27 Νοε Κοσμοtechnology: Έρχεται το καινοτόμο smarphone που θα διπλώνει;

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 85 φορές

Οι μέρες που θα αποκαλυφθούν οι πολυαναμενόμενες νέες συσκευές του 2018 δεν αργούν. Όπως ακούγεται έντονα, ένα πρωτοπριακό αναδιπλούμενο μοντέλο πρόκειται να παρουσιάσει και η Samsung. Πρόκειται για το Galaxy X, όπως φημολογείται ότι θα ονομάζεται και θα ανακοινωθεί πιθανότατα στη CES 2018. Η σχετική φημολογία αναπτύχθηκε μετά την εμφάνιση μίας σελίδας υποστήριξης για το προϊόν στην ιστοσελίδα της Samsung, η οποία εμφανίζει ένα smartphone ο κωδικός του οποίου είχε συνδεθεί προηγουμένως με το Galaxy X.

 

Ο πρόεδρος στον τομέα κινητής τηλεφωνίας της Samsung, Koh Dong-jin, επιβεβαίωσε στο παρελθόν ότι η εταιρεία θα λανσάρει ένα αναδιπλούμενο μοντέλο κάποια στιγμή μέσα στο 2018.

 

Εξακολουθούμε να μη γνωρίζουμε πολλά για τη συσκευή, αλλά έχουμε μία πολύ καλή ιδέα πώς θα μπορούσε είναι χάρη στις εικόνες που δημοσιεύθηκαν τον Οκτώβριο από το Κορεατικό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας. Αυτές οι εικόνες εμφανίζουν ένα smartphone με άρθρωση στο κέντρο της οθόνης, που επιτρέπει στη συσκευή να διπλώνει στη μέση. Δεν είναι σαφές εάν το τελικό προϊόν θα μοιάζει με τις εικόνες των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, αλλά τα καλά νέα είναι ότι δε θα χρειαστεί πλέον να περιμένουμε. Αν το Galaxy X πράγματι λανσαριστεί στη φετινή CES, τότε οι απαντήσεις σε πολλές από τις ερωτήσεις μας είναι μόλις λίγες εβδομάδες μακριά.