κάνεις αλλαγές, απαραίτητες για την βελτίωση της καθημερινότητάς σου και για την ευκολότερη υλοποίηση των σχεδίων σου. Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο του Κριού από την Πέμπτη και μετά, θα διευκολυνθεί σημαντικά η συνεννόηση με όσους συναναστρέφεσαι και οι ιδέες σου θα έχουν μεγάλη απήχηση. Έτσι, έχοντας φανατικούς υποστηρικτές, θα μπορέσεις αδιαμφισβήτητα να δώσεις σάρκα και οστά στις μεγαλύτερες επιδιώξεις σου.

SOS:

Πολύ Facebook ρε παιδί μου… το τερμάτισες!

 

ΛΕΩΝ:

Η αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σου, θα συμβάλουν σημαντικά ώστε να αλλάξεις πράγματα στη ζωή σου που δε σε ικανοποιούν και να έχεις μια πιο αρμονική και ομαλή καθημερινότητα. Σε όλη αυτή την προσπάθεια δε θα είσαι μόνος σου, αλλά αντίθετα θα έχεις τη στήριξη και τη βοήθεια των κοντινών σου ανθρώπων. Αρωγός σου θα είναι και ο Ερμής, που θα κινείται στον Κριό από την Πέμπτη και μετά, που θα βγάλει στην επιφάνεια την αποφασιστικότητά σου και δε θα επιτρέψει σε τίποτα να σε πτοήσει.

SOS:

Τελευταία σε έχει κυριεύσει η ζήλεια ή είναι η ιδέα μου;

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αυτό το επταήμερο το σύνολο των πλανητικών όψεων, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Κριό την Πέμπτη και τον Άρη στους Διδύμους το Σάββατο, σε επηρεάζει τόσο θετικά, που θα μπορέσεις να κάνεις πραγματικότητα όσα ονειρεύεσαι. Είχες πολύ μεγάλες φιλοδοξίες και όνειρα, αλλά δεν έβρισκες τις ιδανικές συνθήκες για να μπορέσεις να τα υλοποιήσεις. Τώρα αυτό δείχνει να αλλάζει και παίρνεις μεγάλη χαρά. Η πορεία που θα χαράξεις από τώρα και στο εξής θα είναι πολύ καλή, οπότε μην το βάλεις κάτω με την όποια δυσκολία. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου και όλα θα πάνε καλά.

SOS:

Σου θυμίζω… κανείς δεν έχασε κάνοντας υπομονή!

 

ΖΥΓΟΣ:

Οι καθυστερήσεις και οι προβληματικές καταστάσεις που σε δυσκόλευαν και σε άγχωναν πολύ σε καθημερινή βάση, εξαλείφονται ως δια μαγείας και από αυτήν την εβδομάδα θα μπεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο. Θα ανακαλύπτεις και θα αξιοποιείς συνεχώς νέες προοπτικές εξέλιξης που θα παρουσιάζονται και η κάθε σου κίνηση θα αποφέρει καρπούς. Από την Πέμπτη και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Κριό, θα έχεις μια άριστη επικοινωνία και συνεργασία με τους συνεργάτες σου. Ο Άρης στον Ταύρο μέχρι το Σάββατο θα σε κάνει πολύ συναισθηματικό και θα πρέπει να προσέχεις πολύ τις κινήσεις σου, για να μην κάνεις ανεπανόρθωτα λάθη.

SOS:

Ψιλό παρεξηγήσεις και μικροκαυγαδάκια θα σου χαλάσουν λίγο την διάθεση…

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αυτό το επταήμερο και ειδικότερα από την Πέμπτη και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Κριό, η ενέργειά σου και η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη, με αποτέλεσμα να κάνεις αλλαγές ή απλά πράγματα, που θα σε ευχαριστήσουν. Όλα στη ζωή σου θα κυλούν πλέον ομαλά και αρμονικά και θα είσαι έτσι σε θέση να ολοκληρώνεις επιτυχώς ό,τι σχεδιάζεις. Επίσης, θα σε βοηθήσει πολύ η γνωριμία με άτομα που έχουν μεγάλη ισχύ, καθώς θα ανοίξουν νέες πόρτες, ώστε να εξελιχθείς περαιτέρω.

SOS:

Τι φωνάζεις μωρέ; Αφού δεν έχεις δίκιο!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αυτή την εβδομάδα, πολλά απρόσμενα γεγονότα θα έρθουν να σε εκπλήξουν ευχάριστα και πλέον θα περάσεις σε μια περίοδο, όπου θα απολαμβάνεις τους καρπούς όσων με κόπο έχεις πετύχει. Μπορεί να έχεις δουλέψει πολύ και σκληρά, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή για να ανταμειφθείς στο έπακρο. Με τον Ερμή να κινείται στον Κριό από την Πέμπτη και να σε επηρεάζει θετικά, δρομολόγησε δύσκολα ζητήματα, γιατί αργότερα τα δεδομένα θα αλλάξουν και δε θα είσαι σε θέση να κάνεις τίποτα.

SOS:

Πρέπει επιτέλους να βρεις μια λύση σ’ αυτό που σε απασχολεί!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται εξαιρετικά ευοίωνη για κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου. Καταφέρνεις να προωθήσεις ριζοσπαστικές ιδέες και σχέδια, που όσο ριψοκίνδυνα κι αν σου φαίνονται, θα υλοποιηθούν χωρίς προβλήματα και θα έχουν αίσια κατάληξη. Με τις θετικές επιρροές που θα σου στείλει η νέα θέση του Ερμή στον Κριό από την Πέμπτη και μετά, θα μπορέσεις να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να κάνεις δυναμικά ξεκινήματα, που θα σου αποφέρουν κοινωνική καταξίωση.

SOS:

Τι εννοείς ότι δεν θες να αρχίσεις δίαιτα ακόμα; Κοντεύεις να σκάσεις!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Τα πράγματα στη ζωή σου μέχρι τώρα δεν ήταν και πολύ καλά, αλλά από αυτή την εβδομάδα και μετά όλα θα αλλάξουν και θα μπεις σε μια νέα περίοδο ευημερίας. Η θέση του Ερμή στον Κριό από την Πέμπτη και μετά, θα σου δώσει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις απόψεις και τακτικές, ώστε στο εξής να κρίνεις και να κινείσαι πιο σωστά. Φρόντισε να είσαι σε επαγρύπνηση, ώστε να αντιλαμβάνεσαι τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιάζονται και να τις αξιοποιείς στο μέγιστο βαθμό.

SOS:

Γιατί τελευταία σε λένε περιπτωσάρα;

 

ΙΧΘΕΙΣ:

Αυτό το επταήμερο αποφασίσεις να δραστηριοποιηθείς και να γράψεις εσύ ο ίδιος το σενάριο της ζωής σου, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι σου για να το πετύχεις αυτό. Θα τακτοποιήσεις με μεγάλο δυναμισμό κάθε ζήτημα που στεκόταν εμπόδιο ως τώρα στις επιδιώξεις σου και θα εκμεταλλευτείς κάθε προοπτική βελτίωσης σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Άλλωστε, με τη νέα θέση του Ερμή στον Κριό από την Πέμπτη, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, αφού έχεις κάθε πιθανότητα να τα φέρεις όλα στο σημείο που θες.

SOS:

Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και τέλειωσέ το!