16 Απρ Του Cosmou τα άστρα: από 16/4 έως 22/4

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 220 φορές

ΚΡΙΟΣ: Αγαπητέ μου Κριέ, μια νέα εβδομάδα μπαίνει και μια νέα αρχή σε περιμένει. Με λίγη τύχη και λίγη θέληση θα μπορέσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Η διάθεση θα είναι εμφανώς αλλαγμένη, καθώς η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου στις 16, σε ωθεί να σκεφτείς νέα σχέδια, να κυνηγήσεις νέα όνειρα και γενικότερα να βάλεις πλώρη για «νέα ταξίδια»! Συνοδοιπόρος και βοηθός θα είναι ο Ερμής, ο οποίος επιστρέφει σε ορθή πορεία την Δευτέρα, κάνοντας την σκέψη σου πιο ξεκάθαρη και την επικοινωνία σου πιο άμεση.

SOS: Δύσκολη η μοναξιά… βγες έξω και διασκέδασε!

ΤΑΥΡΟΣ: Φίλε μου Ταύρε, ο Ήλιος παραμένει στον Κριό μέχρι και τις 20 του μήνα, οπότε από το Σάββατο περνάει στο ζώδιό σου. Με την αλλαγή αυτή θα νιώσεις πιο ισορροπημένος και σε ουσιαστική επαφή με τον πυρήνα της ύπαρξής σου. Απελευθερώνεσαι από τύπους και δεσμεύσεις, ενώ παράλληλα η ένταση που σε διακατείχε υποχωρεί εμφανώς. Απόλαυσε πιο ουσιαστικές επαφές με τους γύρω σου, μίλα με ειλικρίνεια και ευθύτητα και κέρδισε την εύνοια των προσώπων που σε περιστοιχίζουν με την θέρμη που εκπέμπεις.

SOS: Τώρα που ήρθε η Άνοιξη, μήπως να ξεκινήσεις καμιά δίαιτα;

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φίλε μου Δίδυμε, την εβδομάδα αυτή το σκηνικό αλλάζει και νέος αέρας φυσάει στη ζωή σου. Είσαι σε θέση να κάνεις νέα όνειρα και να επιχειρήσεις μεγάλες αλλαγές. Βλέπεις, είναι η Νέα Σελήνη στον Κριό, που φέρνει καινούρια πράγματα και σε κάνει να φαίνεσαι ανυπόμονος μπροστά στις εξελίξεις. Πάρε δύναμη από την αυξημένη ενέργεια που χαρίζει το πλανητικό σκηνικό και δώσε ώθηση στα σχέδιά σου. Δεν είναι ώρα να δειλιάσεις. Φέρσου με ειλικρίνεια και πάθος αν θέλεις να κερδίσεις κάτι που ονειρεύεσαι καιρό τώρα.

SOS: Τίποτα δεν είναι πιο ευεργετικό από έναν πιστό φίλο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε μου Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή έρχεται για να φέρει αισιοδοξία, δυναμισμό και πάθος. Αν η προηγούμενη περίοδος ήταν κάπως υποτονική, αδιάφορη ή προχωρούσε «μετ’ εμποδίων» τις ημέρες αυτές πρόκειται να νιώσεις τόσο καλά μέσα σου που θα είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις κάθε εμπόδιο. Η αυτοπεποίθηση γίνεται πιο έντονη και καταφέρνεις να διαχειριστείς δύσκολες και περίπλοκες καταστάσεις. Είναι ιδανικές ημέρες για να κάνεις συζητήσεις, να δώσεις ώθηση σε σχέδια, να βγεις από το καβούκι σου και να κάνεις μια νέα αρχή με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Κριό στις 16.

SOS: Πρόσεχε λίγο τον εαυτό σου! Ξεκούραση και καλός ύπνος!

ΛΕΩΝ: Φίλε μου Λέων, η εβδομάδα αυτή αναμένεται άκρως δημιουργική, ευχάριστη και εποικοδομητική. Με τον Ήλιο να κινείται στον Κριό μέχρι και τις 20 του μήνα, έχεις για λίγο ακόμη την ευκαιρία να διεκδικήσει με πάθος αυτό που ονειρεύεσαι ή αυτό που πιστεύεις ότι δικαιούσαι. Έτσι, σε επαγγελματικό επίπεδο, αξίζει να πάρεις τα ρίσκα σου. Με τον Ήλιο να περνάει στον Ταύρο το Σαββατοκύριακο, θα έχεις την τάση να ασχοληθείς περισσότερο με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και να οργανώσεις καλύτερα τα οικονομικά σου.

SOS: Ώρα για ταξιδάκι και διάλειμμα! Θα σου κάνει πολύ καλό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλε μου Παρθένε, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα αυτή στον Κριό θα σε κάνει να δεις τις καταστάσεις στη ζωή σου με περισσότερη αισιοδοξία και μεγαλύτερη ορμητικότητα. Ο δυναμισμός που θα σε διακατέχει θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μέσα σου και να δώσεις λύσεις σε προβληματισμούς που σε ταλαιπωρούσαν ιδιαιτέρως το τελευταίο διάστημα. Το Σαββατοκύριακο, ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο, γεγονός που σε κάνει να στραφείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις με περισσότερο ενδιαφέρον επιδιώκοντας την πολυπόθητη αρμονία.

