08 Ιαν Του Cosmou τα άστρα: από 8/1 έως 14/1

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 354 φορές

ΚΡΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα αυτή θα σε φέρει πιο κοντά με τον εσωτερικό σου κόσμο και την πνευματικότητά σου. Θα σε απασχολήσει αρκετά το συναισθηματικό σου υπόβαθρο και τώρα είναι μια καλή στιγμή να κάνεις την αυτοκριτική σου. Με τη Σελήνη να μπαίνει στον Τοξότη από την Παρασκευή να ξέρεις ότι οι ημέρες αυτές θα είναι κατάλληλες για να κινηθείς αισιόδοξα και να πάρεις αποφάσεις που θα φέρουν πρόοδο και εξέλιξη στην ζωή σου. Η τύχη φαίνεται πως θα είναι με το μέρος σου για αυτό φρόντισε να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα προκύψουν και να μην τις προσπεράσεις με διάφορες προφάσεις. Αυτή είναι που θα κάνει και τα κέρδη να αυξάνονται με λιγότερο κόπο.

SOSΕ κούνα και εσύ λίγο το χεράκι σου! Όλα έτοιμα τα θέλεις!

 

ΤΑΥΡΟΣ:

Αγαπητέ μου Ταύρε, η εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να μπαίνει στον Αιγόκερω στις 11, σου δίνει την ευκαιρία να σκεφτείς πιο ορθολογιστικά και πρακτικά. Οι σκέψεις και οι αποφάσεις σου κρύβουν την ανάγκη σου να επεκταθείς, να προοδεύσεις με τον τρόπο που ταιριάζει στην δική σου προσωπικότητα. Για αυτό θα κάνεις συζητήσεις με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι γύρω από καινοτόμες και επαναστατικές ιδέες που έχεις και αφορούν σε μελλοντικά σου σχέδια. Το καλό είναι ότι θα τύχουν αποδοχής από τον περίγυρό σου και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις αισιοδοξία και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Ένα σημαντικό ταξίδι μπορεί να δρομολογηθεί αυτή την εβδομάδα ή ακόμη και να πραγματοποιηθεί.

SOSΔρόμο παίρνεις, δρόμο αφήνεις! Προσοχή στις μετακινήσεις!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αγαπητέ μου Δίδυμε, την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να δώσεις προσοχή για να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτο το ξεκίνημά της. Η Σελήνη στον Ζυγό σου προσφέρει ευνοϊκές επιρροές που σε βοηθούν να χαλιναγωγήσεις τα πάθη σου, να δεις τα πράγματα πιο αντικειμενικά και να διατηρήσεις τον έλεγχο της συμπεριφοράς σου. Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρεις να εξομαλύνεις σχέσεις με τρίτους που το τελευταίο διάστημα περνούσαν κρίση. Είτε είναι ο σύντροφός σου, είτε κάποιο μέλος της οικογένειας, είτε φίλος, είτε συνεργάτης, φρόντισε να ασχοληθείς με τα προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ σας γιατί τώρα έχεις την ευκαιρία να τα διαγράψεις μια και καλή. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω από την Πέμπτη ο λόγος σου έχει βάθος και εκφράζει την γνώση των εμπειριών που είχες μέχρι τώρα. Οπότε θα αποτελέσεις σημαντική βοήθεια στα επαγγελματικά.

SOSΠρόσεχε λίγο το άγχος σου.. όλα θέλουν μέτρο!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η σημαντικότερη επιρροή που θα δεχθείς από το πλανητικό σκηνικό την εβδομάδα αυτή θα προέρχεται από τη Σελήνη στον Σκορπιό. Τη Τρίτη και την Τετάρτη, λοιπόν, φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχολογία σου υπό έλεγχο. Είναι πολύ πιθανό η καχυποψία να σε κουράσει ή να σου βάλει εμπόδια στις σχέσεις σου με τους γύρω σου. Σε αισθηματικό επίπεδο, τονώνει το συναίσθημα και χαρίζει πάθος στη σχέση σου. Ο Ερμής στον Αιγόκερω από την Πέμπτη θα σου δίνει την ευκαιρία για το επόμενο διάστημα να κάνεις σοβαρές συζητήσεις με σιγουριά και αυτοπεποίθηση για τα λεγόμενά σου. Θα είναι πολύ χρήσιμη η επιρροή αυτή για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις.

