11 Ιαν Το θέατρο στον κόσμο: "GLENGARRY GLEN ROSS"

Γράφτηκε από την Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 568 φορές

ΛΟΝΔΙΝΟ

GLENGARRY GLEN ROSS

Ο αμερικανός ηθοποιός Christian Slater πρωταγωνιστεί δίπλα σε ένα εκπληκτικό cast όπως ο Robert Glenister, ο Kris Marshall, ο Stanley Townsend και ο Don Warrington στη νέα εκδοχή του Glengarry Glen Ross του David Mamet.  

Το έργο είναι βραβευμένο με Pulitzer και Tony. Σε σκηνοθεσία του Sam Yates, στο Playhouse Theatre. 
Το κλασικό αυτό έργο, ξεκινά τοποθετημένο σε ένα γραφείο τεσσάρων αδίστακτων πωλητών του Σικάγου, οι οποίοι βρίσκονται σε ανταγωνισμό μεταξύ τους για να διατηρήσουν τη δουλειά τους. Καθώς ο χρόνος και η τύχη αρχίζουν να εξαντλούνται, οι ολοένα και πιο απελπισμένοι εργαζόμενοι καταλήγουν να ανταγωνίζονται βίαια ο ένας με τον άλλον καθώς χρησιμοποιούν οποιοδήποτε, ανήθικο, νομικό ή άλλο τρόπο, ώστε να πωλούν τα πιο ανεπιθύμητα ακίνητα σε άδηλους αγοραστές. Σε αυτόν τον κόσμο των υψηλών πονταρισμάτων και της σκληρής πώλησης, το μάντρα είναι απλό: κλείστε τη συμφωνία και κερδίσατε μια Cadillac. Αν τα κάνετε θάλασσα, τελειώσατε. Ψέματα. Απληστία. Διαφθορά- Όλα είναι μέρος της δουλειάς.

Αν δεν θυμάστε την κινηματογραφική μεταφορά του Glengarry Glen Ross το 1992 με τους επίσης αγαπημένους JackLemmonAlPacinoAlecBaldwinKevinSpaceyκαι EdHarris, ευκαιρία να το δείτε τώρα στο σανίδι!Το έργο δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 12 ετών.

The Playhouse Theatre
Northumberland Avenue
London
WC2N 5DE

Εισιτήρια από 39GBP