11 Ιουν Του Cosmou τα άστρα: από 11/6 έως 17/6

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 356 φορές

ΚΡΙΟΣ:

Φίλε μου Κριέ, η εβδομάδα που έρχεται έχει ποικιλία συναισθημάτων και εναλλαγές καταστάσεων. Με την Σελήνη στους Διδύμους από την Τρίτη θα μπορέσεις να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με τους γύρω και να επηρεάσεις με τον λόγο σου τα κατάλληλα άτομα. Μάλιστα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο αυτό στις 13 μπορείς να θέσεις τις βάσεις για πιο μακροπρόθεσμα σχέδια. Η προσοχή σου, ωστόσο, θα πρέπει να είναι αυξημένη το Σάββατο, καθώς ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο σε κάνει να νιώθεις πικρία και απογοήτευση για όσα δεν έχεις καταφέρει ακόμη.

SOS: Μην το παρακάνεις με την γυμναστική και τις δίαιτες! Όλα με μέτρο!

ΤΑΥΡΟΣ:

Φίλε μου Ταύρε, η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με μια ανάγκη για να επεκταθείς, ψάχνοντας τις κατάλληλες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να το πραγματοποιήσεις. Είναι η Σελήνη που πραγματοποιεί αντίθεση με τον Δία και κάνει την ανάγκη σου για ελευθερία να εκφράζεται απόλυτα και χωρίς καλλωπισμούς. Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Καρκίνο στις 12 τα συναισθήματα και οι σκέψεις διαπλέκονται, οπότε μην απορείς για την σύγχυση που νιώθεις. Δώσε χρόνο και χώρο στον εαυτό σου να έρθει πιο κοντά με την συναισθηματική σου πλευρά. Η τρυφερότητα στον λόγο σε κάνει πιο ανθρώπινο και σε βοηθάει ιδιαίτερα στα προσωπικά σου.

SOS: Μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις με λόγια… κάνε τα λόγια πράξεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Φίλε μου Δίδυμε, η εβδομάδα αυτή είναι γεμάτη ευκαιρίες και δυνατότητες. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Τετάρτη στο ζώδιό σου σε θέτει σε κίνηση και σου λέει «ναι» στα καινούρια σου σχέδια, σε ένα νέο ξεκίνημα, είτε έχει να κάνει με την προσωπική σου ζωή, είτε με την επαγγελματική. Τώρα μπορείς να πάρεις αποφάσεις και να πάψεις να αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ δύο επιλογών. Η εξαιρετική αλληλεπίδραση με το περιβάλλον σου θα είναι πολύ χρήσιμη για να ελιχθείς στις δυσκολίες. Λίγη προσοχή στα τέλη της εβδομάδας, γιατί ο Ερμής σε αντίθεση με τον Κρόνο, φρενάρει τα «θέλω» σου και σε γεμίζει φόβους και ανασφάλειες.

SOS: Μπορείς να κάνεις εντύπωση με απλά πράγματα, όχι με πολύπλοκα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Φίλε μου Καρκίνε, η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ έντονη συναισθηματικά για εσένα! Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται την Τετάρτη στους Διδύμους, ένα αστρολογικό γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για εσένα. Σου δίνει την δυνατότητα να δεις και τις δυο πλευρές του νομίσματος, κάνοντάς σε να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα πιο σφαιρικά. Επίσης, σηματοδοτεί μια περίοδο που μπορείς να πειραματιστείς και να επεκταθείς. Οι λύσεις θα είναι στο «τσεπάκι» σου, οπότε μπορείς να εκμεταλλευτείς την ικανότητα αυτή σε επαγγελματικό επίπεδο για να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν ιδιαιτέρως.

SOS: Πολύ ζηλιάρης έχεις γίνει τώρα τελευταία… μαζέψου!

ΛΕΩΝ:

Αγαπητέ μου Λέων, η εβδομάδα αυτή έχει τόσα θετικά να σου φέρει! Το πιο σημαντικό είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, κάνοντάς σε πιο τρυφερό και ανθρώπινο. Μια παιχνιδιάρικη διάθεση σε κάνει πιο αποδεκτό από τους γύρω σου και έτσι μπορεί κανείς να σου συγχωρέσει και πιο «μεγάλα λάθη»… Στα αισθηματικά μπορείς να καθηλώσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να σπείρεις τον ενθουσιασμό. Είναι καλή εβδομάδα για να διασκεδάσεις με όλη σου την ψυχή και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Την Παρασκευή η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό σε κάνει να νιώθεις κάποια δυσαρέσκεια όσον αφορά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έλεγξέ το! Ας μην σε καταβάλει!

SOS: Η ζωή σου έχει γίνει ένα like.. να το κοιτάξεις λίγο σε παρακαλώ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Φίλε μου Παρθένε, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους αυτή την εβδομάδα, θα σου χαρίσει τη δυνατότητα να δεις σφαιρικά μια κατάσταση που σε αφορά άμεσα. Μπορείς να εξετάσεις όλες τις πτυχές, να πειραματιστείς και έτσι να καταλήξεις στην τελική σου απόφαση, χωρίς αμφιταλαντεύσεις και δεύτερες σκέψεις. Η επικοινωνία με τους γύρω σου διευκολύνεται, οπότε τα θέματα λύνονται άμεσα, έξυπνα και χωρίς συναισθηματική ταλαιπωρία.

