06 Ιουλ TV news: Η τηλεθέαση του τελικού και ημιτελικού του Survivor

Γράφτηκε από την Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 678 φορές

Το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουλίου και μετά από έναν τηλεοπτικό μαραθώνιο ανακοινώθηκε ο μεγάλος νικητής στο «παιχνίδι επιβίωσης» που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό τους προηγούμενους πέντε μήνες!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός πλέον σε όλους και ως Ντάνος, είναι αυτός που κέρδισε το έπαθλο των 100.000€ μετά από την ψηφοφορία του κόσμου, αφήνοντας δεύτερο τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η τηλεθέαση του τελικού κινήθηκε στο 60,7% (γενικό σύνολο) και στο 70,6% (δυναμικό κοινό 15-44). Για περισσότερο από μία ώρα τα ποσοστά σκαρφάλωσαν πάνω από το 70%, με αποκορύφωμα την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος, όταν τα μηχανάκια έγραψαν το εντυπωσιακό 78,2%!

Σε ότι έχει να κάνει με τον ημιτελικό, που προβλήθηκε την Τρίτη 4 Ιούλιου, όπου βγήκε από τη μάχη της διεκδίκησης ο Κωνσταντίνος Βασάλος, σημείωσε τηλεθέαση 55,1% στο γενικό και 65,8% στο δυναμικό κοινό! Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό ότι η τελευταία ώρα του show κινήθηκε πάνω από το 70% και άγγιξε στο τελευταίο τέταρτο το 77,6%!