12 Φεβ Του Cosmou τα άστρα: από 12/2 έως 18/2

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 342 φορές

ΚΡΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα αυτή θα σου δώσει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να στοχεύσεις ψηλά. Η Σελήνη από τον Αιγόκερω στην αρχή της εβδομάδας θα σε βοηθήσει να βάλεις ένα πρακτικό πλάνο εργασιών, έτσι ώστε η εβδομάδα να κυλήσει ομαλά και με ενδιαφέροντα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς. Από την Κυριακή η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου, γεγονός που σε κάνει να λειτουργείς ακόμη πιο μαχητικά και διεκδικητικά. Με τον Ερμή να μπαίνει στους Ιχθείς την ίδια ημέρα η επικοινωνία σου αποκτάει πραότητα και ηρεμία. Καλή θέση για φιλικές συζητήσεις.

SOS: Μην κοιτάς μόνο τον εαυτό σου… γίνεσαι αφόρητος ώρες ώρες!

ΤΑΥΡΟΣ:

Φίλε μου Ταύρε, την εβδομάδα αυτή η φαντασία θα έχει τον πρώτο λόγο και αυτό μπορεί να είναι και επικίνδυνο κάποιες φορές καθώς θα δημιουργείς καταστάσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Έλεγξε την τάση αυτή που σου δίνει η Σελήνη στον Υδροχόο στα μέσα της εβδομάδας, έτσι ώστε να αποφύγεις παρεξηγήσεις και συγκρούσεις. Κάποιες αρνητικές σκέψεις που θα σου δημιουργηθούν κοντά στην Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 15 στον Υδροχόο καλό είναι να τις αντιμετωπίσεις με ψυχικό σθένος. Δημιούργησε τις προϋποθέσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις καλά και θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου.

SOS: Καιρός για νέους έρωτες και αγκαλιές! Φτάνει με τα παλιά!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Φίλε μου Δίδυμε, η Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο στις 15 θα είναι μια κομβική ημέρα για σένα. Θα σου δώσει την ευκαιρία να αναλογιστείς τις ανάγκες σου και να ανασυγκροτηθείς. Μέσα από την σφαίρα της φαντασίας και της δημιουργικότητας θα καταφέρεις να δώσεις ζωή στα σχέδιά σου που αν και μοιάζουν άπιαστα κάποιες φορές, τελικά θα καταφέρεις να τους δώσεις ζωή. Φρόντισε να αφιερώσεις τον χρόνο που χρειάζονται για να μην νιώσεις τελικά ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που προσδοκούσες. Με τον Ερμή στους Ιχθείς από την Κυριακή η σκέψη σου αποκτάει συναίσθημα και θα καταφέρνεις να νιώθεις τους γύρω σου και τα «θέλω» τους.

SOS: Μην χάνεις την πίστη και την ελπίδα σου! Σύμφωνοι;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Φίλε μου Καρκίνε, την εβδομάδα αυτή ο κυβερνήτης σου, η Σελήνη, θα περάσει από θέσεις που θα σου δώσουν την ευκαιρία να βάλεις μια σειρά στις εκκρεμότητές σου, να ανασυγκροτηθείς και να καταστρώσεις νέα σχέδια που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις τις επιδιώξεις που έχεις σε ένα ευρύτερο πλαίσιο. Με την δημιουργικότητα που σου χαρίζει η Σελήνη από τον Υδροχόο την Τετάρτη και την Πέμπτη θα καταφέρεις να βρεις καταπληκτικές εναλλακτικές σε κάποιο ζήτημα που τώρα τελευταία σε παιδεύει πολύ. Ειδικά την Πέμπτη με την Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει.

SOS: Πρέπει να κυνηγήσεις το όνειρό σου τώρα που μπορείς ακόμα!