SOS: Όλα είναι θέμα γούστου! Του καλού όμως ε;

ΖΥΓΟΣ:

Φίλε μου Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13 δίνει άφθονες ιδέες που καλό είναι να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο. Φρόντισε να ζυγίσεις τις επιλογές σου και να διακρίνεις το επιθυμητό από το πρέπον. Μέσα από την κατάλληλη επικοινωνία μπορείς να επιτύχεις σημαντικά βήματα προόδου σε θέματα που σε απασχολούν και σε αφορούν άμεσα. Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να παραμείνεις σε εγρήγορση και συχνές εναλλαγές, καθώς τα ίδια και τα ίδια σε κάνουν να βαριέσαι. Η πρόκληση, το κάτι διαφορετικό αναμένεται να είναι μέρος του προγράμματος. Φρόντισε να το χαρείς!

SOS: Όταν δίνουμε συμβουλές σε άλλους να μην κάνουν κάτι, δεν κάνουμε τα ίδια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Φίλε μου Σκορπιέ, η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο την Τρίτη ευνοεί πολύ την αισθηματική σου ζωή, κάνοντας το συναίσθημα πιο γεμάτο και βαθύ. Μια ρομαντική επικοινωνία με τον σύντροφό σου δίνει νέο αέρα στη σχέση. Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου από την Πέμπτη, η συναισθηματική σου κατάσταση γίνεται πιο ευαίσθητη, πράγμα που μπορεί να σε κάνει πιο ευάλωτο σε πειράγματα. Ασχολήσου με δημιουργικές ενασχολήσεις, έτσι ώστε να βρεις τον δικό σου τρόπο για να εκφραστείς.

SOS: Δεν είναι η ζωή μόνο Ίντερνετ και Facebook! Σωστά;

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Φίλε μου Τοξότη, η εβδομάδα αυτή είναι πλούσια τόσο σε συναίσθημα όσο και σε σκέψη. Είναι η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται στις 13 και σε βοηθάει να δεις την φωτεινή πλευρά της ζωής. Η αντίληψή σου γίνεται πολυδιάστατη και καταφέρνεις να ξεφύγεις από οπτικές με παρωπίδες. Γίνεσαι πιο ανοιχτός σε προκλήσεις και είσαι έτοιμος να γευθείς νέες εμπειρίες και συναισθήματα, προτού καταλήξεις στην τελική σου απόφαση ή στάση. Η ευστροφία θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από δύσκολες καταστάσεις και να βάλεις στη θέση τους αυτούς που πρέπει.

SOS: Τι εννοείς βαριέσαι συνέχεια τώρα το καλοκαίρι; Για σήκω γρήγορα σε παρακαλώ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Φίλε μου Αιγόκερε, η εβδομάδα στο ξεκίνημά της βρίσκει την Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Άρη. Αυτό σημαίνει ότι σου δίνεται η δυνατότητα να καθορίσεις τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Τα εμπόδια του παρελθόντος έχουν καλές προϋποθέσεις για να ξεπεραστούν, για αυτό μην διστάσεις να αρπάξεις την ευκαιρία. Άφησε τα φαντάσματα πίσω και προχώρα μπροστά. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό την Τετάρτη σε κάνει πιο επιδέξιο στον λόγο και ικανό να πείσεις και τον πιο δύσκολο ακροατή!

SOS: Κοίταξε λίγο και τον εαυτό σου! Ξεκούραση και ύπνο επειγόντως!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Φίλε μου Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή αναμένεται αρκετά αισιόδοξη και βοηθητική, τόσο σε επικοινωνιακό, όσο και συναισθηματικό επίπεδο. Είναι καλές οι ημέρες αυτές για να μοιραστείς τις σκέψεις σου και τις ιδέες σου για νέα εγχειρήματα. Ειδικά με τη Νέα Σελήνη στου Διδύμους την Τετάρτη, μπορείς να εκφραστείς με πάθος και να συνεπάρεις το «κοινό» σου. Οπότε αν ασχολείσαι με θέματα που απαιτούν επιρροή σε τρίτους, αξιοποίησε την εβδομάδα αυτή. Προσοχή την Παρασκευή, γιατί η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, φέρνει επανάσταση σε κάθε είδους σχέση και σε κάνει πλέον πιο ευθύ και απαιτητικό με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

SOS: Δώσε πόνο όταν στο ζητάνε! Μην το παίζεις ανήξερος και.. υπεράνω!

ΙΧΘΕΙΣ:

Φίλε μου Ιχθύ, η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο στις 12 ενισχύει την τρυφερή, ρομαντική πλευρά σου και σου χαρίζει ιδιαίτερη ζεστασιά στην επικοινωνία. Για τον συναισθηματικό τομέα η επιρροή αυτή θα είναι άψογη, αλλά θα σε βοηθήσει εξίσου και στους άλλους τομείς. Ακόμη και στα επαγγελματικά θα καταφέρεις να καταλαγιάσεις την ένταση και τον εκνευρισμό και να «μαγέψεις» με την ομιλία σου τα πρόσωπα που πρέπει να φέρεις προς το μέρος σου. Κερδίζεις πόντους με την στάση αυτή! Εκμεταλλεύσου το!

SOS: Μήπως έχεις ξεχάσει λίγο τους στόχους σου; Ε;