11 Ιουλ Cine news: Ο Φρόιντ εξιχνιάζει φόνους σε νέα σειρά του Netflix

Γράφτηκε από τον Κατηγορία Νέα των παραγωγών Διαβάστηκε 184 φορές

Το «Dark» τα πήγε περίφημα σύμφωνα με το Netflix και η επιτυχία του αναμένεται να συνεχίσει τις επενδύσεις της εταιρίας σε περιεχόμενο με γερμανική γλώσσα. Αυτό θα γίνει σύντομα, καθώς το δίκτυο ήρθε σε συμφωνία με το Αυστριακό ORF για την προβολή μιας σειράς που θα έχει ως ήρωα τον Σίγκμουντ Φρόιντ. Όχι όμως όπως τον ξέρουμε.

Συγκεκριμένα, το «Freud» θα βρίσκει τον θεμελιωτή της ψυχαναλυτικής σχολής σε νεαρή ηλικία, ως πρωταγωνιστή σε φανταστικές ιστορίες εξιχνίασης εγκλημάτων, χρησιμοποιώντας τη γνώση που έχει αποκτήσει ήδη πάνω στην ανθρώπινη συμπεριφορά. Μαζί με τον Φρόιντ, ένας αστυνομικός ντετέκτιβ και ένα μέντιουμ θα ολοκληρώνουν αυτή τη σουρεαλιστική ομάδα. Η δράση τοποθετείται στη Βιέννη του 19ου αιώνα.

Η σειρά θα ολοκληρωθεί σε 8 επεισόδια, που μπορεί να πολλαπλαστιαστούν μετά από ενδεχόμενη επιτυχία, και τα γυρίσματα θα γίνουν το φθινόπωρο. Ο ηθοποιός που θα μας δώσει τη νέα εκδοχή του Φρόιντ δεν έχει βρεθεί ακόμη. Θυμίζουμε πως η τελευταία φορά που είδαμε τον χαρακτήρα του Φρόιντ σε μικρή ή μεγάλη οθόνη ήταν το 2011 στην «Επικίνδυνη Μέθοδο» του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ.

 

via