SOSΜην πιστεύεις και πολύ σε οτιδήποτε ακούς με τη μία!

 

ΛΕΩΝ:

Αγαπητέ μου Λέων, η εβδομάδα αυτή σου χαρίζει σιγουριά, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Είσαι έτοιμος να ακολουθήσεις ένα νέο όραμα που θα σε κάνει να ξεφύγεις από την στασιμότητα και την μονοτονία. Η εμπειρία της ζωής σου θα αποτελέσει σημαντική βάση πάνω στην οποία θα χτίσεις τα σχέδιά σου από εδώ και μπρος. Με τη Σελήνη στον Τοξότη την Παρασκευή και το Σάββατο σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες μέσα από την κοινωνικοποίηση και τα ταξίδια. Φρόντισε να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο ή να κανονίσεις σημαντικές συναντήσεις για τις ημέρες αυτές.

SOSΚάλλιο πέντε και στο χέρι! Μην τα θέλεις όλα δικά σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αγαπητέ μου Παρθένε, η εβδομάδα ξεκινάει με μια σχετική αδράνεια σε όλα τα επίπεδα, καθώς έχεις την τάση να χαλιναγωγήσεις τα πάθη και να ρίξεις τους τόνους. Τα πράγματα τα βλέπεις πιο σφαιρικά και αντικειμενικά για να μην κινδυνεύσεις να φανείς άδικος απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα μπορέσεις να χειριστείς απαιτητικές καταστάσεις με υπομονή και μεγάλη αντοχή. Η επικοινωνία σου βελτιώνεται με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω από την Πέμπτη. Μιλάς με σιγουριά και στρέφεσαι στο μέλλον με μια ματιά πιο μακροπρόθεσμα από ό,τι συνήθως.

SOSΆναψε και πάλι την ερωτική φλόγα που είχες σβηστή εδώ και καιρό και καλά να περάσεις!

 

ΖΥΓΟΣ:

Φίλε μου Ζυγέ, η εβδομάδα ξεκινάει με την Σελήνη να «φιλοξενείται» από το δικό σου ζώδιο. Έχεις καλή διάθεσή απέναντι στους άλλους και θέλεις να σταθείς απέναντί τους με τιμιότητα και ειλικρίνεια. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός για να μην πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Η αρμονία στις σχέσεις σου θα σε απασχολήσει αρκετά, ενώ θα κάνεις σημαντικά βήματα για να την επιτύχεις, ειδικά στα αισθηματικά σου. Καθώς προχωράει η εβδομάδα η αισθηματική ζωή θα γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα. Έχεις την ανάγκη να βρεθείς με τον σύντροφό σου ή να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε έχει συνεπάρει.

SOSΒάλε καινούριους στόχους και κυνήγησέ τους! Φτάνει πια με το παρελθόν!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Φίλε μου Σκορπιέ, η Σελήνη περνάει από το ζώδιό σου την εβδομάδα αυτή εντείνοντας την καχυποψία σου και βγάζοντας στην επιφάνεια βαθύτερα ένστικτα. Βέβαια, το καλό είναι ότι το πείσμα και η θέληση κερδίζουν έδαφος και σε βοηθούν να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά δύσκολες καταστάσεις. Εκεί που θα νομίζεις ότι όλα τελείωσαν όλο και κάτι νέο θα προκύπτει που θα σου δίνει δύναμη να συνεχίζεις με υπομονή και τόλμη. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω την Πέμπτη σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τις μελλοντικές σου επιδιώξεις. Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι και η καριέρα θα βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σου. Είναι περίοδος που μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

SOSΑνανέωσε τον χώρο σου, θα σε βοηθήσει ψυχολογικά!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Φίλε μου Τοξότη, η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά σημαντική για εσένα, καθώς στο τελείωμά της η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αυτό σημαίνει ότι το ελεύθερο πνεύμα που είσαι θα αναζητήσει τρόπο να εκφραστεί. Θα είσαι αρκετά ευχάριστος και φιλικός, πράγμα που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν. Το αφοπλιστικό σου χαμόγελο όχι μόνο θα εξευμενίσει τα πνεύματα, αλλά θα σε κάνει πολύ ευχάριστο και σε αισθηματικό επίπεδο. Θα μπορέσεις να περάσεις καλά, τόσο με φίλους, όσο και με τον σύντροφό σου.