ΛΕΩΝ:

Αγαπητέ μου Λέων, η εβδομάδα αυτή θα έρθει για να σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη στην ζωή σου ή σε θέματα που νιώθεις ότι έχεις χάσει τον έλεγχο. Η Σελήνη στον Αιγόκερω από το ξεκίνημα της εβδομάδας θα σου δώσει αυτογνωσία και θα σε βοηθήσει να διαπιστώσεις πολλά πράγματα γύρω από την παρούσα κατάσταση. Η εμπειρία και η σοφία του παρελθόντος θα σε καθοδηγήσουν στις αποφάσεις που θα πάρεις. Στα επαγγελματικά αναμένεται να τα πας αρκετά καλά, καθώς οι φιλοδοξίες που έχεις είναι αυτές που θα σε δραστηριοποιήσουν και που τελικά θα σε κάνουν να επιτύχεις τα περισσότερα από αυτά που θέλεις.

SOS: Όλοι αξίζουμε μια δεύτερη ευκαιρία.. σωστά;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Φίλε μου Παρθένε, η εβδομάδα αυτή στρέφει το ενδιαφέρον σου στο τομέα της διανόησης, της επέκτασης και του σχεδιασμού. Είναι εβδομάδα που μπορείς να κάνεις συζητήσεις με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι έτσι ώστε να σε βοηθήσουν να καταστρώσεις τα πλάνα σου και να πάρεις αποφάσεις. Η Έκλειψη Ηλίου την Πέμπτη στον Υδροχόο, θα σε κάνει να διαπιστώσεις αρκετά πράγματα προσεγγίζοντάς τα από μια άλλη πλευρά, πιο επαναστατική. Οι αλλαγές έρχονται σιγά σιγά, γιατί απλά έφτασε ο κατάλληλος καιρός. Πλέον όλα αυτά που σε κάνουν αγχώνουν θα τακτοποιηθούν αρκεί να κινηθείς άμεσα και με αυτοπεποίθηση.

SOS: Μην κάνεις ανυπόστατα σενάρια! Γίνε λίγο πιο ρεαλιστής!

ΖΥΓΟΣ:

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η εβδομάδα αυτή θα σημαδευτεί από δύο σημαντικά γεγονότα. Από την μία, θα πραγματοποιηθεί Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο την Πέμπτη, η οποία θα φέρει ανακατατάξεις στην ζωή σου. Αυτές θα προέλθουν κυρίως από διαπιστώσεις δικές σου και πλέον θα συνειδητοποιήσεις ότι έχεις ανάγκη να φέρεις τα πράγματα σε τέτοια κατάσταση ώστε να μην στερείσαι της ελευθερίας σου. Ο,τιδήποτε σε περιορίζει και σε κάνει να ασφυκτιάς θα αρχίσει να απομακρύνεται σιγά σιγά. Από την άλλη, η Κυριακή με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς, δίνει μια πιο συναισθηματική επικοινωνία και σκέψη. Είναι περίοδος αποκατάστασης των άσχημων σχέσεων που μπορεί να έχεις.

SOS: Πρόσεξε κάποια νεύρα και καυγάδες αυτές τις μέρες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Φίλε μου Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή αναμένεται να έχει αρκετές αλλαγές και εξελίξεις. Από τη μια τα δεδομένα αλλάζουν, ενώ από την άλλη θα νιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς για να οργανώσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Τώρα θα έχεις την αυτοπεποίθηση και την διάθεση να ασχοληθείς με τα σχέδιά σου και μάλιστα με το πείσμα που σε διαθέτει δεν θα σταματήσεις αν δεν φτάσεις εκεί που στοχεύεις. Η Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο από την Πέμπτη θα φέρει αλλαγές, οι οποίες θα λειτουργήσουν καταλυτικά στο να επιτύχεις τα όνειρά σου. Φρόντισε να περιορίσεις την επαναστατική στάση που ξυπνάει μέσα σου η θέση αυτή.

