18 Απρ Eurovision stories: Πότε θα γίνουν οι πρόβες της Demy αλλά και του Hovig

Γράφτηκε από την Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 485 φορές

H Demy που εκπροσωπεί την Ελλάδα με το «This is love» του Δημήτρη Κοντόπουλου και ο Hovig που εκπροσωπεί την Κύπρο με το τραγούδι «Gravity», θα ανέβουν για πρώτη φορά στη σκηνή του διεθνούς εκθεσιακού κέντρου του Κιέβου της Ουκρανίας όπου θα φιλοξενηθεί ο 62οςΔιαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, την Δευτέρα 1η Μαΐου. Αυτή τη μέρα θα κάνουν την πρώτη πρόβα τους και ελπίζουμε όλα να πάνε τέλεια!

 

Σύμφωνα με το κλαμπ θαυμαστών του διαγωνισμού, ΙΝFE Greece και το πρόγραμμα των προβών που είδε το φως της δημοσιότητας, την Πρωτομαγιά οι δύο καλλιτέχνες ξεκινούν  τις πρώτες τεχνικές τους πρόβες με το "This is love " και το "Gravity". Οι δύο χώρες συμμετέχουν στον 1οημιτελικό που θα γίνει την Τρίτη 9 Μαΐου.

Θα είναι το πρώτο τεστ για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε θέματα ήχου, εικόνας, σκηνοθεσίας και όσα πρέπει να συντονιστούν με βάση τις πρόβες και τις προετοιμασίες που έχει κάνει η κάθε αποστολή.

Στις πρόβες της πρώτης μέρας θα είναι και οι καλλιτέχνες που εκπροσωπούν την Πολωνία, την Μολδαβία, την Ισλανδία, την Τσεχία, την Αρμενία, την Σλοβενία και την Λετονία.

Η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 4 Μαΐου μαζί με τη Σουηδία, τη  Γεωργία, την  Αυστραλία, την Αλβανία, το Βέλγιο, το Μαυροβούνιο, την Φινλανδία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Πορτογαλία τη Πολωνία, τη Μολδαβία, την  Ισλανδία, τη  Τσεχία και την Κύπρο.

Υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρξει μετατροπή του προγράμματος που ανακοινώθηκε, σε περίπτωση που τελικά δεν επιτραπεί από τους διοργανωτές η εμφάνιση του Ρωσικού τραγουδιού επί σκηνής, με όσα έχουν προκύψει και έχουν πολιτικές προεκτάσεις αναφορικά με την τραγουδίστρια από τη Ρωσία.