02 Οκτ Κοσμοtechnology: Nokia 3, με έμφαση στη λεπτομέρεια κάνει την καθημερινότητα μας καλύτερη

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 335 φορές

Το Nokia 3 συνδυάζει τον κλασικά κορυφαίο σχεδιασμό της Nokia με τα ανθεκτικά υλικά και τα υψηλών προδιαγραφών τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως η HD οθόνη αφής 5 ιντσών με το καινοτόμο γυαλί για να ξενοιάσουμε από τις γρατσουνιές, την εμπρόσθια αλλά και οπίσθια κάμερα των 8MP και τον τετραπύρηνο φυσικά επεξεργαστή για να μην κολλάει πουθενά.

Σε κάθε περίπτωση, το Nokia 3 κρύβει στο εσωτερικό του ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek 6737 χρονισμένο στα 1.3GHz, για γρήγορη και ομαλή εκτέλεση των εντολών σου. Η ταυτόχρονη διεκπεραίωση εργασιών δεν το φοβίζει και είσαι σε θέση να έχεις ανοικτές πολλαπλές εφαρμογές, ώστε να επιτυχείς το καλύτερο αποτέλεσμα. Βέβαια, η εμπειρία χρήσης του Nokia 3γίνεται ακόμα πιο εύκολη και απολαυστική χάρη στο προεγκατεστημένο κορυφαίο λειτουργικό Android 7.0 Nougat.

Η μπαταρία του Nokia 3 είναι ενσωματωμένη στη συσκευή, χωρίς δυνατότητα αλλαγής. Η χωρητικότητά της φτάνει στα 2.630 mAh η οποία σε συνδυασμό με τα καλούδια του Nougat, λογικά θα φτάνει για μια ολόκληρη ημέρα μέσης προς υψηλή χρήση. Αυτό βέβαια εξαρτάται αποκλειστικά, από το πως ορίζει ο κάθε ένας από εμάς, την μέση χρήση. Τέλος να πούμε πως η συσκευή έρχεται σε δύο παραλλαγές όσον αφορά τις SIM. Η μία δέχεται μία SIM (Nano-SIM), ενώ η άλλη υποστηρίζει Dual SIM (Nano-SIM, dual stand by).