11 Σεπ Κοσμοtechnology: Nokia 5, το design συναντά την απόλυτη Android εμπειρία

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 543 φορές
Nokia 5
 
Όμορφο και ανθεκτικό 
Το Nokia 5 έχει το χάρισμα της απόλυτης αρμονίας, συνδυάζει με εξαίρετο τρόπο την κλασική αίσθηση μίας συσκευής Nokia με την καινοτομία στη σχεδίαση, παρουσιάζοντας ένα μίνιμαλ και καλαίσθητο αποτέλεσμα. Από την πρώτη ματιά και επαφή, καθίστανται εμφανή η φροντίδα και η σημασία που έχει δοθεί στη λεπτομέρεια για την κατασκευή του  Nokia 5, όπως το επεξεργασμένο αλουμίνιο που έχει χρησιμοποιηθεί, το οποίο συμβάλλει τα μέγιστα τόσο στην ομορφιά, όσο και στην αντοχή της συσκευής στη καθημερινή συχνή χρήση.
 
Το Nokia 5 δεν είναι απλώς όμορφο εξωτερικά αλλά, ταυτόχρονα, κρύβει στο εσωτερικό του τον ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 430, χρονισμένο στα 1.4GHz, και μνήμη RAM 2GB, για ταχύτατη και σταθερή απόκριση στις «δοκιμασίες» που του θέτεις. Η ταυτόχρονη διεκπεραίωση εργασιών δεν αποτελεί πρόβλημα ούτε στο ελάχιστο και είσαι σε θέση να απολαύσεις απρόσκοπτο multitasking. Κι όλα αυτά με έναν επεξεργαστή που «σέβεται» τις απαιτήσεις σου για διαρκή χρήση του αγαπημένου σου Smartphone καθώς έχει σχεδιαστεί να μην σπαταλά ενέργεια, κάτι που σημαίνει αυξημένη διάρκεια μπαταρίας. Βέβαια, η εμπειρία χρήσης του Nokia 5 γίνεται ακόμα πιο εύκολη και απολαυστική χάρη στο προεγκατεστημένο κορυφαίο λειτουργικό Android 7.1.1 Nougat. 
 
Μερικά απο τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nokia 5 είναι τα παρακάτω:
polarized οθόνη, κεραίες 4ης γενιάς, τζάμι Gorilla, σώμα από ενιαίο κομμάτι αλουμινίου, μπροστινή κάμερα με ευρυγώνιο φακό, low light reading, ήχος Dolby atmos, flash διπλής τονικότητας, αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος, split screen mode, Android Doze mode OS, Google Photos, file based encryption data saver, Android: pure, secure, uptodate.