SOS: Πολλή ζήλεια τριγύρω σου βρε πουλάκι μου…

ΖΥΓΟΣ: Φίλε μου Ζυγέ, με τον Ήλιο στον Κριό μέχρι τις 20 του μήνα θα χρειαστεί να αξιοποιήσεις τον δυναμισμό σου προκειμένου να προχωρήσεις με τα σχέδια που έχεις. Έχεις την επιλογή να πράξεις άμεσα, ειδάλλως οι εξελίξεις που επιδιώκεις θα καθυστερήσουν κι άλλο. Φρόντισε μόνο να μην είσαι παρορμητικός και να σκέφτεσαι καλά προτού αποφασίσεις. Η ισορροπία είναι πάντα το ζητούμενο. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι και τις 24, οι σχέσεις θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Είναι η σωστή εποχή για να «τα βρεις» με πρόσωπα που έχεις ψυχρανθεί και έχεις κρατήσει αποστάσεις, είτε πρόκειται για προσωπικές υποθέσεις, είτε για δουλειά.

SOS:Ο επιμένων νικά! Μην τα παρατάς! Σύμφωνοι;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φίλε μου Σκορπιέ, η τάση της εβδομάδας είναι ελπιδοφόρα και θα σε κάνει να δεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Κριό, βοηθώντας σε να διεκδικήσεις ό,τι σου ανήκει. Η σκέψη αποκτάει σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Παράλληλα, τη Δευτέρα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Κριό, πράγμα που σου δίνει την αίσθηση ότι ένας νέος κύκλος ξεκινάει, με πολλή ενέργεια, κέφι, ενθουσιασμό και σιγουριά. Θα έχεις την ενέργεια που χρειάζεσαι για να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου, να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις και να ξεπεράσεις ο,τιδήποτε σε κάνει να νιώθεις μπερδεμένος και απογοητευμένος.

SOS: Όλα πρέπει να γίνουν με την σειρά! Μην βιάζεσαι!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλε μου Τοξότη, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ξεκίνημα της εβδομάδας στον Κριό, σου φτιάχνει τη διάθεση και θα σε κάνει να δεις τις ευκαιρίες που ζητάς. Ο φόβος υποχωρεί και είσαι σε θέση να κυνηγήσεις αυτό που ζητάς. Με τον Ήλιο στον Κριό μέχρι τις 20, έχεις αυτοπεποίθηση, σιγουριά και δυναμισμό για να κάνεις ό,τι απαιτείται από το καθημερινό σου πρόγραμμα. Είναι καλή εποχή για να κλείσεις συμφωνίες, να ολοκληρώσεις καταστάσεις και σχέσεις που δεν προχωρούν και να κάνεις το μεγάλο βήμα, όποιο και αν είναι αυτό για εσένα.

SOS: Κάλλιο πέντε και στο χέρι! Σωστά;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε μου Αιγόκερε, με τον Ήλιο στον Κριό μέχρι και την Παρασκευή θα μπορέσεις να επιλύσεις δυναμικά τις υποθέσεις που εκκρεμούν, αλλά θα χρειαστεί να ελέγξεις τον εκνευρισμό και τον παρορμητισμό σου. Με τον Δία να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σου θα πρέπει να δείξεις υπομονή και να μην βιάζεσαι σε κάποιες καταστάσεις που θα προκύψουν. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 16 σου δίνει πάθος και όρεξη να ξεκινήσεις από την αρχή στον τομέα που το έχεις ανάγκη.

SOS: Μην πηγαίνεις κόντρα σε ανθρώπους που θέλουν το καλό σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φίλε μου Υδροχόε, μια νέα εβδομάδα ξεκινάει και μαζί με αυτήν έρχονται καινούρια πράγματα. Η Νέα Σελήνη στις 16 του μήνα στον Κριό, ενεργοποιεί τον δυναμισμό και το πάθος σου. Το χαμόγελο και η αισιοδοξία γυρίζει και πάλι και καταφέρνεις να δεις το μέλλον με πιο φωτεινά χρώματα. Κάνε σχέδια, ονειρέψου και δρομολόγησε όλες εκείνες τις εξελίξεις που θέλεις να φέρεις στην ζωή σου.

SOS: Το να δείχνεις κατανόηση είναι ευλογία! Κράτα το στο μυαλό σου!

ΙΧΘΕΙΣ: Φίλε μου Ιχθύ, ο ανάδρομος Δίας στον Σκορπιό σε επηρεάζει αρκετά κάνοντάς σε να νιώθεις λιγότερο τυχερός, ενώ κάποιες υποθέσεις σου βρίσκονται «στον πάγο». Η εβδομάδα αυτή θα σου δώσει την ευκαιρία να χαμογελάσεις και πάλι και να θέσεις σε ενεργοποίηση κάποια σχέδια. Μπορείς να κλείσεις τους κύκλους που πρέπει, γιατί είσαι έτοιμος να κάνεις μια νέα αρχή, με ορμητικότητα, ειλικρίνεια και ρίσκο. Είναι η Νέα Σελήνη στον Κριό τη Δευτέρα που σου αναπτερώνει το πεσμένο σου ηθικό.

SOS: Μήπως είναι καιρός να κοιτάξεις λίγο και τον εαυτό σου;