04 Δεκ Του Cosmou τα άστρα: Από 4/12 έως 10/12

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 97 φορές

ΚΡΙΟΣ: Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα αυτή αναμένεται να έχει ποικιλία συναισθημάτων και καταστάσεων, αφήνοντάς σου όμως μια γλυκιά γεύση. Το πιο σημαντικό για εσένα γεγονός έχει να κάνει με την είσοδο του Άρη στον Σκορπιό το Σάββατο. Η είσοδος αυτή σηματοδοτεί μια περίοδο κατά την οποία θα σου δοθεί  η ευκαιρία να εκφραστείς με δυναμισμό μεν, αλλά θα μπορέσεις να δράσεις και παρασκηνιακά. Αν υπάρχει κάποια υπόθεση που θέλεις να χειριστείς με μυστικότητα και να την προωθήσεις άμεσα καλό είναι να την αναλάβεις μέσα στο διάστημα αυτό. Γενικότερα θα βρίσκεσαι σε καλή διάθεση και το πλανητικό σκηνικό δεν αναμένεται να σου βάλει εμπόδια στην καθημερινότητα.

SOS: Πρέπει να οπλιστείς με υπομονή!

ΤΑΥΡΟΣ: Φίλε μου Ταύρε, την εβδομάδα που έρχεται εκμεταλλεύσου την επιρροή των πλανητών για να διαχειριστείς υποθέσεις που απαιτούν μια μυστικότητα από την πλευρά σου. Είσαι σε θέση να λειτουργήσεις με βάση τη διαίσθησή σου και να ακούσεις το υποσυνείδητό σου. Από εκεί θα έρθουν οι λύσεις που ζητάς. Επίσης, θα έχεις την ανάγκη να στραφείς προς την οικογένειά σου για να αντλήσεις δύναμη ή να βοηθήσεις την ισορροπία να επανέλθει. Παράλληλα, θα υπάρξει δυναμισμός στις κινήσεις σου και θα νιώσεις αυτοπεποίθηση που θα σου χαρίσει αποτελεσματικότητα. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο την Τετάρτη, απαιτεί από την πλευρά σου να κινηθείς με περισσότερη σοβαρότητα στη δουλειά σου.

SOS: Να ντύνεσαι καλά, έχει κρύο!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αγαπητέ μου Δίδυμε, η εβδομάδα θα κυλήσει αρκετά ομαλά και θα έχεις την ψυχολογική ισορροπία που απαιτείται για να διαχειριστείς τις υποχρεώσεις σου όπως πρέπει. Την Τετάρτη ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο θα απαιτήσει από εσένα επιπρόσθετη προσπάθεια για να διαχειριστείς την πίεση της ημέρας. Ίσως κάποια κακή εμπειρία του παρελθόντος να νιώσεις ότι έρχεται στο προσκήνιο του μυαλού σου και σε εμποδίζει να σκεφτείς λογικά ή να πάρεις αποφάσεις που θέλεις. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να πάρεις το χρόνο που χρειάζεσαι προτού κάνεις τις επιλογές σου. Με τον Άρη να μπαίνει στον Σκορπιό από το Σάββατο ξεκινάει μια περίοδος αρκετή ευνοϊκή προκειμένου να δεις σε βάθος κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζεις και να τα επιλύσεις.

SOS: Έχεις ξεχάσει λίγο τους καλούς σου τρόπους ή μου φαίνεται;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγαπητέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα ξεκινάει με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αυτό σημαίνει ότι νιώθεις πολύ έντονα τα συναισθήματα που γεννιούνται μέσα σου, οπότε κατανοείς καλύτερα τα «θέλω» σου και τις ανάγκες σου. Θα έχεις, επίσης, τη δύναμη και την αντοχή που χρειάζεται για να σταθείς δυναμικά απέναντι στις προκλήσεις που θα προκύψουν. Οι οικογενειακές σχέσεις ευνοούνται για αυτό φρόντισε να δείξεις το ενδιαφέρον σου και την στήριξή σου στα δικά σου άτομα. Με τον Άρη να μπαίνει στον Σκορπιό από το Σάββατο ξεκινάει μια περίοδος που θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις υπό πίεση και να χειριστείς δύσκολες καταστάσεις. Αν λοιπόν, υπάρχει κάτι που απαιτεί αποθέματα ενέργειας από εσένα, προγραμμάτισέ το από την ημέρα αυτή και μετά.