SOSΜην ακούς μόνο την καρδιά σου, άκου και λίγο την λογική!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αγαπητέ μου Αιγόκερε η εβδομάδα αυτή σε κάνει να στρέφεσαι με περισσότερο ενδιαφέρον στην πνευματικότητα στη ζωή σου, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό την Τρίτη και την Τετάρτη. Σε απασχολεί πολύ και στρέφεσαι προς την διερεύνησή της με θέρμη και ενθουσιασμό. Μέσα από εκεί αναζητάς την ουσία της ζωής και τον σκοπό της δικής σου ύπαρξης. Έχεις την ευκαιρία να θέσεις νέες βάσεις και νέους στόχους που θα σε παρακινήσουν να προχωρήσεις σε ό,τι έχει μείνει στάσιμο στη ζωή σου. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου από την Πέμπτη ξεκινάει μια περίοδος που η σκέψη και η επικοινωνία αποκτάει σοβαρότητα. Τα λεγόμενά σου θα έχουν βάρος και θα μπορούν να ασκήσουν τις κατάλληλες επιρροές στα σωστά πρόσωπα. Εκμεταλλεύσου την εύνοια για να επωφεληθείς προσωπικά και επαγγελματικά.

SOSΤι φοβάσαι επιτέλους; Θέλει και λίγο ρίσκο η υπόθεση!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή πρόκειται να σου προσφέρει σημαντική βοήθεια. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω από την Πέμπτη και μετά σηματοδοτείται μια περίοδος ιδιαιτέρως ευνοϊκή για το ζώδιό σου. Θα μπορέσεις να διορθώσεις τα λάθη που έγιναν και να ξαναφέρεις την ηρεμία και την ικανοποίηση στη ζωή σου μέσα από τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν. Στα επαγγελματικά, θα καταφέρεις να δείξεις καλή θέληση και υπομονή, με αποτέλεσμα να φέρεις τα καλύτερα αποτελέσματα στις υποθέσεις που σε απασχολούν. Μπορείς να καταφέρεις αυτό που θέλεις μέσα από συζητήσεις. Έχεις δύναμη στον λόγο σου και πειθώ. Προάσπισε τα συμφέροντά σου στη δουλειά και μην αφήνεις τα λόγια άλλων να σε επηρεάζουν. Διατήρησε την αισιοδοξία σου.

SOSΥπομονή και πίστη! Αυτά και μόνο! Άσε την ηττοπάθεια!

 

ΙΧΘΕΙΣ:

Αγαπητέ μου Ιχθύ, το βλέμμα σου στρέφεται στα επαγγελματικά και τα οικονομικά αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω την Πέμπτη και ξεκινάει μια περίοδος αρκετά σημαντική για την καριέρα σου. Τα σχέδιά σου θα έχουν μακροπρόθεσμη ισχύ, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις μια επιτυχημένη μελλοντική πορεία. Η Σελήνη στον Αιγόκερω από την Κυριακή σε βοηθάει να πάρεις τα μαθήματά σου μέσα από τις δυσκολίες. Μπορεί  να νιώθεις πίεση την στιγμή που τις ζεις, αλλά μόλις καθίσει η σκόνη από την αναταραχή, θα είσαι σε θέση να συνειδητοποιήσεις τις πολύτιμες διδαχές και να τις κάνεις πλέον κτήμα σου. Έτσι κερδίζεις αυτοπεποίθηση και εσωτερική δύναμη.

SOSΌχι στα περιττά έξοδα! Σου αρέσουν αλλά.. κάνε οικονομία!