SOS: Μην φοβηθείς καμία αλλαγή που πρόκειται να έρθει!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Φίλε μουΤοξότη, ευχάριστα τα νέα για εσένα αυτή την εβδομάδα. Ετοιμάσου για ανατροπές και αλλαγές που θα φέρει η Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο. Οι ημέρες αυτές θα χρειαστούν υπομονή και αυτοκυριαρχία. Οι ανακατατάξεις θα κριθούν από το τελικό αποτέλεσμα. Για αυτό μην βιαστείς να σχηματίσεις την άποψή σου. Από την Κυριακή και μετά ο τομέας της επικοινωνίας αποκτάει άλλη χροιά, καθώς ο Ερμής αλλάζει θέση και μπαίνει στους Ιχθείς. Τώρα σε προβληματίζουν οι ανάγκες των γύρω σου και στέκεσαι πιο προβληματισμένος στις εξελίξεις που σε περιβάλλουν. Ο λόγος σου ηρεμεί και αποφεύγεις τις συγκρούσεις.

SOS: Βγες και λίγο έξω βρε παιδάκι μου! Τι έχεις πάθει;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Φίλε μου Αιγόκερε, η εβδομάδα ξεκινάει με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου. Το συναίσθημά σου, λοιπόν, ταυτίζεται με τα στοιχεία του χαρακτήρα σου. Αναζητάς την τάξη στην ζωή σου και επιθυμείς να αποκαταστήσεις τα πράγματα, ειδικά στα επαγγελματικά. Η συνειδητοποίηση της πραγματικότητας θα σε βοηθήσει να κινηθείς σωστά και αποτελεσματικά. Η εμπειρία αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχό σου και για να δραστηριοποιηθείς, αλλά και για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Θα καταφέρεις, επίσης, να αντιμετωπίσεις με σιγουριά, σταθερότητα και βαθιά υπευθυνότητα περίπλοκες και απαιτητικές καταστάσεις.

SOS: Μήπως βαριέσαι λίγο περισσότερο αυτές τις μέρες; Και δεν μπήκε ακόμα και η Άνοιξη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή μπορεί να φανεί εξαιρετικά ευεργετική για τα σχέδιά σου σε όλους τους τομείς, αρκεί να κινητοποιηθείς κατάλληλα. Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου θα συνειδητοποιήσεις ότι κάποια πράγματα που δεν λειτουργούν πια στη ζωή σου θα πρέπει να πάψουν να υπάρχουν και να απομακρυνθούν οριστικά. Επομένως, από την Πέμπτη και μετά ξεκινάει μια φάση στη ζωή σου που πρέπει να αναπροσαρμόσεις τα πράγματα και να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζονται. Πρόσωπα και καταστάσεις που σε κούρασαν απελπιστικά, τώρα ήρθε η στιγμή να πάψουν να υφίστανται χωρίς δεύτερη σκέψη. Αισθηματικά, είναι μια περίοδος καλή για να θέσεις νέες βάσεις και να κάνεις ξεκαθαρίσματα.

SOS: Πρέπει να λύσεις όλες τις παρεξηγήσεις που εκκρεμούν με τους φίλους σου!

ΙΧΘΕΙΣ:

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με ορθολογισμό και τάξη, αλλά το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της είναι οι αλλαγές που θα προκύψουν, γιατί ήρθε η στιγμή να προκύψουν! Με λίγα λόγια, κάθε κατάσταση που από καιρό σε έχει κουράσει ή που εδώ και καιρό βρίσκεται σε οριακή θέση, τώρα θα δεις να προκύπτουν κάποιες αλλαγές. Η Έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο θα σε κάνει να δεις τα πράγματα από μια διαφορετική σκοπιά. Τώρα η αλλαγή δεν σε φοβίζει, απεναντίας την επιζητάς για να επανακτήσεις την ισορροπία στη ζωή σου. Συγκράτησε την αντίδρασή σου, σκέψου καλά και έπειτα πράξε.

SOS: Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και μην ανησυχείς για τίποτα!