19 Ιουν Στα τέσσερα: Ένας εκπληκτικός ποιμενικός ψάχνει επειγόντως οικογένεια!

Γράφτηκε από την Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 1063 φορές

Δυστυχώς ενας γίγαντας σε λίγες μέρες χάνει τον κόσμο του όλο!

Ο Ιβάν είναι ράτσας Ελληνικός ποιμενικός με Καυκάσου, 47 κιλά, περίπου 6 χρονών, ιδιαίτερα συναισθηματικός και προστατευτικός τόσο προς την οικογενειά του όσο και προς τα κουτάβια.
Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ακούει σε βασικές εντολές και ξέρει να περπατάει με λουρί με άψογη συμπεριφορά στη βόλτα καθώς δεν θα προκαλέσει ποτέ ο ίδιος φασαρία ή καυγά.
Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά καθώς η οικογένεια του φεύγει για το εξωτερικό στις 25 Ιουνίου! Αν βρεθεί στον δρόμο θα είναι μοιραίο γι'αυτόν...
Θα δοθεί με όλα τα νόμιμα φυσικά, με μικροτσιπ, συμβόλαιο αλλά και στείρωση.
Όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά για υιοθεσία ή φιλοξενία μπορεί να επικοινωνήσει με την κα Κούλα Καρβουναρη στο τηλέφωνο 6973884340 (πρωί: 9-1 απόγευμα: 5-9μμ.αυστηρά) ή στο προφίλ της στο facebook Koula Karvounari.


Η ιστορία του Ιβάν είναι η εξής: Πριν 4 χρόνια μια ιδιώτης φιλόζωος απο τήν Αλεξάνδρεια Ημαθίας τον βρήκε σε άσχημη κατάσταση. Ηταν τότε 2 ετών περίπου. Κάποιος τον είχε εγκαταλείψει, άρρωστο, με ερλίχεια, διροφιλαρίωση, λεισμανίωση! Σε έκκληση της για βοήθεια ανταποκρίθηκε ένας καλός ανθρωπος, όπου του πρόσφερε το σπίτι του, του έκανε όλες τις θεραπείες, τον έκανε υγιή! Τον παρέλαβε 30 κιλά και τον έκανε σήμερα 47 !Σήμερα, μετά απο 4 χρόνια ο ανθρωπος πού έδωσε ζωή στον υπέροχο Ιβάν χρειάζεται να μετακομίσει στις Βρυξέλλες στό σπίτι τών παιδιών του και αδυνατεί να τον πάρει μαζί του. Ζήτησε βοήθεια απο την κοπέλα φιλόζωη αν μπορεί να τον πάρει πίσω, όμως είναι αδύνατον και για αυτήν, διότι έχει γάτες και ο Ιβαν τις σκοτώνει! 'Ετσι επικοινώνησε μαζί μας σε μια τελευταία ύστατη προσπάθεια να βρει μια λύση για τον σκύλο.
Ειναι ένας πανέμορφος, υπέροχος, αγέρωχος, γενναίος και σοβαρός σκύλος, 6 περίπου ετών, 47 κιλά, τα πάει καλά με ανθρώπους και παιδιά, όχι όμως με τις γάτες. Τα πάει καλά με τα θηλυκά σκυλιά τα οποία όμως δεν είναι κυριαρχικά. Δεν θα προτιμούσαμε να συμβιώσει με άλλο αρσενικό σκύλο. Είναι αστείρωτος και δεν φέρει μικροτσίπ. Είναι υπέρπροστατευτικός με τα κουτάβια,τα αγαπά και τα φροντίζει σαν να είναι η μανούλα τους. Φοβάται όταν βλέπει άνθρωπο με ξύλο στο χέρι γιατί κακοποιήθηκε. Στον χώρο του όμως δεν "χαρίζει κάστανα" αφού μπορεί να δώσει και την ζωή του ακόμη για να προστατέψει την οικογένεια του, δεν συμπαθεί τους Ρομά, ενώ του αρέσουν οι βόλτες με το αυτοκίνητο.