02 Ιουλ Του Cosmou τα άστρα: Από 2/7 έως 8/7

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 250 φορές

ΚΡΙΟΣ:

Φίλε μου Κριέ, η εβδομάδα αυτή ξεκινάει λίγο υποτονικά για το δικό σου ζώδιο, καθώς μειώνει την ορμητικότητα που νιώθεις, δημιουργώντας σου συναισθήματα υπερβολικής χαλάρωσης. Θα έχεις την τάση να αποτραβιέσαι από τα «φώτα της δημοσιότητας» και να τα πεις λίγο με τον εαυτό σου. Λίγο μετά τα μέσα της εβδομάδας (στις 5) η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σου και τότε μπορείς να ξαναβρείς τον δυναμικό σου εαυτό. Μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα και να εφαρμόσεις πρωτοποριακές σκέψεις.

SOS:

Κακό πράγμα η αχαριστία…

ΤΑΥΡΟΣ:

Αγαπητέ μου Ταύρε, η εβδομάδα αυτή θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για το ζώδιό σου. Το ξεκίνημα της εβδομάδας βρίσκει τη Σελήνη στους Ιχθείς, μια θέση που σε κάνει να ονειρευτείς αγγίζοντας με τον τρόπο αυτό τα πιο τρελά σου όνειρα. Μπορείς να πλησιάσεις τις κρυφές πτυχές του εαυτού σου και να συνειδητοποιήσεις πράγματα και καταστάσεις που σε απασχολούν. Με τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Δία στις 5 η παρόρμηση για εξέλιξη γίνεται ανάγκη επιβίωσης. Όσο και αν θέλεις να πας κόντρα και να συγκεντρωθείς σε αυτό που βιώνεις, κάτι μεγάλο ισχυροποιείται μέσα σου και σε ξεβολεύει!

SOS:

Είπαμε… δεν τρώμε τα βράδια!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Δυναμισμός, ταπεραμέντο, αισθησιασμός. Φίλε μου Δίδυμε η εβδομάδα που έρχεται επιφυλάσσει διαφόρων ειδών επιρροές, αλλά για εσένα η επιρροή που σου χαρίζει η Σελήνη από τον Κριό θα είναι η πιο σημαντική. Τις ημέρες αυτές  μπορείς να δράσεις γρήγορα και αποτελεσματικά, να προβάλλεις τον εαυτό σου και τις δεξιότητές σου, να σαγηνεύσεις το αντίθετο φύλο και να βρεις την δύναμη να ξεπεράσεις και το πιο δύσκολο εμπόδιο. Εν ολίγοις, το ανέφικτο γίνεται εφικτό και αυτή η δύναμη πηγάζει από μέσα σου!

SOS:

Πρέπει λίγο να ξεκουραστείς! Πολύ κουράζεσαι και με στεναχωρείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Φίλε μου Καρκίνε, διανύεις μια ακόμη εβδομάδα με τον Ήλιο να βρίσκεται στο ζώδιό σου. Η τρυφερότητα, η στοργή και η ευαισθησία εκφράζονται με έντονο τρόπο και σε κάνουν να συγκεντρώνεις γύρω σου τα πρόσωπα που αγαπάς περισσότερο. Με την Σελήνη στους Ιχθείς από το ξεκίνημα της εβδομάδας δεν έχεις την ανάγκη να ανεβάσεις την ένταση και να επιταχύνεις. Θέλεις να απολαύσεις την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Οι λεπτομέρειες στη ζωή σου αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και καταφέρνεις να απολαύσεις το καθετί στο μέγιστο.

SOS:

Πρέπει να επικοινωνήσεις λίγο καλύτερα με τους γύρω σου!

ΛΕΩΝ:

Φίλε μου Λέων, την εβδομάδα αυτή η συμβουλή για εσένα λέει ότι θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός και να διατηρείς την ψυχραιμία σου πολύ καλά. Ο Ερμής που πραγματοποιεί αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή στις 5 του μήνα σε επηρεάζει καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Θα είσαι πιο καυστικός στον λόγο σου, πράγμα που μπορεί να σε εκθέσει, να σε φέρει σε δύσκολη θέση ή ακόμη και να δημιουργήσει πρόβλημα σε σχέσεις που έχεις με πρόσωπα γύρω σου. Άκουσε αυτά που έχουν να σου πουν τα κοντινά σου πρόσωπα και μην στέκεσαι επικριτικά απέναντί τους.

SOS:

Μην μπερδεύεις τα σημαντικά με τα ασήμαντα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Φίλε μου Παρθένε, την εβδομάδα αυτή μπορείς να ασχοληθείς με νέα ξεκινήματα, αλλά όχι μετά την Παρασκευή. Με την επιρροή του Ήλιου σε τρίγωνο με τον Δία στις 5 του μήνα, μπορείς να βάλεις μπροστά νέα σχέδια, να κινηθείς με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, να κάνεις ένα ταξίδι που θα σε οδηγήσει στην ανάπτυξη, προσωπική ή επαγγελματική. Όλο αυτό θα διακοπεί από τη νέα θέση της Σελήνης το Σάββατο που εισέρχεται στον Ταύρο. Εκεί οι ρυθμοί πέφτουν, η ένταση μειώνεται και η ανάγκη σου για ηρεμία και ασφάλεια γίνεται πολύ έντονη. Η καλή παρέα και το σπίτι θα βρίσκονται στο επίκεντρό σου.

SOS:

Μην νευριάζεις τόσο εύκολα μωρέ! Cool baby, cool!

