14 Μαϊ Του Cosmou τα άστρα: Από 14/5 έως 20/5

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 897 φορές

ΚΡΙΟΣ:

Φίλε μου Κριέ, την εβδομάδα αυτή ο κυβερνήτης σου, Άρης, εισέρχεται στον Υδροχόο και σε κάνει να δεις με άλλο μάτι τις φιλίες και τις ομάδες, οποιασδήποτε δραστηριότητας είσαι μέλος. Θα υπάρξουν ανακατατάξεις και απότομες αλλαγές που είναι πιθανό να σε πιάσουν εξ απήνης. Φρόντισε να είσαι πιο προσεκτικός με τις φιλίες σου και να μην τραβάς τις καταστάσεις στα άκρα. Από την άλλη, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες με τη συμβολή ενός προσώπου που θα σου δείξει έναν εντελώς καινούριο κόσμο!

SOS: Μεγάλο πράγμα να είναι κάποιος ειλικρινής…

ΤΑΥΡΟΣ:

Φίλε μου Ταύρε, η χρονική αυτή περίοδος είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα είτε αυτά αφορούν την προσωπική σου ζωή, είτε την επαγγελματική, είτε την κοινωνική. Τα συναισθήματα και οι ευαισθησίες σου επηρεάζουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις γύρω σου και σε ωθούν να κάνεις σχέδια με μια πιο μακροχρόνια πνοή. Επιδιώκεις τις νέες εμπειρίες, έτσι ώστε να νιώσεις τον ενθουσιασμό που τις συνοδεύουν. Αυτή είναι μια νέα εποχή που η ελευθερία και η ανεξαρτησία σου δεν θα βρίσκονται πια υπό διαπραγμάτευση!

SOS: Χρειάζεσαι επειγόντως ξεκούραση!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Φίλε μου Δίδυμε, εκμεταλλεύσου τις ημέρες αυτές για να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα. Επιδίωξε την επαφή σου με πρόσωπα που θα μπορέσουν να σου δώσουν την βοήθεια που αναζητάς. Η γοητεία σου γίνεται πιο έντονη και λειτουργεί βοηθητικά για να πλησιάσεις τους άλλους και να τους πείσεις για τις ιδέες σου.  Θα έχεις εξαιρετική βοήθεια στα εργασιακά σου, για αυτό μην μένεις άπραγος σε καταστάσεις που χρειάζονται δραστηριοποίηση.

SOS: Ένας φίλος ήρθε απόψε απ’ τα παλιά με πολλές αναμνήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Φίλε μου Καρκίνε, αυτές τις μέρες θα δεις διαφορετικά τις παρέες και τους φίλους που σε περιβάλλουν. Ίσως νιώθεις ότι η κοινωνική σου ζωή έχει πέσει σε τέλμα και αναζητάς νέα πρόσωπα που θα σου φέρουν φρέσκες ιδέες ή θα σε κάνουν να νιώσεις νέα συναισθήματα. Μέχρι τις 19 του μήνα οι επαφές σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο χαρακτηρίζονται από πολύ καλή επικοινωνία, αισιοδοξία και αυθορμητισμό. Συνέχισε να είσαι υπομονετικός με τις προσπάθειές σου, καθώς ο ανάδρομος Δίας στον Σκορπιό δεν διευκολύνει τις εξελίξεις.

SOS: Μην ξεχνάς τα λάθη που έκανες στο παρελθόν!

ΛΕΩΝ:

Φίλε μου Λέων, η περίοδος είναι ιδανική για να δώσεις βαρύτητα στις σχέσεις σου, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και νέοι κανόνες θα διέπουν τις σχέσεις σου με τους γύρω σου. Αξιοποίησε το διάστημα αυτό και ετοιμάσου να καλωσορίσεις μια νέα πραγματικότητα. Η ταυτόχρονη είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο θα σε κάνει να νιώσεις ανυπομονησία για να αλλάξεις τα πράγματα που σε ενοχλούν και να δώσεις την ώθηση για μεγάλες αλλαγές.

SOS: Κάνε μια μεγάλη αγκαλιά στους δικούς σου! Θα σου κάνει καλό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Μέχρι τις 19 εννοούνται υποθέσεις που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τη γνώση, τα ταξίδια και τις νέες γνωριμίες. Φυσάει αέρας αλλαγής και μπορείς να ετοιμαστείς για να γράψεις τις νέες σελίδες του προσωπικού σου διηγήματος. Οι συνεργασίες και οι νέες συμφωνίες θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις την καριέρα σου και να βάλεις μπροστά σχέδια που έχεις και μέχρι τώρα δεν βρήκες την κατάλληλη ευκαιρία για να εφαρμόσεις. Στα αισθηματικά υπάρχει κέφι, θετική διάθεση και πλούσιο συναίσθημα. Από την Τετάρτη και μετά οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αυξάνονται.

SOS: Ένας δικός σου άνθρωπος θα χρειαστεί την βοήθειά σου!