SOS: Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!

ΛΕΩΝ: Φίλε μου Λέων, η εβδομάδα αυτή σε φέρνει πιο κοντά στον αισθηματικό σου κόσμο και σε ωθεί να δράσεις σύμφωνα με τη διαίσθησή σου. Για λίγο θα νιώσεις την ανάγκη να στρέψεις το βλέμμα στα αγαπημένα σου πρόσωπα και να ασχοληθείς με περισσότερο ενδιαφέρον με τα προβλήματά τους. Την Πέμπτη και την Παρασκευή που η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου τονίζεται η αισιόδοξη πλευρά σου και η αποφασιστικότητα που έχεις για να κινείσαι. Οπότε, αν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις καλό είναι να τις δρομολογήσεις για αυτές τις ημέρες. Ενώ γενικότερα είσαι ένα ζώδιο με πυγμή και έντονη μαχητικότητα, από το Σάββατο και μετά ξεκινάει μια περίοδος που θα έχεις την ικανότητα να αντέχεις ακόμα περισσότερο πίεση και να ανταπεξέρχεσαι με μεγάλη δύναμη στις προκλήσεις. Αυτό θα οφείλεται στην είσοδο του Άρη στον Σκορπιό.

SOS: Η καλή η γλώσσα όλα τα καταφέρνει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με ένα συναισθηματικό κλίμα που σε κάνει πιο ευαίσθητο στην κριτική και στα λόγια των άλλων, φίλε μου Παρθένε. Την ίδια στιγμή όμως, προβάλει το ανθρώπινο πρόσωπό σου και σε βοηθάει να στηρίξεις τα πρόσωπα που ζητούν την βοήθειά σου. Θα ασχοληθείς με την οικογένειά σου και τη σχέση σου περισσότερο από όσο συνηθίζεις, γιατί αυτό είναι που νιώθεις την ανάγκη να κάνεις. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σε απασχολήσουν περισσότερο από την Τετάρτη και μετά. Την ημέρα αυτή ο Ερμής πραγματοποιεί σύνοδο με τον Κρόνο και σε εμποδίζει να είσαι τόσο επικοινωνιακός όσο θα ήθελες. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι πιο ιδανικές ημέρες για να το επιτύχεις, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Λέοντα.

SOS: Οι δικοί σου άνθρωποι θα σε χρειαστούν… να είσαι έτοιμος!

ΖΥΓΟΣ: Φίλε μου Ζυγέ, η εβδομάδα αυτή σε καλεί να στραφείς με περισσότερο ενδιαφέρον στον συναισθηματικό σου κόσμο. Εκεί βρίσκεται το κλειδί της ισορροπίας που σε κάνει να νιώθεις ικανοποιημένος με την ζωή σου. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει η οικογένεια και ο σύντροφός σου, οπότε διαπιστώνοντας την αξία τους θα προσπαθήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με τα προβλήματα που τους αφορούν. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου αυξάνεται, έτσι ώστε να μπορέσεις να επιτύχεις τους στόχους σου και να στρώσεις το έδαφος για τις μελλοντικές κινήσεις σου. Με τον Άρη να μπαίνει στον Σκορπιό από το Σάββατο, θα νιώσεις τη δύναμή σου να αποκτάει αντοχές, έτσι ώστε να τα βγάζεις πέρα με όποια δυσκολία προκύψει.

SOS: Η ζωή είναι πολύ μικρή… κοίτα να την απολαύσεις και μην μιζεριάζεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή έχει συναίσθημα, τρυφερότητα, αλλά και δυναμισμό. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξεις! Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο την Τετάρτη θα σου δημιουργήσει μια σύγχυση που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία, ειδικά στα επαγγελματικά. Η λογική σκέψη εμποδίζεται και σε κάνει να χάνεις το νόημα των γεγονότων. Έτσι, οι αντιδράσεις δεν έχουν λογικό υπόβαθρο. Διατήρησε τον αυτοέλεγχο και μην ασκείς πίεση στον εαυτό σου, ώστε να ανακτήσεις την ισορροπία σου. Από το Σάββατο και μετά με τον Άρη να μπαίνει στο ζώδιό σου, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για εσένα. Δεν είναι ότι τα προβλήματα παύουν να υπάρχουν, αλλά εσύ νιώθεις πιο δυνατός, πιο σίγουρος και πιο αποφασιστικός.