ΖΥΓΟΣ:

Φίλε μου Ζυγέ, απρόσμενες συναντήσεις ή δραστηριότητες μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά. Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ουρανό φέρνουν γεγονότα που δεν περίμενες. Αν η εξέλιξή τους θα είναι θετική ή αρνητική αυτό εξαρτάται από εσένα και τις ενέργειές σου. Προετοιμάσου, έτσι ώστε να μην σε πιάσουν οι καταστάσεις εξ απήνης! Με την Αφροδίτη να κινείται στον Λέοντα για λίγο ακόμη, οι σχέσεις σου με τους γύρω σου συνεχίζουν να χαρακτηρίζονται από ομαλότητα και σταθερότητα. Η κατάσταση αυτή ευνοεί πολύ και τις επαγγελματικές σου επαφές.

SOS:

Καινούριες γνωριμίες σε περιμένουν γι΄ αυτό άνοιξε τα μάτια σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η εβδομάδα αυτή αναμένεται πλούσια σε επιρροές. Ο Ήλιος συνεχίζει να κινείται στον Καρκίνο, μια θέση από την οποία σου δημιουργεί μια τάση εσωστρέφειας. Η οικογενειακή θαλπωρή γίνεται ανάγκη, καθώς μόνο μέσα από αυτήν καταφέρνεις να αντλείς δύναμη. Το σπίτι, η «γωνιά» σου, θα καταφέρει να σε αναζωογονήσει, ενώ είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσει αρκετά, τόσο ως προς τα αντικείμενα, όσο και ως προς τα πρόσωπα που ζουν μέσα σε αυτό. Προσοχή στις συναισθηματικές μεταπτώσεις που οδηγούν σε καταθλιπτικά ξεσπάσματα.

SOS:

Όλες οι στιγμές δεν είναι ίδιες… μάθε να τις ξεχωρίζεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Φίλε μου Τοξότη, η επόμενη εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ρίξεις τους τόνους και να εκτονώσεις την ένταση. Η Σελήνη θα κινηθεί στον Ταύρο το Σάββατο και θα σε βοηθήσει να κλείσεις την εβδομάδα σου αναζητώντας ηρεμία και χαλάρωση. Δεν έχεις ανάγκη από μεγάλες αλλαγές, για αυτό δεν θα αναζητήσεις την διασκέδαση με έντονο τρόπο. Θέλεις να καταλαγιάσεις το συναίσθημα μέσα σου και να περάσεις όμορφα και γαλήνια με αγαπημένα πρόσωπα. Οι σχέσεις σου με τους γύρω σου σε απασχολούν, για αυτό κάνεις ό,τι μπορείς για να εξομαλύνεις τα πράγματα εκεί που υπάρχει αναβρασμός.

SOS:

Το να σέβεσαι δεν είναι δειλία… είναι αξία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αν εξαιρέσεις τα μπερδέματα που δημιουργεί ο Ερμής σε αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη και δεν φαίνεται να σε αγγίζει πολύ, η εβδομάδα αυτή θα κυλήσει αρκετά ευνοϊκά για το ζώδιό σου, φίλε μου Αιγόκερε. Θα έχεις την ευκαιρία να ονειροπολήσεις και να αγγίξεις την ευαίσθητη πλευρά σου. Μπορείς να έρθεις κοντά με την οικογένειά σου και να βγάλεις προς τα έξω το γλυκό σου πρόσωπο. Με την Σελήνη στον Ταύρο το Σαββατοκύριακο, έχεις την ανάγκη να χαλαρώσεις, να αγαπήσεις, να νιώσεις την φροντίδα και την ασφάλεια. Μην αφήσεις πεζά προβλήματα να σου χαλάσουν τη διάθεση. Κάνε το ως δώρο στον εαυτό σου!

SOS:

Πολύ φωνάζεις τώρα τελευταία και δεν μου αρέσει… μήπως έχεις παραπάνω νευράκια?

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η εβδομάδα αυτή αναμένεται να σε επηρεάσει περισσότερο από άλλα ζώδια. Η δύσκολη όψη του Ερμή με τον ανάδρομο Άρη θα σε κάνει να επαναστατήσεις ακόμη περισσότερο. Τα λόγια σου θα είναι αιχμηρά και δεν είσαι διατεθειμένος να «χαριστείς» σε κανέναν. Πρόσεξε μόνο να μην γίνεις πικρόχολος και άδικος, γιατί αυτό σίγουρα θα σε βάλει σε μπλεξίματα. Χρησιμοποίησε το χιούμορ ως ασπίδα προστασίας και θα δεις ότι τα πράγματα θα κυλήσουν αρκετά καλά. Στο χέρι σου είναι!

SOS:

Σεμνά και ταπεινά! Άσε τα δήθεν και τα κάπως!

ΙΧΘΕΙΣ:

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η εβδομάδα θα κυλήσει αρκετά γλυκά για το δικό σου ζώδιο. Η εβδομάδα ξεκινάει με την Σελήνη να φιλοξενείται στο ζώδιό σου. Η θέση αυτή σε κάνει πιο ευαίσθητο αλλά και κυκλοθυμικό. Πάντα υπάρχει η καλή και η κακή πλευρά του νομίσματος, για αυτό διοχέτευσε σωστά την ευαισθησία αυτή. Ίσως για να πλησιάσεις αγαπημένα πρόσωπα, να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες, να γνωρίσεις καλύτερα τον ίδιο σου τον εαυτό. Η λογική παραγκωνίζεται για λίγο και καταφέρνεις να νιώσεις αυτό που δεν είναι απτό, αλλά υπάρχει.

SOS:

Πολύ σορόπι ρε παιδί μου… πρόσεχε το ζάχαρο!