ΖΥΓΟΣ:

Φίλε μου Ζυγέ, η εβδομάδα αυτή θα κυλήσει πολύ όμορφα για την αισθηματική σου ζωή και θα σου χαρίσει έναν ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Με το τρίγωνο που πραγματοποιεί ο Ερμής με τον Κρόνο την Παρασκευή θα καταφέρεις να μιλήσεις ή να εκφράσεις με κάποιον τρόπο συναισθήματα και αγωνίες που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα και να απαλλαγείς από ένα μεγάλο άγχος. Με τον Άρη να περνάει στον Υδροχόο στις 16, αποκτάς ενέργεια και δημιουργικότητα για να κατακτήσεις αυτό που θέλεις στην προσωπική ζωή ή να εκφράσεις την εγκλωβισμένη δημιουργικότητά σου.

SOS: Ετοίμασε βαλίτσα γιατί έχεις πολύ δρόμο να κάνεις! Καλά να περάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή είναι γεμάτη αντιφατικές γεύσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις τις ποικίλες πλευρές της ζωής. Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο στις 16 αυξάνει τις απαιτήσεις και την πίεση που υπάρχει γύρω σου. Χρειάζεσαι το πείσμα σου περισσότερο από ποτέ προκειμένου να σταθείς όρθιος και να ολοκληρώσεις τις υποθέσεις σου. Από την άλλη, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο στις 15 θα είναι η εκκίνηση μιας περιόδου μεγάλων αλλαγών. Ίσως κάποιες από αυτές να μην τις περιμένεις, ενώ άλλες αποτελούν κρυφές προσδοκίες που πλέον θα πάρουν «σάρκα και οστά»!

SOS: Καμιά φορά η λύση στο πρόβλημά μας είναι… δίπλα μας!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αγαπητέ μου Τοξότη, με τον Ερμή να κινείται στον Ταύρο μέχρι το τέλος του μήνα, θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις θέματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, με συζητήσεις γύρω από φλέγοντα θέματα, συμφωνίες που αφορούν σε οικονομικές εκκρεμότητες ή ζητήματα. Η σταθεροποίηση αυτή θα σε απαλλάξει από το άγχος που συνοδεύει η μέχρι τώρα ρευστή κατάσταση. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους μέχρι τις 19 συνεχίζει να επηρεάζει θετικά την αισθηματική σου ζωή, βελτιώνοντας οποιαδήποτε ελαττωματική κατάσταση υφίσταται σε αυτήν.

SOS: Μην κρίνεις τόσο εύκολα τους άλλους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, αναμένεται να σε ταράξει ευχάριστα κάνοντας την αισθηματική σου ζωή πιο ζωντανή, γεμάτη εκπλήξεις και αλλαγές. Με τον Ερμή στον Ταύρο από τις 13 του μήνα θα είσαι σε θέση να συζητήσεις ο,τιδήποτε σε απασχολεί με τους άμεσα ενδιαφερόμενους και να καταφέρεις να αποκομίσεις εξαιρετικά αποτελέσματα που θα σε γεμίσουν χαρά και θα σε κάνουν να ελπίζεις για το μέλλον. Η έμπνευση και η προσωπική ελευθερία θα έχει ιδιαίτερο ρόλο τις ημέρες αυτές στη ζωή σου κάνοντάς σε και πιο δημιουργικό.

SOS: Μην αφήνεις παλιούς λογαριασμούς ανοιχτούς! Τακτοποίησέ τους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Ευχάριστες οι προβλέψεις φίλε μου Υδροχόε! Ο κυβερνήτης σου Ουρανός περνάει στον Ταύρο στις 15, γεγονός που θα φέρει τα πάνω-κάτω στην ζωή σου. Θέλεις να αλλάξεις σπίτι, διακόσμηση, μαλλιά, παρέες, δουλειά, συνήθειες; Όχι, όχι δεν έχεις τρελαθεί! Είναι ο Ουρανός που από τη νέα του θέση σε θέτει σε εγρήγορση και σε ωθεί να αλλάξεις και να εξελίξεις τη ζωή σου. Το καλό είναι ότι όλο αυτό θα γίνει με μια θετική διάθεση, χαλαρότητα και ηρεμία. Απόλαυσε τα δώρα του σύμπαντος και καλωσόρισε ό,τι νέο φέρνει στη ζωή σου!

SOS: Ο εαυτός σου είναι αυτός που θέλει φροντίδα και προσοχή! Όχι οι άλλοι!

ΙΧΘΕΙΣ:

Αγαπητέ μου Ιχθύ, τα νέα είναι ευχάριστα και απλά! Ο Ερμής με την είσοδό του στον Ταύρο στις 13 σε βοηθάει μέσω της κάθε είδους επικοινωνίας να βγεις κερδισμένος! Είτε διαπραγματεύεσαι για τη δουλειά, είτε διεκδικείς καλύτερες συνθήκες σε αυτήν, είτε προσπαθείς να αλλάξεις τη σχέση σου προς το καλύτερο, τα αποτελέσματα μιας συζήτησης θα είναι θετικά για εσένα! Επίσης, θα έχεις τη χαρά να σταθεροποιήσεις μια νέα σχέση ή μια νέα φιλία που μόλις δημιουργήθηκε.

SOS: Εκτός από τις υποχρεώσεις, πρέπει να κοιτάξεις λίγο και εσένα, σωστά;