28 Ιουν Cine news: Ο Πιρς Μπρόσναν προτείνει τον επόμενο Πράκτορα 007

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 323 φορές

Ο Πιρς Μπρόσναν ήταν ένας ωραίος Μποντ: κομψός, με πονηρό βλέμμα, ευκίνητος, σέξι, στιβαρός. Δικός του ήταν ο Πράκτορας 007 από το 1995 ως το 2002, με τέσσερις ταινίες: τα «Επιχείρηση Χρυσά Μάτια», «Το Αύριο Ποτέ δεν Πεθαίνει», «Ο Κόσμος δεν Είναι Αρκετός» και «Πέθανε μια Αλλη Μέρα».

Ετσι, όταν του ζητήθηκε, σε συνέντευξή του στην Daily Mail, να πει ποιον θα θεωρούσε εκείνος ιδανικό ηθοποιό για να ενσαρκώσει τον Τζέιμς Μποντ από την παραπάνω, 26η ταινία, όταν ο Ντάνιελ Κρεγκ αποσυρθεί, η απάντησή του όχι απλώς ήρθε φυσικά, αλλά και μας βρήκε απόλυτα σύμφωνους. Πόσω μάλλον, όταν συμπίπτει με την πρόταση που έκανε πριν λίγο καιρό ο Κρίστοφερ Νόλαν!

«Ο Τομ Χάρντι θα ήταν ένας καλός Μποντ,» δήλωσε ο Πιρς Μπρόσναν, «θα χαιρόμουν να τον δω ν' αναλαμβάνει το ρόλο. Χρειάζεσαι έναν ηθοποιό που να μπορεί να ξεφύγει από τα όρια - αυτό είναι που χαρακτηρίζει τον Μποντ».

Φυσικά, ο Πιρς Μπρόσναν, πάντα κύριος, έσπευσε να επαινέσει και τον Ντάνιελ Κρεγκ για την ενσάρκωση του εμβληματικού πράκτορα ως τώρα: «Εχει υπάρξει απίθανος ως Μποντ. Είναι πολύ σωματικός, δείχνει φονικός. Πιστεύεις πραγματικά πως έχεις να κάνεις με κάποιον που θα μπορούσε να σκοτώσει.»

Σε κάθε περίπτωση, ώσπου να έρθει η ώρα της μεγάλης απόφασης, έχουμε ν' απολαύσουμε τον Ντανιελ Κρεγκ στο «Bond 25», σε σκηνοθεσία Ντάνι Μπόιλ, τον Οκτώβριο 2019.