SOS: Η καλή φιλία δοκιμάζεται πάντα, μην το ξεχάσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλε μου Τοξότη, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις μια σημαντική πρόκληση στα μέσα αυτής της εβδομάδας. Η δύσκολη όψη του Ερμή με τον Κρόνο σου δημιουργεί μια αδυναμία να σκεφτείς ορθολογικά και ξεκάθαρα. Αυτό έχει επέκταση στην συμπεριφορά σου που σε κάνει να εκφράζεσαι με άγχος και παραλογισμό. Για να ελέγξεις τα πράγματα, αρκεί να χαλαρώσεις. Διώξε τις άσχημες σκέψεις, πάρε το χρόνο σου και μην εμπλέκεσαι σε καταστάσεις που δεν πρόκειται να επωφεληθείς, ειδικά στον χώρο της εργασίας σου. Κατά τα άλλα, θα μπορέσεις να έχεις και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου και να αποδείξεις τις αντοχές σου στις απαιτήσεις τις καθημερινότητας.

SOS: Μια παρεξήγηση μπορεί να οδηγήσει σε τρελό καυγά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε μου Αιγόκερε, το σημαντικό γεγονός της εβδομάδας για το ζώδιό σου είναι η σύνοδος που πραγματοποιεί ο Ερμής με τον Κρόνο την Τετάρτη. Σε επηρεάζει περισσότερο από όλους και σου δημιουργεί εμπόδια τόσο στο μυαλό όσο και στην εξωτερική σου συμπεριφορά. Προετοιμάσου για αυτό και λάβε υπόψη σου την συμβουλή αυτή, ώστε να διαχειριστείς την κατάσταση με τον καλύτερο τρόπο. Εφόσον δεν θα είσαι σε θέση να σκεφτείς καθαρά, καλό είναι να αναβάλλεις τις υποχρεώσεις που απαιτούν κάτι τέτοιο. Πάρε τον χρόνο σου όπου χρειάζεται και μην ασκείς επιπρόσθετη πίεση στον εαυτό σου. Κατά τα άλλα, η υπόλοιπη εβδομάδα και ρομαντική θα είναι και θα σε κάνει να νιώσεις δυνατός και δημιουργικός.

SOS: Πολλές φορές είναι καλύτερα να μην απαντάμε καθόλου σε προκλητικά σχόλια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φίλε μου Υδροχόε, με τη Σελήνη στον Καρκίνο από τις αρχές τις εβδομάδας είναι βέβαιο ότι θα βρεις έξυπνους και εφευρετικούς τρόπους για να κάνεις την καθημερινότητά σου, αλλά και την αισθηματική σου ζωή πιο ενδιαφέρουσα και πιο ζωντανή. Οι δικοί σου άνθρωποι θα αποτελέσουν το κέντρο του ενδιαφέροντός σου. Προς το τέλος της εβδομάδας, μπορείς να αναλάβεις δύσκολες υποχρεώσεις που θέλουν αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση. Με τον Άρη να μπαίνει στον Σκορπιό από το Σάββατο, ξεκινάει μια περίοδος που θα καταφέρεις να λύσεις πολλά προβλήματα που σε τριβελίζουν.

SOS: Η ευτυχία κρύβεται στα απλά πράγματα… μείνε λοιπόν ολιγαρκής!

ΙΧΘΕΙΣ: Φίλε μου Ιχθύ, η εβδομάδα αυτή περιλαμβάνει ποικιλία συναισθημάτων και καταστάσεων. Θα έχεις την ευκαιρία να νιώσεις πιο κοντά στο συναίσθημά σου και να εκφράσεις την αγάπη σου στα δικά σου άτομα. Η οικογένεια θα σε απασχολήσει αρκετά, όχι εξαιτίας προβλημάτων, αλλά εξαιτίας της ανάγκης σου να ασχοληθείς με ό,τι την αφορά. Έτσι, θα νιώσεις πιο καλά μέσα σου. Παράλληλα, θα δείξεις ενδιαφέρον και στις προσωπικές σου υποχρεώσεις. Θα θελήσεις να κινηθείς με στόχο να υλοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Από το Σάββατο και μετά που ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό, ξεκινάει με περίοδος με περισσότερη συναισθηματική δύναμη. Αξιοποίησέ την προς όφελός σου.

SOS: Κρατήσου στα πόδια σου, αφού μπορείς!